- 1 Ağustos 2018
- 2.912
- 4.893
- 133
Benimd en son 10du drum yükseltmemiz lazım diyip demiri günde ikiye çıkardı ama çokta üzerinde durmadı sizin drunuz ne dedi bu durumaKızlar benim hemoglobinim 10a düşmüş. Bu durumda nasıl sezaryen nasıl olacak. Ameliyat riskli olmaz mı ya
gebeliğinizde riskli bir durumunuz var mıKızlar benim hemoglobinim 10a düşmüş. Bu durumda nasıl sezaryen nasıl olacak. Ameliyat riskli olmaz mı ya
bende şimdi baktım en sonki kan testimde 11.8 miş kaç olması lazım ki acabaBenimd en son 10du drum yükseltmemiz lazım diyip demiri günde ikiye çıkardı ama çokta üzerinde durmadı sizin drunuz ne dedi bu duruma
Bende baktım 11/15 arası yazıyorbende şimdi baktım en sonki kan testimde 11.8 miş kaç olması lazım ki acaba
Ferritini çok önemsemiyorlarda hgb önemliymişBende baktım 11/15 arası yazıyor
Benim 9.9 Muş
Anemi derecesinde kansızlık diyor diğer ferritin vs onlarda düşük
Ayy ben de 55le kaldım ve 70 kilo olmuşumYaaa keşke 10 da kalabilseydim.. kaç kilo hamile kaldığınla da alakalı sanırım bu , benim gözlemlediğim genelde hamilelik başında 55 kilo altı olanlar en az bi 15-20 kilo alıyor malesef e tabi genetik etkiler de var
Korkmayın çokta düşük değil demir ilacını aksatmadan için doktorunuza da danışın belki günde 2 ye çıkartırBende baktım 11/15 arası yazıyor
Benim 9.9 Muş
Anemi derecesinde kansızlık diyor diğer ferritin vs onlarda düşük
Kaçıncı haftan canımBen geldiiimm kontrolden çıktık kızlar 2800 gr 49 cm olmuş cimcimeherşey yolunda dedi doktor akıntı kısmına da normal dedi detaylı bişey söylemedi. Nst de bi ara sancı 40 a çıktı ama ona da normal şuan doğurmazsın dedi ayağın ağzına sokmaya çalışıyordu tırnakları da uzamış dedi doktor çok şükür keyfi yerindeymiş bizde şimdilik bu kadar Kasım annesi olacağım o belli oldu gibi
Maşallah lokumuna içeride parti yapıyor sanırımKızlar kontrolden geldim ben de. 36+4tük bugün. Serklaj dikişlerinde ağrı var gibi hissediyordum doktor normal dedi artık plesantası suyu bebeğin kendisi derken bir sürü ağırlık biniyor ondandır dedi. Nst çok ilginçti yüklicem size şimdi doktor önce bi şaşırdı biraz daha bekletti sonra tamam normal dedi. Bebek çok hareketliydi sanırım ondan sancı çıktı. 27 Ekime kadar kızçem acele etmezse eğer 27sinde sezaryen olacak ters geldiği içinhaftaya da 2 kez çağırdı bakalım bizi neler bekliyor djdjd
Canım galiba bebiş çok hareketli nst de sakin durmamış o yüzden böyle çok parazitli çıkmış.Kızlar kontrolden geldim ben de. 36+4tük bugün. Serklaj dikişlerinde ağrı var gibi hissediyordum doktor normal dedi artık plesantası suyu bebeğin kendisi derken bir sürü ağırlık biniyor ondandır dedi. Nst çok ilginçti yüklicem size şimdi doktor önce bi şaşırdı biraz daha bekletti sonra tamam normal dedi. Bebek çok hareketliydi sanırım ondan sancı çıktı. 27 Ekime kadar kızçem acele etmezse eğer 27sinde sezaryen olacak ters geldiği içinhaftaya da 2 kez çağırdı bakalım bizi neler bekliyor djdjd
Benimde en son 11.6 ydı çok iyi dedi doktorum. ama demir ilacını kullanmayı bırakma bir hastam son ay mideme dokunuyor diye bırakmış hgb 8 geldi sezaryenden önce kan hazırlığı yaptık takmak için dedi.bende şimdi baktım en sonki kan testimde 11.8 miş kaç olması lazım ki acaba
Tam da öncesinde börek yemiştim afedersinMaşallah lokumuna içeride parti yapıyor sanırım
Evet canım çünkü ben hiç ağrı hissetmedim valla normal muhabbet ediyordum hemşireyle hiçbir şey hissetmedim şaşırdım görünceCanım galiba bebiş çok hareketli nst de sakin durmamış o yüzden böyle çok parazitli çıkmış.Hareket edince sancı gibi çıkıyor çünkü. Sevindim senin için geçen gün baskı ağrı oluyor demiştin dikişlerine bişey olmamış şükür. İnşallah gününü de bekler uslu uslu heyecan yaptırmaz
Seninki de kız demi. Kızlar çok kıpırdak oluyor bunu grupça teyitledik. Benimki de her kontolde çok hareketli bikere de ultrasonda hıçkırırken yakaladık çok tatlıydı. Anası gibi iştahlı tabi ne kadar su içiyorsa artıkTam da öncesinde börek yemiştim afedersinondan zıpırlandı herhalde
Evet canım çünkü ben hiç ağrı hissetmedim valla normal muhabbet ediyordum hemşireyle hiçbir şey hissetmedim şaşırdım görünceinşallah dediğin gibi uslu uslu durur da yormaz anasını
Gözün aydın canım .kilosu iyi aslında neden kuvezde.ins kısa süre sonra mis kokuluna kavuşursunKızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel kiÇokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
O bana da bu hafta yüklendiKızlar benim iştahım aşırı açıldı günde 5 öğün falan yiyorum heralde. Sizce zararı olur mu aç kalsam da vicdan yapıyorum bebeğim aç kalıyorsa diye. Şuana kadar 8 kilo aldım hamilelikte. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu yeme durumuyla.
Aynen canım bizimki de kızSeninki de kız demi. Kızlar çok kıpırdak oluyor bunu grupça teyitledik. Benimki de her kontolde çok hareketli bikere de ultrasonda hıçkırırken yakaladık çok tatlıydı. Anası gibi iştahlı tabi ne kadar su içiyorsa artık
Evet banada öyle söyledi sakın bırakma çok düzenli iç dedi benim hem sezeryan olacak hem de eşi önde geliyor çok önemli dedi kanama çok olduğu için sezeryan sırasındaBenimde en son 11.6 ydı çok iyi dedi doktorum. ama demir ilacını kullanmayı bırakma bir hastam son ay mideme dokunuyor diye bırakmış hgb 8 geldi sezaryenden önce kan hazırlığı yaptık takmak için dedi.
Canım merhaba çıkamıyoruzKızlar benim iştahım aşırı açıldı günde 5 öğün falan yiyorum heralde. Sizce zararı olur mu aç kalsam da vicdan yapıyorum bebeğim aç kalıyorsa diye. Şuana kadar 8 kilo aldım hamilelikte. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu yeme durumuyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?