• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Yanimda 3 gun once dogum yapan bir kiz yatıyor.bebegi dogum esnasinda amniyon sivisi yutmus ve kuvezde. Sık sık bebegi görmeye aşağı iniyor.bebek 4 kiloya yakın doğmuş. Birkaç gün daha kalacak büyük bir sorun değil ama bebislerin kilosundan her şeyin yolunda gitmesi daha önemli

Hareketleri gün içinde çok net değildi ama iyiydi canım. Özellikle gece uyumadan önce baya hareket etti.

İnşallah canım benim. İyi dileklerin için, sürekli moral vermeye çalıştığın için çok teşekkür ederim. Allah bin kere razı olsun.

İnşallah canım benim. Allah razı olsun 🤲🏻

Teşekkür ederim canım 🙏🏻 Gebeliğimin 6. haftasından beri Progestan fitil kullanıyordum

Doğurdum canım. Oğlum şu an küvözde 🥺

Canım henüz doktor gelmedi. Sadece ebeler takip ediyor. O yüzden bir bilgim yok. Ama bebeğimin kordonu rahim ağzını kapatıyordu. Ben ona bağlı bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Teşekkür ederim canım 🙏🏻 Ağrılarım hafifledi, yürüdüm. Bebeğimi gördüm 🥹 Ağrı kesici bir kez yaptılar. Daha yapmadılar. Üst üste yaparsak ağır olur dediler.
Çıkar kısa sürede canım benim yanına gelir biraz sabır sadece

Kızlar bebeğim 1725 gram doğdu. Şu an küvözde. Eşim gördü. Ben henüz göremedim. İyi olduğunu söyledi eşim. Anne sütü istemişler. Göğüslerimi uyarıyoruz sürekli, sütüm gelsin diye.
Allah yardımcınız olsun canım.. inşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursun bebeğine.. 32.haftyayı görmek önemli demişti benim doktorum şükür sende görmüş oldun. 🙏🌸🌸

C cilekcanavari canım mama veriyor musun yoksa sadece anne sütü mü dediler? Gerçi 11 yıl geçti üzerinden ama kızımda egepoldeki çocuk doktorumuz günde bir kez mama verin 15 gün sarılık olmasın demişti. 15 gün sonra kestik, yine oldu ama çok hafif atlattı, yalnız mamayı kestikten sonra biraz zorlandık mama verdiğimiz saatlerde ağlamaya başladı, bizde önceden sağdığımız anne sütünü takviye ettik o saatte öyle bıraktırdık mamayı.. Şimdi artık tavsiye etmiyorlar mı diye merak ettim.

Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Canım çok geçmiş olsun inşallah ağrıların bir an önce diner🩷 bebeğin için de hayırlı olsun çok şükür sağlıklı şekilde dünyaya gelmiş. Allah uzun ömür versin 🎀

Kızlarr selam benim misafirler çok şükür gitti kaşıntılarım da geçti tamamen psikolojikmiş insan nasıl etkileniyor şu süreçte inanamıyorum. Size bir sorum olacak anne karnındaki bebişimize nasıl kilo aldıracağız ? Ben dün dr a gittim 2600 dedi biraz minyon bir bebek dedi tabi benim sinir stresten çocukta etkileniyor diyemedim doktoruma şimdi bu bebeğe nasıl kilo aldırabilirim doğum tarihini de aldık yaklaşık son 15 günümüz var ne yiyim ne içiyim bana bir yardımcı olabilecek var mı :)
Muzun üstüne tahin ve ceviz

C cilekcanavari canım mama veriyor musun yoksa sadece anne sütü mü dediler? Gerçi 11 yıl geçti üzerinden ama kızımda egepoldeki çocuk doktorumuz günde bir kez mama verin 15 gün sarılık olmasın demişti. 15 gün sonra kestik, yine oldu ama çok hafif atlattı, yalnız mamayı kestikten sonra biraz zorlandık mama verdiğimiz saatlerde ağlamaya başladı, bizde önceden sağdığımız anne sütünü takviye ettik o saatte öyle bıraktırdık mamayı.. Şimdi artık tavsiye etmiyorlar mı diye merak ettim.
Benim arkadaşımın bebeği hem kilo olarak alt sınırdaydı hem de sütü azdı o yüzden en başından beri mama ile takviye ettiler. Tabi her doktor farklı ama 🤷🏻‍♀️

Back
X