Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Canikom öyle minik oluyolar ki vaktinden önce doğunca bakıyorum kızıma allahım minnacık nasıl narin nazenin bişey. İnsan hiç kıyamıyor.

Annelik ne kadar değerli ya yavrunu görebilmek için 4 kez yürümüşsün. Yanında olsa belki hiç yeltenmeyecektin yürümeye. Yürekten tebrik ediyorum seni kuzum şükür sağ salim doğurdun. Bundan sonrası artık su gibi akar sen merak etme. Önce sen bi iyileş ki yavruna da faydan olsun. Bol sıvı al güzel beslen, hoşaf süt yapıyor yakınların bol bol kaynatsın sana. Bir de bestlak damla aldır bence hemen eşine eczaneden
Ömrü uzun olsun allah analı babalı büyütsün bebişini

gunaydin kizlar 1 saate usg muayinesine gidiyorum bir daha da kontrol edilip sezaryen gununu netlestirecek doktor. cok heyacanliyim cokta korkuyorum insallah sorun cikmaz 38 i bekleriz ama agrilarim cok oluyor
Günaydın canımmm yolunda gitsin inşallah hersey

Kızlar erken doğum olursa vajinal doğum olma ihtimali nedir biliyor musunuz? Şimdiye kadarki erken doğumlar hep sezeryan oldu sanırım
bebeğin pozisyonuyla alakalı o durum biraz yani kanala falan yerleşmiş olmasıyla ilgili. geçen hafta arkadaşlarımdan biri doğum yaptı 35. haftasında suyu geldiği için acil doğuma alındı ve normal doğum yaptı. her ikisi de gayet sağlıklı çok şükür ve arkadaşım normalde sezeryan düşünüyordu ama bebek kanala girdiği için mecburen vajinal doğumla devam ettiler. ama kısa ve kolay bir doğum olmuş öyle söyledi :)

Ouyy en kısa zamanda kavusun inşallah canım sağlıklı upuzun ömrü olsjn kızçeniiinnnnn

Kızlar karnım çok kaşınıyor dünden beri. Ama ödem ya da tansiyon yüksekliği yok. Gebelik zehirlenmesi değildir dimi
Gebelik zehirlenmesi karında yapmaz kaşıntı canım karnın kurumustur ya da büyüdüğünden gerilmiştir güzelce nemlemdir , artık karınlar büyüdü cok normal benimde kaşınıyor

Normal tulumun içinde body giydirip öyle yatırcam ben, zaten kundak yapıcam bide aşırı kalım bişeyle uyutmayayım dedim

Bunu duymak çok iyi geldi iki doğum şekli de biraz korkutuyor ama sezeryan daha çok korkutuyor beni

Çok geçmiş olsun canım ben inanıyorum çok sürmeyecek bu ayrılık en kısa zaman da toparlanıp kollarına gelecek minnos kızın sen nasılsın var mı agrilari. Canım

Bunu duymak çok iyi geldi iki doğum şekli de biraz korkutuyor ama sezeryan daha çok korkutuyor beni
Ben de her şey yolunda giderse vajinal doğum istiyorum. Mental olarak hazırlıyorum kendimi olumsuz hikayelerden ziyade yabancı ya da yerli pozitif doğum hikayeleri izlemeye çalışıyorum. Youtube keşfetim doğum vloglarıyla doldu Sezeryanın iyileşme süreci ve ameliyat oluşu korkutuyor beni de. Siz de hep olumlu düşünün, şartlar neyi gösterir bilinmez ama düşünce gücü de yadsınamaz

Kizlarrrrr bende doguruyorum ama bu gun degil ayin 16 a aldik randevuyu 16 si sezaryan oluyorum bebisin suyu azalmis bekletemeyiz dedi doktor. aslinda yarin gel yapalim dedi ben kendim istemedim 1 gun islerimi toparlayayim dedim. 1 gun sonra sezaryen olacak ayyy cok korkuyorum yaaa karisik duygular icindeyim elim ayagima dolandi kendimi 22 si diye hazirlamistim

Ay ben hiç bakmiyorum. Youtube ne kiz. Instagramda karsima ciksa geciyorum. Gebe okununda her annenin süreci farklidir demişti ebe. Kimi inanılmaz rahat geçiriyor kimi çok zorlanıyor.
O yüzden bakipta boşuna stese girmeye gerek yok bence.
Yaşayıp görücez

Ayyy canim hayirli olsun. Bebişin suyunu azaldiğini hissettin mi

Sağlıkla gelsin yavru benim de ödüm kopardı herhalde yarın gel al deseler sağ sağlim kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…