Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar karnım çok kaşınıyor dünden beri. Ama ödem ya da tansiyon yüksekliği yok. Gebelik zehirlenmesi değildir dimi

Kızlar karnım çok kaşınıyor dünden beri. Ama ödem ya da tansiyon yüksekliği yok. Gebelik zehirlenmesi değildir dimi
karin kasininca oyle sey olurmu ki ? hic duymadim. krem vursan belki karnin buyuduyu icin geriliyordur derin kurumustur ondan kasiniyordur

Gözünaydın canım. Umarım kısa zamanda bebişin toparlar ve kavuşursunuz

İnşallah canım. Camın arkasından izlemek ve kucağına alamamak çok zormuş. Sütüm de yok. Doğumdan önce geceleri süt akıyordu. Şimdi neden gelmiyor anlamadım. İki memeden zar zor 2 ml süt geliyor. İnşallah senin kizucuĝunda bir an evvel toparlanır, yanına gelir. Senin sütün gelmeye başladı mı?

Canım inşallah bu süreci de çok kolay şekilde atlatırsınız alırsın kucağına yavrunu arkadaşlar bestlak damla önermişti süt için faydası oluyormuş onu dene istersen

Canım inşallah bu süreci de çok kolay şekilde atlatırsınız alırsın kucağına yavrunu arkadaşlar bestlak damla önermişti süt için faydası oluyormuş onu dene istersen
Çok teşekkür ederim canım Damlayı bugün aldıracağım eşime. İnşallah faydası olur

Öyle maalesef canım. İnsan uzanmak, dokunmak istiyor. Benim sütüm de hiç yoktu. Bugün üçüncü günüm. Sonunda süt sağma makinesi verdiler. O şekilde sadece 3 ml oldu Ama bu bile çok iyi dediler. O yüzden süt için hiç üzülme. Sağdıkça gelecek. Ve senin şimdiden 2 ml gelmesi bile çok iyi bence.

Çok teşekkür ederim canım Damlayı bugün aldıracağım eşime. İnşallah faydası olur
Bestlak damlayı dünden beri ben de kullanıyorum canım. Hoşaf içiyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Yemeğini iyi ye, uykusuz kalma diyorlar. Uyku da çok önemliymiş süt için. İnşallah hep beraber bu zor günleri atlatacağız

Evet olabilir benim ilk bebe yaz bebesiydi o yüzden hiç lazım olmadı aklıma da gelmedi dün gece tulum görene kadar

Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun inşallah kızının ikinize de çok geçmiş olsun okuduklarımdan şartlar altında iyi gittiğini anlıyorum. Kilosu iyi, haftası iyi, 10 gün dediğin su gibi akıp geçer. Sütün de gelmeye başlamış. En kısa sürede kavuşursunuz inşallah

Nasıl sancın devam ediyor mu yoksa tek seferlik olup geçti mi.
O kadar şiddetli tek seferlik oldu uykucu ben uyuyakalmışım Şimdi yine o sancıya uyandım ama daha az bu muhtemelen yalancı bunlar ağrı eşiğim çok düşük nasıl doğurucam ben

Bestlak kullanmayı denedin mi çok övülüyor gelir inşallah tez vakitte bol bol bebişini beslersin zor olanı atlattın çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…