- 25 Şubat 2025
- 1.083
- 840
- 38
yaa sen niye erken doğurmak istiyosun kızYav bana doktorum 39a kadar beklicem 39da alcam seninki gelmicek gibi diyo çıldırcam shdhdj google geçmişim ektedir
Askooo geçen gün kontrole gittiğim de bana da suyun fazla bebek iri dedi kendini yorma dedi ama çocukları okula bırak al derken mecbur hareket ediyorum heran suyum gelebilir mi böyle durumlardaYoook bebişim. Benim suyum fazla diye yatış verdi sadece. Gezmek iş yapmak yok. Ani su gelmesi olmaması adına, onun dısında o ağrılara çare yok sanirim, kız hareket ettikçe yatsamda acıyor cok
Bende Sudocrem aldım ama petrol ürünü varmış yazmıştı bi arkadaş burada emin olamadımBende h&min pelus tulumu var onu kullanacagim. Pisik kremi icinde sudockremi tek gecerim, harika bir krem, bir gecede etki ediyor.
Ayy bende istiyorum ya . Öyle hasretim ki uzun uzun uyumayakızlar ya benim erkenden uykum gelmeye başladı hatta dün gece aralıksız 7 saat uyudum az su içtiğim için tuvaletim de gelmedi normal mi böyle güzel uyumam
normalde 2-3 saatte bir uyanırdım ağrı sızıdan veya tuvalettenAyy bende istiyorum ya . Öyle hasretim ki uzun uzun uyumaya
Heveslendirdiler beni aşkım hep bunlardan ötürü shshdjd kızçem 3 kilo oldu ben çok geç doğmuşum nerdeyse 10 aylıkmışım yani çocuğum da geç gelsin istemiyorum zaten kilosu falan epey var, beklersek daha nolacak bilmiyorum ondan doğum taktikleri araştırıyorumyaa sen niye erken doğurmak istiyosun kız
Allah korusun tövbeeeeedaha 29 günü var
ben de geç doğmuşum yavrum da geç doğsun istiyorum daha doğuma hazır değilim çok korkuyorumHeveslendirdiler beni aşkım hep bunlardan ötürü shshdjd kızçem 3 kilo oldu ben çok geç doğmuşum nerdeyse 10 aylıkmışım yani çocuğum da geç gelsin istemiyorum zaten kilosu falan epey var, beklersek daha nolacak bilmiyorum ondan doğum taktikleri araştırıyorum
ben son sıralarda olmak istiyorum lütfenBenimde 48 gün var ama sıraya aldılarsenin daha azmış
Heveslendirdiler beni aşkım hep bunlardan ötürü shshdjd kızçem 3 kilo oldu ben çok geç doğmuşum nerdeyse 10 aylıkmışım yani çocuğum da geç gelsin istemiyorum zaten kilosu falan epey var, beklersek daha nolacak bilmiyorum ondan doğum taktikleri araştırıyorum
Ben de korkunun ecele faydası yok diyip bi an önce olsun bitsin yavruma kavuşayım başka tatlı dertlerim olsun diye bekliyorumben de geç doğmuşum yavrum da geç doğsun istiyorum daha doğuma hazır değilim çok korkuyorum
Bence de yeterli artık seve seve değişikliği kabul ederim kuşum
Bence de yeterli artık seve değişikliği kabul ederim kuşum
Ya kimde ne varsa aynısını yaşıyorum ben neden böyleyim clsksk birkaç gündür benimde ağzımın tadı yok neden acabaKızlar sizinde ağzınızın tadı bozuk mu ya hele de şekerli şeyler yedikten sonra ağzımın içinde iğrenç bir tat oluyo
Sen göğsünü falan uyar en iyisi. Hurma ye. Günde 20 bin adım yürüBence de yeterli artık seve seve değişikliği kabul ederim kuşum
Ara ara devam ediyor ama son iki üç haftadır hep var doktor normal vücut kendini doğuma hazırlıyor diyor o yüzden kestiremiyorum ciddi mi değil miCanım nasıl oldun benim sancım ısınınca geçti yani geçti, bence ısınmak yaradı emin değilim.
Doğumdan bende hiç korkmuyorum kuzum bir şekilde yaşayacağız dediğin gibi, inşallah bebişin bekler zamanında gelir direnir çok zorluklarla geçti hep bu hamilelik serüvenin. Rabbim yüzünü hep güldürsün inşallahOyy cesur annebende korkuyorum valla yaa.. ama bebiş daha küçük yanımda olsun istediiimden . Ayrılmak istemiyorum hiç. Yoksa doğumdan değil birşekilde olacak o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?