Ben ishal oldum bağırsaklarımı çok etkiliyor o ilaç benim, iki kere kullandımGebelik sürecinde 'monurol' kullanan oldu mu ? Eğer kullandıysanız bir yan etki yaşadınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ishal oldum bağırsaklarımı çok etkiliyor o ilaç benim, iki kere kullandımGebelik sürecinde 'monurol' kullanan oldu mu ? Eğer kullandıysanız bir yan etki yaşadınız mı?
Evet bende de pembe kaldı doktorum büyük ihtimalle akıntıdır o dedi. Şuan yanma batma hissediyorum sürekli hayırlısı ile sağ salim tamamlarız inşallah bu süreciiBen de kastım kendimi bir anda yaptı çünkü belki öyle olması gerektiği için ama ben dar olduğunu da düşünmüyordum demez öyle bir şey diye düşünmüştüm nasipEvet evet oldu hatta bazılarında hafif leke kanama da oluyormuş da bende sadece akıntı oldu bir de turnusol pembe olmuş galiba mavi olunca amniyon sıvısıymış doktora yazdım daha cevap vermedi bakalım bir an önce sağlıkla kavuşmak da istiyorum yavrukuşuma
![]()
Hiç öyle düşünme benim çok yakınlarım sezaryen oldu geçen hafta hiç zor değildi iyi ki sezaryen olmuşuz diyorlar gayet de iyiler şu anSağlıkla doğsunlar da inşallah
Ama şunu anladım keşke kendimi sezaryen fikrine de hazırlasaymışım şu an sanki ameliyat dünyanın sonu gibi geliyo hiç hazır değilim
Ben çok kez kullandım. Hiçbir yan etki yaşamadımGebelik sürecinde 'monurol' kullanan oldu mu ? Eğer kullandıysanız bir yan etki yaşadınız mı?
Ben 2 kere kullandım herhangi bir sorun yaşamadım.Gebelik sürecinde 'monurol' kullanan oldu mu ? Eğer kullandıysanız bir yan etki yaşadınız mı?
Bünye ile alakalı canım illa şişecek diye bişey yokki ne güzel ki ödem tutmamışsınbende neden el ayak şişmesi olmuyo neyle ilgili bu durum acaba tuzlu da yiyorum
Ya ne güzel ödem tutmamıssın işte mis gibi, o biraz metabolizma ile alakalı sanırım. Benim de ellerim de , yüzümde hiç ödem yok, ayaklarım ama aşırı şişbende neden el ayak şişmesi olmuyo neyle ilgili bu durum acaba tuzlu da yiyorum
Bende de olmadı el ayak şişmesi ne güzel işte sus kız nazar değdirmeyelim kendimizebende neden el ayak şişmesi olmuyo neyle ilgili bu durum acaba tuzlu da yiyorum
bende de olmadı. Bende mide yanması da yok başıma bir şey gelmeyeceksebende neden el ayak şişmesi olmuyo neyle ilgili bu durum acaba tuzlu da yiyorum
Bünye ile alakalı canım illa şişecek diye bişey yokki ne güzel ki ödem tutmamışsın
bende de olmadı. Bende mide yanması da yok başıma bir şey gelmeyecekse![]()
Bende de olmadı el ayak şişmesi ne güzel işte sus kız nazar değdirmeyelim kendimize![]()
ödemim var kızlar çünkü bacaklarıma dokununca dokunduğum yer hafif beyazlıyo ama çukur olmuyo zaten hemşire de az ödemin var demiştiYa ne güzel ödem tutmamıssın işte mis gibi, o biraz metabolizma ile alakalı sanırım. Benim de ellerim de , yüzümde hiç ödem yok, ayaklarım ama aşırı şişbaya komik duruyor ama doktor olabilir normal diyor, bünye ile alakalı
bunu instadaki hamile vloglarında çok gördüm galiba zayıf hamile kalanlarda daha fazla oluyo benim kilom vardı zatenayak şişmesi de kötüdür o bende yok ama ama el şişmesi berbat bi şey djdjd elim tutmuyor resmen uyuşuk oluyo ilk uyandığımda
Amann bu zamana geldinn suyu ihmall etme canımmödemim var kızlar çünkü bacaklarıma dokununca dokunduğum yer hafif beyazlıyo ama çukur olmuyo zaten hemşire de az ödemin var demiştimalesef hafif tuzlu yiyorum cips falan suyu da az içiyorum son günler başıma iş açmam inşallah
![]()
Ayak şöyle kötü hiç bir ayakkabım olmuyor 3 aydır sadece terlikle geziyorum düğünler vardı bu hafta elbise giyeceğim için mecbur gittim ayağımdan 2 numara büyük ayakkabı aldım yüksek ihtimal doğumdan sonra bidaha giyemicemayak şişmesi de kötüdür o bende yok ama ama el şişmesi berbat bi şey djdjd elim tutmuyor resmen uyuşuk oluyo ilk uyandığımda
Öyle ama işte tüm planlarımı kesin normal doğuracakmışım gibi yaptım neye güvendiysemHiç öyle düşünme benim çok yakınlarım sezaryen oldu geçen hafta hiç zor değildi iyi ki sezaryen olmuşuz diyorlar gayet de iyiler şu anannem de beni sezaryen doğurmuş 10 kere daha doğururum öyle ben diyo düşünün kaç sene öncesinden bahsediyor
yani bazıları için sezaryen vajinal doğumdan daha rahat oluyor inanın kendinizi öyle şartlandırmayın
Az önce üç normal doğum yapmış olan halam şimdiki aklım olsa sezeryab isterdim rahim sarkması oluyor dedi onu da ilk defa duydumÖyle ama işte tüm planlarımı kesin normal doğuracakmışım gibi yaptım neye güvendiysem![]()
İlk olunca bi korktum zaten chatgpt tüm kötü senaryoları getirdibunu instadaki hamile vloglarında çok gördüm galiba zayıf hamile kalanlarda daha fazla oluyo benim kilom vardı zaten![]()
Akışına bırakın önemli olan bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza almanız. Ha vajinal ha sezaryen hiç önemli değil bence. Sağlık durumu, bebeğin gelişi ve şartlar neye el veriyorsa o olur hepsi geçer gider bir gün kendinizi bebeğinizle uyurken bulursunuz :)Öyle ama işte tüm planlarımı kesin normal doğuracakmışım gibi yaptım neye güvendiysem![]()