Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ayy ben de 55le kaldım ve 70 kilo olmuşum

Kaçıncı haftan canım

Kızlar kontrolden geldim ben de. 36+4tük bugün. Serklaj dikişlerinde ağrı var gibi hissediyordum doktor normal dedi artık plesantası suyu bebeğin kendisi derken bir sürü ağırlık biniyor ondandır dedi. Nst çok ilginçti yüklicem size şimdi doktor önce bi şaşırdı biraz daha bekletti sonra tamam normal dedi. Bebek çok hareketliydi sanırım ondan sancı çıktı. 27 Ekime kadar kızçem acele etmezse eğer 27sinde sezaryen olacak ters geldiği için haftaya da 2 kez çağırdı bakalım bizi neler bekliyor djdjd

Eklentiler

• 5E7E795F-E7F8-4E98-BB38-C8CEC93CAFA4.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar benim iştahım aşırı açıldı günde 5 öğün falan yiyorum heralde. Sizce zararı olur mu aç kalsam da vicdan yapıyorum bebeğim aç kalıyorsa diye. Şuana kadar 8 kilo aldım hamilelikte. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu yeme durumuyla.

Maşallah lokumuna içeride parti yapıyor sanırım

Canım galiba bebiş çok hareketli nst de sakin durmamış o yüzden böyle çok parazitli çıkmış. Hareket edince sancı gibi çıkıyor çünkü. Sevindim senin için geçen gün baskı ağrı oluyor demiştin dikişlerine bişey olmamış şükür. İnşallah gününü de bekler uslu uslu heyecan yaptırmaz

bende şimdi baktım en sonki kan testimde 11.8 miş kaç olması lazım ki acaba
Benimde en son 11.6 ydı çok iyi dedi doktorum. ama demir ilacını kullanmayı bırakma bir hastam son ay mideme dokunuyor diye bırakmış hgb 8 geldi sezaryenden önce kan hazırlığı yaptık takmak için dedi.

Maşallah lokumuna içeride parti yapıyor sanırım
Tam da öncesinde börek yemiştim afedersin ondan zıpırlandı herhalde
Evet canım çünkü ben hiç ağrı hissetmedim valla normal muhabbet ediyordum hemşireyle hiçbir şey hissetmedim şaşırdım görünce inşallah dediğin gibi uslu uslu durur da yormaz anasını

Seninki de kız demi. Kızlar çok kıpırdak oluyor bunu grupça teyitledik. Benimki de her kontolde çok hareketli bikere de ultrasonda hıçkırırken yakaladık çok tatlıydı. Anası gibi iştahlı tabi ne kadar su içiyorsa artık

Gözün aydın canım .kilosu iyi aslında neden kuvezde.ins kısa süre sonra mis kokuluna kavuşursun

O bana da bu hafta yüklendi bir haftada 2 kilo almışım

Aynen canım bizimki de kız bide gündüz sakindi nstyi görünce yaptı yapacağını çılgın ayy hıçkırırken yakalamak istiyordum ben de aşırı

Benimde en son 11.6 ydı çok iyi dedi doktorum. ama demir ilacını kullanmayı bırakma bir hastam son ay mideme dokunuyor diye bırakmış hgb 8 geldi sezaryenden önce kan hazırlığı yaptık takmak için dedi.
Evet banada öyle söyledi sakın bırakma çok düzenli iç dedi benim hem sezeryan olacak hem de eşi önde geliyor çok önemli dedi kanama çok olduğu için sezeryan sırasında

Canım merhaba çıkamıyoruz kendi adıma konuşayım, 55 ile hamile kaldım 69 falanım. Sürekli bir şeyler yemek istiyorum diye biraz yememeye karar verdim, yani zaten öyle bi yiyorum ki eminim kızım besleniyordur , ben biraz coşuyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…