Bana da ebem gün içinde 10hareket yeterli diyor.bana doktorum sayım yaptırmıyo hareket olması yeterli
Hamilelik çok mucizevi bi şey değil mi yaAnaa hiç aklıma gelmedi o
Durup dururken 5 lt su içmeyin kızzz
canım şükür haftan ilerledi artık doğum olsa bile bebiş kendini kurtardı say. Senin de durumun önemli cok yorucu bi süreçten geçtin, inşallah karsılık olarak fetah bi doğım nasip etsin allah
Evet canım. Bebeğin doğmasıyla tansiyon düştü şükür. Sen naptın Doktor'un ne dedi
İsveç canımaa öyle mi hangi ülkedesin canım
arpa birası canım e bebekte ya da babymallda görmüştüm mağazada.Kizlar süt yapan en etkili yiyecekler nedir, sütüm çok azaldi
Bende kalitesiz bi uyku ve kaçta uyursam uyuyayım sabah 5:10 geçe uyanıyorum artıkGece boyu hiç uyuyamadım ya uykusuzluktan öleceğimHer sese uyanıp duruyorum hem bir
türlü dalamıyorum
En ağır misafirler karnımızda çünküBende kalitesiz bi uyku ve kaçta uyursam uyuyayım sabah 5:10 geçe uyanıyorum artıkbi de bi açlıkla uyanıyorum böyle bi şey olamaz. Bebişten önce güne kahveyle başlayan ben, şimdi avokado ceviz yumurta sanki ağır misafirim gelecek gibi bi de çok özeniyorum kahvaltıya
İşe yarıyor mu acabaarpa birası canım e bebekte ya da babymallda görmüştüm mağazada.
Değil mi ya!? Ben de güne kahveyle başlardım ağzıma bir şeyler atardım biterdi mesele. Şimdi sabah iki kahvaltı ediyorumBende kalitesiz bi uyku ve kaçta uyursam uyuyayım sabah 5:10 geçe uyanıyorum artıkbi de bi açlıkla uyanıyorum böyle bi şey olamaz. Bebişten önce güne kahveyle başlayan ben, şimdi avokado ceviz yumurta sanki ağır misafirim gelecek gibi bi de çok özeniyorum kahvaltıya
Canım kuru dut kompostosu, tahin helvası, hurma, dereotlu güzel bir salata, su, stresten uzak durmak ve yine en önemlilerinden uykuu!! Sıcak bir duş alıp uyuyup dinlenmek en önemlisi. Bir de benim bir önceki hamileliğimde de içtiğim humana nın emziren anne çayı var o da arttırıcıydı sütü. Şimdi yine aldım bile.Kizlar süt yapan en etkili yiyecekler nedir, sütüm çok azaldi
Bana en iyi süt yapan bol su ve uykuyduKizlar süt yapan en etkili yiyecekler nedir, sütüm çok azaldi
Canisi bizim doğum aynı gündü nasılsın heyecan var mı
Heyecan olmaz mıCanisi bizim doğum aynı gündü nasılsın heyecan var mıbide krem kullanmaya başladı mı göğüsler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?