• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Of kızlar doğum şekliyle hiç ilgilenmeyeceğim diyordum ama son günlerde kafamdan genel mi spinal mi ikilemi hiç gitmiyor.
Genelde ameliyat sonrası çok ağrı oluyor diyorlar.
Spinalde de sonradan bel ağrısı ameliyat sonrası da baş ağrısı oluyormuş. Birde zaten tansiyon yüksek uyanıkken daha da stres olurmuyum endişesi. Kaldım arada
Kuşum ben de spinal oldum doktoruma hiç görüşmedim bu konuyu direkt kendi onu tercih etti. Bende hiç baş ağrısı olmadıı 2. Günü kaburga ağrısı oluyor yalan söylemiycem ama bebeğin totosunu koyduğunda da oluyordu aynı ağrı çok zorlamadı beni. 2.gün gece oldu uyumuşum kalktığımda bomba gibiydim 💪😂 bana günde iki kere ağrı kesici iğne yaptılar belki ondan bilmiyorum serum da hep takılıydı. Ama Doktor'un sana da yapacaktır zaten onları.
İğneyi bile hissetmedim ben yapılırken anında da sıcacık oldu bacaklarım hissizleşti. Ameliyathane soğuğunda mis gibi oluyor o sıcak 😂😂 Epudurral hiç bilmiyorum. Ama bence çok düşünme orada anestezici de çok önemli Doktor'un en iyisini senin için düşünüp yapacaktır. 🥰🥰

Çooook harika bi duygu anne olmak ya 1 saat uyuyor deli gibi özlüyorum kokusunu 😍

Sen nasılsın toparlandın mı iyice canım? Tansiyon ölçmekten kurtulmak harika bişey değil mi 😁
Ay şahaneee yaşıyorum bu hayatı şu an 😂 tansiyon ölçme yok 1 avuç ilaç yok kalitem arttı kız. Elimden gelse merdivenleri koşarak çıkıcam yaşasın diye 😂😂😂 toparladım çok şükür normal hayatıma döndüm diyebilirim sadece iz kalmasın diye bi krem sürüyorum dikişime o kadar. 💃 kız seninki 1 saat mi uyuyo uyanıklık süresi ne?

Askım ben spinal oldum ama bel ağrısı baş ağrısı olmadı hiç. Bebekle ilk teması yaptıktan sonra da sedasyon yapmıslar dikim biçim kısmı yok mesela bende. Sende bu şekilde isteyebilirsin çok rahat edersin. Açık açık söyleyeyim sezaryenin tek zorluğu ilk 2 gün kasık bölgesindeki ağrı. Onu da ağrı kesiciyle çözüyorsun zaten hastanede epidural veriyorlar evde de majezik içiyorsun. İlginç şekilde majezik bana cok iyi geldi normalde arvelesten başkası paklamazdı beni
Kız bana parol verdi 2 gün günde 1 içtim sonra onu bile içmedim ben beni hastanede ilaca boğmuş olabilirler ama ondan mı acaba😂 evde bişey yapıyorum herkes bana garip garip garip bakıyor artık ya bende bi gariplik var ya da Doktorum iyi iş çıkarmış diye düşünmeye başladım.

Ay şahaneee yaşıyorum bu hayatı şu an 😂 tansiyon ölçme yok 1 avuç ilaç yok kalitem arttı kız. Elimden gelse merdivenleri koşarak çıkıcam yaşasın diye 😂😂😂 toparladım çok şükür normal hayatıma döndüm diyebilirim sadece iz kalmasın diye bi krem sürüyorum dikişime o kadar. 💃 kız seninki 1 saat mi uyuyo uyanıklık süresi ne?
Oh çok şükür bak aynı motivasyonla yasıyoruz bu süreci 😍😂

Sarılık olduğundan dolayı ilk 1 hafta full uyudu üstünde tepiniyodum yine uyanmıyodu zorla besliyordum. Sonra 3 gün 1.5 saat uyuyup 30 dk memede takıldı. Bugün de sabahtan beri yarı uyur yarı uyanık memede takılıyor yani belli bi ritmi yok hep değişiyor. Seninki nasıl?

Kız bana parol verdi 2 gün günde 1 içtim sonra onu bile içmedim ben beni hastanede ilaca boğmuş olabilirler ama ondan mı acaba😂 evde bişey yapıyorum herkes bana garip garip garip bakıyor artık ya bende bi gariplik var ya da Doktorum iyi iş çıkarmış diye düşünmeye başladım.
Hastanede bana epidural+2 kez ağrı kesici iğne yapıldı. Majezik de öyle cok içmedim ilk gün 1 tane ikinci gün 1 tane 😍 benim de sürecim rahat geçti ya çabuk ayaklandım 4. Gün evde işlenmeye başladım
Bebeğin sarhoşluğundan hissetmedik belkide ağrı acı

Benimki full uykuda. Şöyle uykusunda da sürekli sesler çıkarıyo geriniyo falan ama keyfini de bozmuyor. Mama saatlerinde kendi uyanıp ağlıyor. Yiyince geri uykuya😂 günde iki kere 2 şer saat uyanık o da sabah 8 gibi uyanıyor akşam 7 gibi bi daha uyanıyor. Onun dışında uyku halinde. Düzenli gidiyor şu an. Gece falan gözleri açsa da bezi falan değişince yatırıyorum geri uyuyo. Herkes sürekli uyuyo falan diyo da doktora da sordum normal gayet iyi dedi. Enerjisi de iyi olunca bana çekmiş uykucu heralde dedim üstüne düşmedim 😂

Hastanede bana epidural+2 kez ağrı kesici iğne yapıldı. Majezik de öyle cok içmedim ilk gün 1 tane ikinci gün 1 tane 😍 benim de sürecim rahat geçti ya çabuk ayaklandım 4. Gün evde işlenmeye başladım
Bebeğin sarhoşluğundan hissetmedik belkide ağrı acı
Çok şükür güzelim ya güzel atlattık valla darısı bebeğini bekleyen herkese 🙏

Maşallah karnımdaki gibi sakın benim oğlan teyzesi, zorlamadı beni. Bez ve kıyafet yetiştiremiyoruz suluyor bizi sürekli 🤣🤣 Sleepy pişik yaptı bizi kızlar bilginize. Zaten 1 numara büyük geliyordu sadece primada olduğundan primaya geçtik düzelti popişi. 1 numaraya geçince molfix denicem dua edin olsun primanın fiyatlar ne öyle 🤣 doğduğunda emen çocuk emmiyor sağıp veriyorum sütü ama mecbur mama destekli gidiyoruz. Emmediğinden sütüm de çok azaldı çünkü. Haftasına kanamam kesildi ilk günden ayaklandım zaten onu söylemiştim benim hiç öyle çok ağrım olmadı neyse ki. Tansiyon bir anda düştü ilaçları kestik. Sulandırıcı da kesildi. İlaçsız yaşamak şaha neymiş 🤣 vitaminleri devam ediyorum sadece. Çok şükür kontrollerimiz de iyi geçti. Çınar da 2200 e kadar düştü 2500 doğmuştu. Eski kılomuza döndük şimdi kaç olmuşuzdur hiç bilmiyorum 🤣 Ay ben de bu kadar galiba ya şu evdeki curcuna olmasa biz mis gibiyiz valla.
Ay nasıl kız benim kanamam devam ediyor. 1 numara nasıl büyük geldi ben 1 kullandım hep Aybüşe.

Ay nasıl kız benim kanamam devam ediyor. 1 numara nasıl büyük geldi ben 1 kullandım hep Aybüşe.
Kız valla büyük geldi bantlar birbirine giriyordu yaptığı çiş bacaklar dan çıkıyordu 😂😂 kız valla şükür bitti 7. Günde sonrasında bi süre de hafif lekelenmem oldu o kadar. Ama benim adetim de maksimum 2 gün sürer azcık kanamam olur belki genetiktir 😂

Kıslaaarr 😂 haydi bana söyleyin bebemin burnu büyük insan burnu gibi çıktı gözlerime inanamadım ultrasonda ki gibi doğuyorlarsa bebem tam laz olacak galiba genlerden geçti bende aksine nokta kadar burunluyum babaya çekti galiba :D dünden beri patlıcan burunlu diyip dalga geçiyoruz. Birisi aydınlatsın beni . Aylardır görmüyorduk Dr ilgilenmiyordu . Nokta kadar burnu vardı 3 ay önce şimdi vallahi burun ilkokula gidiyor durun ekleyim böyle mi çıkacak sizce 😀😀

Eklentiler

• IMG_7011.webp
    IMG_7011.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_7012.webp
    IMG_7012.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 48
Kıslaaarr 😂 haydi bana söyleyin bebemin burnu büyük insan burnu gibi çıktı gözlerime inanamadım ultrasonda ki gibi doğuyorlarsa bebem tam laz olacak galiba genlerden geçti bende aksine nokta kadar burunluyum babaya çekti galiba :D dünden beri patlıcan burunlu diyip dalga geçiyoruz. Birisi aydınlatsın beni . Aylardır görmüyorduk Dr ilgilenmiyordu . Nokta kadar burnu vardı 3 ay önce şimdi vallahi burun ilkokula gidiyor durun ekleyim böyle mi çıkacak sizce 😀😀
Kızzzz allah iyiliğini versin güldürdün beni ya 😂😂😂😂
Burnunda bisey yokkk usg de yansıma olmuş merak etme büyük değildir o miniciktir 😂😂😂

Kız valla büyük geldi bantlar birbirine giriyordu yaptığı çiş bacaklar dan çıkıyordu 😂😂 kız valla şükür bitti 7. Günde sonrasında bi süre de hafif lekelenmem oldu o kadar. Ama benim adetim de maksimum 2 gün sürer azcık kanamam olur belki genetiktir 😂
Oh maşallah diyelim o zaman valla hala kanamam devam ediyor tam bitti diyorum ertesi gün yine geliyor neyse aman olsun.
Küçük popişine büyük geldi demek ahhasb şuan kaç kg

Kızzzz allah iyiliğini versin güldürdün beni ya 😂😂😂😂
Burnunda bisey yokkk usg de yansıma olmuş merak etme büyük değildir o miniciktir 😂😂😂
Kız vallahi bebemle dalga geçecek millet, efsanelere konu olacak burnundan dolayı diyip gülüyoruz bizde 😂 inşallah yansımadır sağlıklı olsunlarda şaka maka bi yana 🥹😂

Ay çok güldüm ya 🤣🤣🤣 suda olduklarından dolayı çok ödemli oluyorlar doğduktan sonra iniyormuş burunları 🤣🤣

Back
X