Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Canım benimkisi bildiğin içeriden aşağıyı kesiyorlar gibi bir acı kıpırdayamıyorum bile kızımın ayakları aşağıda başı yukarıda o yüzden baş baskısı değildir diye düşünüyorum. Senin yaşadığın muhtemelen normal ama bende dikiş olduğu için ekstra endişelendim

Yarın sabahtan bi doktoruna danışsan iyi olur bence Salıyı bekleme canım. Senin çünkü dikişlerin varmış belkide dikişlerini zorluyor. Bu gece de soluna uzan yat güzelce ayağa fazla kalkma.

Kız nereden görüyorsunuz kimin bebeği kız erkek olduğunu ya da böyle gebelik haftasını. Ben bi şey göremiyorum.
Canım gebelik haftası gönderilerin altında yer alıyor. Ama seninkini göremiyorum ayarlardan yapmamışsın. Bak bu gönderimin altında benim günümü vs görürsün. En altta da Hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıkla diye bir şey yazar. Ona tıklayınca nasıl yapacağını gösteren bi sayfa çıkıyor.

Kızlar bebişleri dışarı çıkarırken ne giydireceğiz,peluş tulumlardan mı almak lazım,bir de pişik kremi muslera hariç ne alabiliriz ??
Bende h&min pelus tulumu var onu kullanacagim. Pisik kremi icinde sudockremi tek gecerim, harika bir krem, bir gecede etki ediyor.

Deme öyle kızzz. Korkuyorum valla bir umut belki tansiyonu biraz daha kontrol edebiliriz de 35 iyi görürüm diyorum. 36-37 ler var onlar doğursun önce
Ajaja durabildiği kadar dursun tabi ama 35 te ideal artık

Neden oyle dusunuyorsunuz ki, hic ugrastirici bir sey degil, 3 4 tane islak mendille yaptiginiz temizligi 1 pamuk hallediyor

Bugün kıyafet yıkamak dışında tek aktivitem tuvalete gitmek oldu ya. Resmen kayıp gün hiç yaşanmadı sanki. İşte bu yüzden hala çalışıyorum dışarı çıkmayınca kendime gelemiyorum ben. Lohusalıkta da bundan korkuyorum biraz

kızlar ya benim erkenden uykum gelmeye başladı hatta dün gece aralıksız 7 saat uyudum az su içtiğim için tuvaletim de gelmedi normal mi böyle güzel uyumam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…