Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Benim 2 kez 40 a çıktı ama ciddi derecede o anda ki kasılmayı hissettim şaşırdım hatta. Ama evet düzenli şekilde 10 dk da bir olması sancı var anlamına geliyormuş. Doktorum hafif kasılman var bile demedi bana beni panik yaptırmamak için mi acaba.
Chat gbt rahim kendini doğuma hazırlamaya başlamış falan diyor

Bugün tam 37. haftam, gece karnımda regl ağrısına benzer bazı ağrılar oldu ama geçti… yavaş yavaş vücut hazırlanıyor herhalde, ama rahatsız ediciydi

Bugün tam 37. haftam, gece karnımda regl ağrısına benzer bazı ağrılar oldu ama geçti… yavaş yavaş vücut hazırlanıyor herhalde, ama rahatsız ediciydi
ayni haftadayiz benimde oluyor regl agrisi gibi. nerdeyse 33 34 haftalardan var o agri gelip geciyor dinlenince geciyor

kizlar ben doktorla sezaryenin nasil olacagini konusmadim hic unutdum dun sormayi. yarin sorarim artik gidince ama kararsiz kaldim beldenmi yaptirsam yoksa tam uyutulsammi iyi. benim ilk sezaryen belden olmustu simdi bilmiyorum nasil yaptirsam doktorlar belden olsun diyorlar hep. sezaryen olanlar planlayanlar siz nasil yaptiracaksiniz

ayni haftadayiz benimde oluyor regl agrisi gibi. nerdeyse 33 34 haftalardan var o agri gelip geciyor dinlenince geciyor
aa öyle mi ? ben ilk defa dün hissettim şiddetli şekilde ve kızım durmadı karnımın içinde bi süre , tedirgin oldum ama sanırım artık bu haftalarda normal. Hiç nst ye girmedim, yarın gireceğim ama sancı dedikleri şey böyle bir şey herhalde

Kızlar b12 takviyesi kullanan var mı ? Alt sınırın altına düşmüş benim. Kafama göre alıp içsem bişey olmaz dimi

Doğum yaptın mı kuzum

ben genel istiyorum hem kendime travma olmasın hem kimseye zorluk çıkarmayım aşırı panik oluyorum titriyorum belden iğne için sabit durmam lazım imkansız hem de doğumu korkunç hatırlamak istemiyorum daha çocuk istiyoruz çünkü

Peki bu süreçteki deneyiminize göre hastane çantasında süt sağma pompası olmalı mı?
Ben şehir hastanesinde doğum yaptım. İlk üç gün süt sağma makinesine izin vermiyorlar. Ama ikinci gün baktılar ki göğüslerim taş gibi, mastit olmayayım diye süt sağma makinesi getirdiler. Dün taburcu oldum. Eşim süt iyi gelsin diye hastane tipi bir süt sağma makinesi kiraladı. Şu an evde onu kullanıyoruz. Eğer hastane izin veriyorsa yanınızda süt sağma makinesi olsa hiç fena olmaz bence. Tabii bunlar benim tecrübelerim

Peki bu süreçteki deneyiminize göre hastane çantasında süt sağma pompası olmalı mı?
Ben hastanenin pompasını çok beğenmedim. Çünkü tamamı plastik ve sertti. Kendi pompam vardı ama yıkamamıştık ve acil doğum olunca yanımıza da almamış bulunduk. Bence kendi pompanızı kullanmanız daha iyi olur.

Kızlar göğüs ucunun yara olmaması için Lansinoh krem dışında ne kullanabiliriz? Lansinoh güzel yumuşatıyor ama yarayı önleyebilecek gibi gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…