Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Yoook bebişim. Benim suyum fazla diye yatış verdi sadece. Gezmek iş yapmak yok. Ani su gelmesi olmaması adına, onun dısında o ağrılara çare yok sanirim, kız hareket ettikçe yatsamda acıyor cok
Askooo geçen gün kontrole gittiğim de bana da suyun fazla bebek iri dedi kendini yorma dedi ama çocukları okula bırak al derken mecbur hareket ediyorum heran suyum gelebilir mi böyle durumlarda

Kızlar sabahtan beri çatım ağrıyor oturduğum yerden kalkınca adım atmakta zorlanıyorum resmen sanki bir kaç kişiye daha olmuştu bu neyin nesi ki

yaa sen niye erken doğurmak istiyosun kız
Heveslendirdiler beni aşkım hep bunlardan ötürü shshdjd kızçem 3 kilo oldu ben çok geç doğmuşum nerdeyse 10 aylıkmışım yani çocuğum da geç gelsin istemiyorum zaten kilosu falan epey var, beklersek daha nolacak bilmiyorum ondan doğum taktikleri araştırıyorum

ben de geç doğmuşum yavrum da geç doğsun istiyorum daha doğuma hazır değilim çok korkuyorum

Çok istiyorsan sıramı sana verebiliriz bebekte baya büyümüş Puxhu ne dersin

Çocuk içerde ben dışarıda kıpır kıpır nolacak ya böyle. Hıçkırması bitmedi
Bir de eski hamilelere hıçkırıktan bahsedince şaşırıyorlar hep size denk geldi mi hiç? Üç kişiyle konuşurken üçü de nasıl hissediyorsun dedi ben şok

Canım nasıl oldun benim sancım ısınınca geçti yani geçti, bence ısınmak yaradı emin değilim.
Ara ara devam ediyor ama son iki üç haftadır hep var doktor normal vücut kendini doğuma hazırlıyor diyor o yüzden kestiremiyorum ciddi mi değil mi

Oyy cesur anne bende korkuyorum valla yaa.. ama bebiş daha küçük yanımda olsun istediiimden . Ayrılmak istemiyorum hiç. Yoksa doğumdan değil birşekilde olacak o.
Doğumdan bende hiç korkmuyorum kuzum bir şekilde yaşayacağız dediğin gibi, inşallah bebişin bekler zamanında gelir direnir çok zorluklarla geçti hep bu hamilelik serüvenin. Rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…