Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Burda eş tutumuda önemli tabi, böyle hissettirmemesi gerekcek. Ama hissettireceklerini sanmıyorumz ben hissetmediğim halde girdim hsjdjdjd zor bi süreç gerçekten inşallah hafif atlatırız hepimiz
İnsan nelere alışıyor ya.. benm hayatımda alısmam gereken cok şey oldu, cokta acı cokta dram. O yüzden bi lohusa depresyonuna yenilmek istemiyorum bu sefer

Canım eşim sordu gökalp hocaya ama şuan için çyle bi gereklilik yok dedi vermedi. Bizimki sadece bebeği korumaya yönelik bi kullanımdı belkide ondan vermemiştir

Sen ana olmak için yaratılmışsın gülümm lohusa depresyonu da neymiş ♥

Ne konuşuyonuz lohusalık mı ? Başlayım anlatmaya ahhss

Korkutmak istemem canım ama benim öyle olduğunda rahim ağzı açılmıştı 1 cm 2 haftadır da 2 cm açıklık var dikişler tutuyor bir sıkıntı olmadı kontrolün ne zaman
Canım kontrolüm Salı günü, doktora sormalı mıyım özellikle idrardan kalkarken daha çok hissediyorum bi de bebek çok hareketlendiğinde (

Canım kontrolüm Salı günü, doktora sormalı mıyım özellikle idrardan kalkarken daha çok hissediyorum bi de bebek çok hareketlendiğinde (
Canım benimkide aşağı baskı yapıyor ara ara. Hareket ederken geriniyor aşağıya baskı uyguluyor aynı şeyi mi yaşıyoruz acaba. Rahatsız edecek şekilde şiddetli oluyor senin acaba açılma mı başladı. Bu hafta sık olmaya başladı benim de. Geçen hafta bikaç kez olmuştu çarşamba kontrolümde başı aşağı inmiş biraz demişti doktor. Benimde kontrolüm yine çarşamba günü çok merak ediyorum içerde neler olup bittiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…