Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Kızlar uyku tulumu konusunda ben de çok kararsız kaldım ya kış çocuğu olacak çocuklarımız onun için almayı düşündüm önce ama ev yeterince sıcak olur diye düşünüyorum bebek de çok küçük olacak gerek olur mu emin de olamıyorum. Siz aldınız mı?

0.5 tog aldım bir tane en incesinden ev zaten sıcak oluyo

Bende 33 oluyorum yarın ve kız ve çok harektli korkmalı mıyım. Allahım korku oluşmaya başladı sen yardım et tüm doğum anında ki bizlere Amin.

Alıntılar dışında çok okuma imkanım olmadı başka doğum yapan oldu muu? astroleblebi sen nasıl oldun güzelim bebeğin nasılll C cilekcanavari alya kuş nasılll?
Bebisle ilgileniyorum buraya çok bakamıyorum ama kalbim sizinle kizlar bebiş iyi masallah ben de toparlamaya çalışıyorum

Selam kızlar aradaki sayfaları okumadan yazıyorum bir sancı uyandırdı beni reglinin ilk günü en şiddetlisi gibi olan bir sancı beni bir tokatladı ama yalancı sancı mı onu bir hesaplayacağım ama o neydi ya

genel anestezi ile ilgili sıkıntı yaşadın mı ben de genel düşünüyorum çünkü
Yok canım hiçbir sıkıntım olmadı. Ağrı şiddeti de çabuk azaldı. Bir önceki doğumum spinal anestezi ile olmuştu. O bana çok ağır gelmişti. Bunda çok daha rahat ayağa kalktım

Teşekkür ederim uzun uzun çok güzel anlatmışsın. Bebeğin sağ salim tam zamanında doğmuş aslında ya zarar görseymiş iyiki kontrolün varmış. İnşallah küvözü de atlatıp yanına gelecek.

aynı sebepten uyuyamadım sürekli derin nefes alıp iç çekiyorum sular kesik bi de stres oldum iyice saatlerdir su yok bebiş de durmuyo hiç esniyorum hep oksijen yetmiyo galiba
Aynı durumdayız derin nefesler alıyorum bende. Uyursam kısa kısa uyuyorum onda da bir sürü rüya.

Nasıl sancın devam ediyor mu yoksa tek seferlik olup geçti mi.

Gözün aydın canım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun miniğine
Canım bizim de kordon sıkıntımız oldu. O yüzden ani bir şekilde genel anestezi ile sezaryen oldum ben de. Bebeğimin doğum kilosu az. Bize de en az küvözde 1-2 hafta kalır dediler. Ama süreç uzayabilirmiş tabii ki. Senin miniğinin solunum sıkıntısı geçince hemen çıkarırlar bence. İçini ferah tut.

Kızlar bebekler ne ile yatacak kışın uyku tulumu mu almak lazım? Yoksa ilk zamanlar hareket edemediği kundak yapacağımız için lazım olmaz mı ay bilemedim
Ben bir 0.2 bir 0.3 tog aldım. 21-24 derecede uzun kollu body ve alt pijama ile giydirebilirsiniz deniyordu

Kızlar bebekler ne ile yatacak kışın uyku tulumu mu almak lazım? Yoksa ilk zamanlar hareket edemediği kundak yapacağımız için lazım olmaz mı ay bilemedim
İlk bebem şubatta doğmuştu onada almamıştım yine almadım. Oda ısı ölçerle odanızın sıcaklığına göre karar verebilirsiniz. Bebek olduğu için ekstra sıcak oluyor zaten ev ve ilk 5 6 ay uykuda çok hareket etmiyorlar bi de gece sürekli alt değiştirme olayı var uyku tulumunu giydir çıkar zor olur diye düşünüyorum

Canımmmm tebrik ederim ya kim bilir ne tatlıdır o şimdi Rabbim tez vakitte koynuna kavuştursun yavrunu. Merak etme cok kalmaz orada

Ben 3 paket 1 numara kullandım 15 günde artık lastiklerin izi bacağına çıkıyor 2 numara almayı düşünüyorum

Biraz geç yazdım sanırım biz şu an 0 numara Molfix kullanıyoruz bir paket daha bitirmedik erken doğup doğmayacagi belli olmadığı için kullanmayan arkadaşımdan almıştım çok işimi gordu
Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim deneyimlerinize göre alacağım sağ olun

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hemencecik kavuşsun kollarına prensesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…