- 11 Nisan 2024
- 1.417
- 1.205
- 53
İlk çocuğunu normal doğuranlar biraz aydınlatın bizibana da bugün yıllar önce doğum yapmıs olanlar sakın normal yapma yeni evliisn falan dediler…………… evliliğin tadi kacmasin dediler…….
Evet banada bu haftaki kontrolde öyle söyledi karın çevresi büyük çıkıyor dedi 2300 gr 32+5 te söyledi şuan 33+1 oldukKızlar tüp bebekle hamile kalanlarımız için doğum şekli sezeryan mı öneriliyor ? 34+6 da 2780 kilosu çıktı kızımın karın çevresi ileride dedi 1 hafta kadar bunu yaşayan oldu mu
7 sene olacak oglumu normal dogurdum, ilk bir kac ay idrar kacirma oldu yalan degil fakat vajinal egzersizleri uyguladim halada uygularim aklima geldikce kaslari cekip birakip guclendirme gibi dusunun, hic o yönde sarkma gibi bir sikayetim olmadı, hareketli biriyim yururum, çok yüzerim, işlenirim, bos durmam hic,İlk çocuğunu normal doğuranlar biraz aydınlatın bizi
Evet bana da söylediler böyle bir şey, içimde azıcık bir normal doğuma sempati varsa o da gitti thjdfjgbenim kv de ameliyat olmuş sarkmadan 2 normal doğum ama başka etkenler de vardır illa ki
Yediklerine dikkat et şeker karbonhidrat vs. Uzak dur gebelik şekerini kontrol altına al bir sürü şeye dikkat etmemi söylediEvet banada bu haftaki kontrolde öyle söyledi karın çevresi büyük çıkıyor dedi 2300 gr 32+5 te söyledi şuan 33+1 olduk
Yav ben hiç doğuramicakmışım gibi hissetmeye başladım artık ömür boyu böyle karnımda kalacak sanki ahsjsjs 31 ekim yine iyi ya bana 3 Kasımda alırım en erken dedi zaten ondan sonra 3 5 güne 40 olcam nerdeyse deli midir nedir ne hurma yemediğim kaldı ne ev işi yapmadığım tık yok ne inatçı kız bu şimdiden ayvayı yedim benKıaazzz yine doğurmadık…doktor 31 ekime gün verdi bacım bizim hastane cıkısları bebelere nası olcak bakalm
Merhaba canım, doktorum bebek dönmezse zaten kesin sezeryan dedi, doktor ne derse onu yapacağım tabisezaryen olacaksan canim hic korkmana gerek yok . benim 2 ci oldu bu gun 3 gunum iyiyim bebekte iyi. agri falan olmadi dersem yalan olur tabiiicimizden minik bir insan cikiyor. ama normal dogumda olsa agri olacak. ikisininde kendine gore zorluklari var ama atlatilmayacak degil ilk kalktikta biraz agri oluyor o da 2 3 dk gezdikte geciyor hem agri kesicide yapiyorlar. ustesinden gelinmeyecek gibi bir zorluk degil. onemli olan annenin ve bebegin saglikli olmasi saglikla evine done bilmesi doktor neyi uygun gorurse onu yaptirmaktan cekinmeyin
Ay ikinci şok geliyor djsjjs niye ki yabana da bugün yıllar önce doğum yapmıs olanlar sakın normal yapma yeni evliisn falan dediler…………… evliliğin tadi kacmasin dediler…….
Açıkçası gebelik şekerim yok baktırmıştım gayet güzeldi değerler doktorumda bununla ilgili bir şey söylemedi önerisi vs olmadıYediklerine dikkat et şeker karbonhidrat vs. Uzak dur gebelik şekerini kontrol altına al bir sürü şeye dikkat etmemi söyledi
Size önerileri oldu mu ? Yorumu ne oldu ?
doktor ne dedi peki? internette ortalama 2 kg yazıyo 32. hafta için belki minyondur veya normaldir 2 haftaya kadar geri olması normalmiş zaten sınır 2 haftaKızlar 32+3 kontrolde bebeğim 1900gram olarak ölçüldü normal bi aralıkta mı anlayamadım ultrasonda geride gözüküyor
Gayet normal dedi geri çıkmasıyla alakalı bir şey söylemedidoktor ne dedi peki
Benimki de o civardı sanırımKızlar 32+3 kontrolde bebeğim 1900gram olarak ölçüldü normal bi aralıkta mı anlayamadım ultrasonda geride gözüküyor
Niye ki canım ya bebişin tombik mi yoksa hepimiz için mi geçerli bu dediğinYav ben hiç doğuramicakmışım gibi hissetmeye başladım artık ömür boyu böyle karnımda kalacak sanki ahsjsjs 31 ekim yine iyi ya bana 3 Kasımda alırım en erken dedi zaten ondan sonra 3 5 güne 40 olcam nerdeyse deli midir nedir ne hurma yemediğim kaldı ne ev işi yapmadığım tık yok ne inatçı kız bu şimdiden ayvayı yedim benbenim hastane çıkışlarını yollicam isteyene bu gidişle çünkü biz tosuncuk olcaz shsjsj
ben 30 ve 34'te gittim kontrollere ama benimki iri karşılaştırma yapamadım doktor normal dediyse hiç kafana takma bence son haftalara geldik bişi olmaz tahin pekmez muz kaşar falan bunlarla çok hızlı kilo aldıranlar olduGayet normal dedi geri çıkmasıyla alakalı bir şey söylemedi
Teşekkürler7 sene olacak oglumu normal dogurdum, ilk bir kac ay idrar kacirma oldu yalan degil fakat vajinal egzersizleri uyguladim halada uygularim aklima geldikce kaslari cekip birakip guclendirme gibi dusunun, hic o yönde sarkma gibi bir sikayetim olmadı, hareketli biriyim yururum, çok yüzerim, işlenirim, bos durmam hic,
esimdede o yönde bir sikayet olmadi7 senede belli ederdi illaki hosnutsuz bir durumu olsaydi sikayeti olsaydı yine normal dogurmami istemezdi sanirim
Zaten doğamız bu, oyle soyleyenlere bakmayın genelde salmıslardır kendilerini, muayene olmamislardir sonrasinda, eskiden kadin dogumculara dogumda gidilirmis
Ihmal etmszsek bir sorun yasanacagini dusunmuyorum
Ama bu defa benim hemoroit problemimden dolayi gecmezse, sancim cikarsa sezeryana girecegimi soyledi doktorum
Hayırlısı artık belirsizim şu an
Amannn çok çok sıkıntı yaşansa estetik yaptırıverirsin oraya ben araştırmıştım her şeyin çözümü var arkadaşlarTeşekkürlerDi mi ya bana da çok kaprisli geliyor sırf bu yüzden sezaryen yapanlar isteyenler olduğunu öğrendim hemşire arkadaşımdan. Tabii cinsellik çok önemli ama onun da vardır bir çaresi. Bebeğimin doğumunu etkilemek için yeterli bir argüman değil.
Benim bebişim tombik kuşum ondan bana özel bir durum yaniNiye ki canım ya bebişin tombik mi yoksa hepimiz için mi geçerli bu dediğin
Kızz kaşı ama nemlendir çatlamasınnhoşgeldin göbek kaşıntısı bu gecenin uykusuzluk sebebi belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?