- 18 Şubat 2025
- 727
- 931
- 18
Denicez bişeyler artık yoksa hocayı beklersek 4 kilo bebem olacak yoğurup yoğurup severiz artıkSen göğsünü falan uyar en iyisi. Hurma ye. Günde 20 bin adım yürüAma kalsın az daha ya yavrucak iyidir orda
Ya hep evde olsam tabi problem olmaz ama her an evde olamıyorum ben , işim ve sosyal hayatım dolayısıyla . E dışarıya çıkarken hep hazır olmak gerekir , zaten çocuğun yeterince sorumluluğu var bir de ıslak pamuk ve kutusu sorumluluğu eklenmesin istiyorum herhaldeNeden oyle dusunuyorsunuz ki, hic ugrastirici bir sey degil, 3 4 tane islak mendille yaptiginiz temizligi 1 pamuk hallediyor
Canım her şeyin bebeğin gayretine bağlı olduğunu söylüyorlar. Sadece ağzında ve burnunda boru vardı. Anne sütü çok önemli dediler ama sütüm hâlâ gelmedi.1700 - 1800 dü diye hatırlıyorum canım kendisi teyitler zaten. Biri 15 gün biride 1 ay kaldı değil mi canım @memurhanim
Bende takip ediyordum erken doğum olursa diye.
Canım daha dün konuştuk doktorumla erken doğan bebişlerin çok güçlü olduğunu. Hemen toparlar inş. Doktor ne diyor solunum desteği mi alıyor sadece.
Dışarı çıkarken ıslak mendil alırsınız yine yanınıza temiz içeriklilerden ama evde bulunduğunuz süre için pamuk kullanmak hassas tenleri için daha iyi olabilirYa hep evde olsam tabi problem olmaz ama her an evde olamıyorum ben , işim ve sosyal hayatım dolayısıyla . E dışarıya çıkarken hep hazır olmak gerekir , zaten çocuğun yeterince sorumluluğu var bir de ıslak pamuk ve kutusu sorumluluğu eklenmesin istiyorum herhaldeyani hiç çocuğum yok bilemiyorum suan belki dr basittir
Acilde doktorumu aradılar direk yatış yapıldı. Nst bakıldı güzeldi. Serum takıldı ilaç falan 130/80 düştü şükür. Gerçekten dediğin gibi bu tansiyon nasıl illet bir şeymiş. Sen birde uzun zmandır uğraşıyorsun. Ben 32 den beri yoruldum şimdi den. Allahım sana da yardımcı olsun canım. Çok zor
Seninki ne kadar fazla bilemiyoruö kuşum ama benim biraz korkunclu cok. O yizden tedbir amaçlı yatıyorumAskooo geçen gün kontrole gittiğim de bana da suyun fazla bebek iri dedi kendini yorma dedi ama çocukları okula bırak al derken mecbur hareket ediyorum heran suyum gelebilir mi böyle durumlarda
Doğumdan bende hiç korkmuyorum kuzum bir şekilde yaşayacağız dediğin gibi, inşallah bebişin bekler zamanında gelir direnir çok zorluklarla geçti hep bu hamilelik serüvenin. Rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah
Canım her şeyin bebeğin gayretine bağlı olduğunu söylüyorlar. Sadece ağzında ve burnunda boru vardı. Anne sütü çok önemli dediler ama sütüm hâlâ gelmedi.
Evet çok yorucu Allah yardımcımız olsun canım. O kadar tuhaf ki artık hiç plan yapmıyorum yarın için mesela. Bir tansiyon fırlıyor bütün planlar iptal. Cefamızın sonunda sefa sürelim bebişlerimizle inşAcilde doktorumu aradılar direk yatış yapıldı. Nst bakıldı güzeldi. Serum takıldı ilaç falan 130/80 düştü şükür. Gerçekten dediğin gibi bu tansiyon nasıl illet bir şeymiş. Sen birde uzun zmandır uğraşıyorsun. Ben 32 den beri yoruldum şimdi den. Allahım sana da yardımcı olsun canım. Çok zor
Canım Allah kolaylık versin vakti zamanında sağlıkla kucakla evladını düşünce taburcu mu edecekler nasıl olacakAcilde doktorumu aradılar direk yatış yapıldı. Nst bakıldı güzeldi. Serum takıldı ilaç falan 130/80 düştü şükür. Gerçekten dediğin gibi bu tansiyon nasıl illet bir şeymiş. Sen birde uzun zmandır uğraşıyorsun. Ben 32 den beri yoruldum şimdi den. Allahım sana da yardımcı olsun canım. Çok zor
Vallahi ondan hiç bahsetmedi canım iki hamilelik yaşadım hiç şeker neyin görmedim ben bunda yok şeker sinir da yok suyun fazlaSeninki ne kadar fazla bilemiyoruö kuşum ama benim biraz korkunclu cok. O yizden tedbir amaçlı yatıyorumbelkide hiç bi sıkıntı olmaz 39 da alırız belki yarn suyun gelir hemen aliriz belli olmaz dedi
Benim keremde de fazlaydı ama diyetle düzelmişti. Kızda diyette işe yaramadı. Şekerimde yok ölçtüm 1 hafta takip yaptım ama suyum yinede azalmıyorCanım Allah kolaylık versin vakti zamanında sağlıkla kucakla evladını düşünce taburcu mu edecekler nasıl olacak
Vallahi ondan hiç bahsetmedi canım iki hamilelik yaşadım hiç şeker neyin görmedim ben bunda yok şeker sinir da yok suyun fazla
Başı aşağıya baskı yaptıkça da oluyor biraz biraz yerleşiyorlar kilo da alıyorlar haliyle gittiğinde sor istersen ya da mesaj at sabahtan belki daha erken çağırır düzenli sancı yoksa hiç korkma uzan dinlen bol bol yine de kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yapCanım kontrolüm Salı günü, doktora sormalı mıyım özellikle idrardan kalkarken daha çok hissediyorum bi de bebek çok hareketlendiğinde(
Ben 10 gün sonra direk doğuma gidicemBenim keremde de fazlaydı ama diyetle düzelmişti. Kızda diyette işe yaramadı. Şekerimde yok ölçtüm 1 hafta takip yaptım ama suyum yinede azalmıyorhaftada 1 e çektk kontrolü
Benimki kendi gelmeye calısmazsa 1 kasım diye konustuk doktorla hdjdjd ama bilemiyom tabi canım belki ekimin son haftasıda olur.Ben 10 gün sonra direk doğuma gidicemkendi gelir mi acaba bu on günlük süreçte
Sağolasın canımBaşı aşağıya baskı yaptıkça da oluyor biraz biraz yerleşiyorlar kilo da alıyorlar haliyle gittiğinde sor istersen ya da mesaj at sabahtan belki daha erken çağırır düzenli sancı yoksa hiç korkma uzan dinlen bol bol yine de kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap
Sabah doktor tekrar muayene eder tahlil verdim sonuçlarla göre taburcu olur inşallahCanım Allah kolaylık versin vakti zamanında sağlıkla kucakla evladını düşünce taburcu mu edecekler nasıl olacak
Vallahi ondan hiç bahsetmedi canım iki hamilelik yaşadım hiç şeker neyin görmedim ben bunda yok şeker sinir da yok suyun fazla
Galiba yaptımCanım gebelik haftası gönderilerin altında yer alıyor. Ama seninkini göremiyorum ayarlardan yapmamışsın. Bak bu gönderimin altında benim günümü vs görürsün. En altta da Hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıkla diye bir şey yazar. Ona tıklayınca nasıl yapacağını gösteren bi sayfa çıkıyor.
Bu saatte aşırı açım ne yesem
Canım çok geçmiş olsun ya sen de son haftalarda çok zorlanmaya başladınKızlar üstüne bir de düzenli sancım çıktı nst de. İlaç başlanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?