ayy inşşşKızlar bu 24 hafta izin çıksa da rahatlasak ya
Offfff öyle bir heyecan ki sizden duydukça doğumdan 1 gün öncesine gidiyorumSaati belli mi bana 06:00 da burada ol dedi 08:00 gibi alacaklar
Su çamaşırda iz yapmazmış canım suyum geldi diye çok gittim ben doktora ahahsh ordan biliyorumkızlar merhaba daha önce de bahsedilmişti ama iç çamaşırında akıntının dışında büyük bir su izi var dışarıda olduğum ve yürüdüğüm için herhangi bir istemsiz su akışı fark etmedim ama bu su gelmesi olabilir mi
bana da oluyorKızlar yemek yerken nabzım hızlanıyor sanki, size de oluyor mu?
Netten baktım şimdi normalmiş neyseki.. Bide ben çok hızlı yiyorum istemsizbana da oluyor
maşallah deYine 0 sancıyla bugün nstden ayrıldım 36 haftamız da böyleli geçiyor ben doğuramicam galiba bi kere yükselse de heyecan yapsam ya 40 ı bile görmedim henüz, kalcak bu bebe karnımda. Bu kadar karında mutlu olan bi bebo da ne bileyim
Benim de korkularımdan biriydi bu, ortada birşey olmamasına rağmen aklımdan geçmiştir yani, çünkü başka tanıdığım böyle güvendiğim bir doktorum yok. Umarım hemen toparlar insan ister istemez endişeleniyor.. Ama herşeyde var bir hayır diye de bakmak lasım belki de..Kızlar hiç olmayacak bir şey oldu.. ben bugün tam 37 haftalık hamileyim.. kendi doktorumu en son 30. haftada görebilmiştim, o zamandan beri görüşmedik, haftaya artık NST testleri yapılacaktı ve doktor hastalandı diye önümüzdeki haftalardaki tüm randevularım iptal edildi.. 29 ekimden önce hastanede olamayacakmış.. benim 38+5 e denk geliyor.. bana tabi başka bir doktor ayarladılar bu süreci yönetelim diye ama herkes böyle erken erken doğururken cidden kendimi tutmam gerek bu tarihe kadar, doğuma o doktor girsin çok istiyorum((( tamam sancılara başka doktor bakar okey ama bütün bi doğum sürecini o kadınla tamamlamak istediğim için o hastaneyi seçmiştim ben umarım hastalığı erken biter, ya da tamamen iyileşir o tarihte ve ben de erken doğurmam
Yav hiç mi canın gelmek istemez diyorum bu nasıl bir keyifçilikmaşallah debenim de sancım 1 çıkınca çok gülmüştük eşimle koala gibi yatıyo hep
Yok kuzum bugün pik günü sanırım daha da sarardıKızçen nasıl oldu canım rengi açılmaya başladı mı sarı papatyanın
Sütün var emiyo dimi kuzumYok kuzum bugün pik günü sanırım daha da sarardı
Oyy üzülme annesi hemen hemen hepsi oluyor düzeliyorlar sonra minik kuş da düzelecekYok kuzum bugün pik günü sanırım daha da sarardı
C cilekcanavari Aynen kuşum iyileşir max seviyeye ulaşıp sonra düşüşe geçiyor, inşallah bugünden sonra düşer çabucak toparlanır AlyoşumuzOyy üzülme annesi hemen hemen hepsi oluyor düzeliyorlar sonra minik kuş da düzelecek
Yani bakalım 38 + 5 e kadar doğurmamak hedefim suan içinBenim de korkularımdan biriydi bu, ortada birşey olmamasına rağmen aklımdan geçmiştir yani, çünkü başka tanıdığım böyle güvendiğim bir doktorum yok. Umarım hemen toparlar insan ister istemez endişeleniyor.. Ama herşeyde var bir hayır diye de bakmak lasım belki de..
Çok geniş olmuyor ama ıslaklık baya oluyor rahatsızlık veriyorböyle akıntının etrafında geniş bir su izi gibi mi
34+6 olduk canımmaşallah canım kaç haftalık oldunuz
Ay ben 11.11 istiyorum bakalım sezeryan gününü o güne alabilirsem güzel olurMaşallah bebişeben de hep kasımın ilk haftası gibi hissediyorum
stres sıkıntı yapma yaptıkça çoğalabiliyor canım birde evet hızlı yemekten de olabilir ben çok hızlı yiyemiyorum iştahım çok yokNetten baktım şimdi normalmiş neyseki.. Bide ben çok hızlı yiyorum istemsiz
Biraz aptal gibiyim hamilelikte beyin küçülüyor ya benimki komple iptalOfffff öyle bir heyecan ki sizden duydukça doğumdan 1 gün öncesine gidiyorum
Ne durumdasınnn heyecan dorukta mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?