- 1 Eylül 2025
- 230
- 393
- 18
- 27
Kuzum ben çok hazırlıksız yakalandım, biliyorsun. Şimdiki aklım olsa hastane çantasını hemen hazırlar, lazım olabilecek her şeyi koyardım içine. Ben şehir hastanesinde doğum yaptım. Süt sağma makinesini ilk etapta vermediler. Mastit olacağımı anlayınca verdiler. O yüzden bence çantaya süt sağma makinesi koymak lazım her ihtimale karşı. Bestlak damla kullanıyorum. Sütüm arttı belki onun faydası olmuş olabilir. Depend aldık ama kullanmama izin vermediler. Depend, sezaryen yarasının üstünü kapatınca enfeksiyon oluşabiliyor dediler. Ped kullandım en başından beri. Emzirme sütyeni veya emzirme atleti kullanmadım hastanede. Sezaryen olduğum için elbise gecelik ile daha rahat ettim. Aklıma gelenler bunlar şu anCanım o kadar çok seviniyorum ki senden böyle haberler gelince. Benimde muhtemelen erken alacak doktor. Senin bir önerin var mı? Hastane çantama pompa falan mı ekleyeyim nelere ihtiyaç oluyor?

Benim sol göğüs ucum iyi ama sağ taraf hemen içeri çöküyor. Bebeğim yanımda olmadığı için süt sağma makinesi kullanıyorum. Ve o uçları vakumladığı için göğüs ucu baya çıkıyor. Belki denemek istersinizHiç bir belirtim yoktu bel ağrısı dışında ama gerçekten çok ağrıyordu doktora yazdım nst için çağırdı öyle de doğuma aldı sancılarım çok çıkınca
Göğüs ucum olmadığı için tutamadı malesef sütüm de gelemiyor şuan malesef çok stres yaptım

Bunları temin edeyim hemen canım. Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi kıyafet değince sızlıyor.Lansinoh pek işe yaramamamıştı yara olduktan sonra. Ayva çekirdeği jeli kullanmıştım. Ayva çekirdeklerini azıcık suda bekletiyorsun jel oluyor onu sürüyordum. Yarayı önleyecek şey ise kıyafete temas etmemeli canım buna dikkat et.ok hassas gögüs kalkanı ya da gümüş kapak. İlkinde gümüş kapak almıştım bunda gögüs kalkanı kullanıcam