• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Kız benim 34. Haftada daha fazla sancım çıktı.😂😂 senin bebiş gelmeye niyetli değil. Ama iyi tarafından bakımcada grubun doğum ortalaması sayesinde yükselecek annesi🧿 🌸 sağlıkla gelsinde önemli olan o
Valla anlamadım kuzum ya hiç sancım çıkmıyor gelmeyecek bu çocuk deli olcam 3 4 güne 38 olcam hala tık yok🤣🤣 sağlıkla gelsinler tabiki şaka bi tarafa da🌸🌸

Anaaa yeri güzel galiba😂
Kızz deli olcam 38e az kaldı hala bu sancı normal mi ya bi gıdım yükselmiyor bu kadar yerinde mutlu olamazsın🤣🤣 azıcık bi şoklanayım heyecanlanayım diye bekliyorum ama yokk. İnatçı kız ya, hoca da gelmez bu dedi o yüzden 39larda alırım dursun yerinde büyüsün dedi 3 kasımda anlaştık, Kasım anneleri grubunun adını gururla taşıyacam🤣🤣

Kızz deli olcam 38e az kaldı hala bu sancı normal mi ya bi gıdım yükselmiyor bu kadar yerinde mutlu olamazsın🤣🤣 azıcık bi şoklanayım heyecanlanayım diye bekliyorum ama yokk. İnatçı kız ya, hoca da gelmez bu dedi o yüzden 39larda alırım dursun yerinde büyüsün dedi 3 kasımda anlaştık, Kasım anneleri grubunun adını gururla taşıyacam🤣🤣
Hele şükür içimizden birileri Kasım ayına ilerliyor 😂 Boşver aşkitom anne karnında miyadını dolduran bebek kanlı canlı oluyor hemde kafan rahat olur endişen olmaz. Erken doğan da elbet büyüyor bi sekilde ama bence hiç acele etme boşver demek ki oksijeni iyi beslenmesi iyi güzel güzel büyüsün. Bi sorun olsa cıkmak isterdi ama keyfi yerinde bak😂

Hele şükür içimizden birileri Kasım ayına ilerliyor 😂 Boşver aşkitom anne karnında miyadını dolduran bebek kanlı canlı oluyor hemde kafan rahat olur endişen olmaz. Erken doğan da elbet büyüyor bi sekilde ama bence hiç acele etme boşver demek ki oksijeni iyi beslenmesi iyi güzel güzel büyüsün. Bi sorun olsa cıkmak isterdi ama keyfi yerinde bak😂
Hep böyle hamile kalacakmışım gibi geliyo bana ya sanki hiç doğuramicam ahahsh hayırlısı bakalım dursun yerinde böyle bi memnuniyet yok yerinden

Massallahhh yaa arkadaşlarrr cook güzelll bebişlerr geliyorrr 🙏🙏 A anstz05 ve Synonyms Synonyms agrılarınız cabucakk geçsinn inss
Hepsini okudum ama yazamadım coook güzel günlerimiz olsun 34+2 oldum ben de cuma kontrol günü arkanızdan biz de geliyoruzz 💃

Kızlar korbell çöp kocası şişirilmiş bir ürün mü her yerde görüyorum,alınmalı mı

Etkilemiyormuş doktorum bana kendini ihmal etme kahve saatini es geçme dedi. Ay doğumdan sonra da türk kahvesi getirdiler ben şok. Başım ağrımasın diye doktor içirin demiş😁
süper 😍 kahve makinasına kendi kahvelerimi alayım o zaman 🥰 doğum öncesi hazır olsun

Kızlar korbell çöp kocası şişirilmiş bir ürün mü her yerde görüyorum,alınmalı mı
Yani ihtiyaca göre değişir kızımda almamıştım odasında balkon vardı oradaki çöp kovasına koyuyordum ama şimdi taşındım balkonum kapalı koyamam banyoda vs de biriktiremem koku yapıyor helede ek gıdaya geçince o yüzden aldım.

Puxhu Puxhu C cilekcanavari M mrv2309 @memurhanim
Kızlar süt pompası ne aldınız? Memnun musunuz? Bgn sipariş edeceğim size de sorayım dedim. Birde pijama olarak almıştım hep gecelik dahMı iyi oluyor sezeryandan sonra??
@bayatlamayankurabiye canım senin önerin varmı çantada şu da olsun diyeceğin , bebiş erken gelirse
Güzelim biraz geç olmuş ama ben normal takım aldım hiç zorlanmadım 3 tane almıştım birini ameliyat sonrası giydirdiler direkt battı biri de köyü renk sabahlıklıydı onu giydim yetti depend olunca taşma falan olmadı. Birini de eve gelince temizce giydim yıkansın diye beklemem gerekmedi. Süt sağma lansiloh aldım çekimi falan güzel ben sevdim. 3. Gün aldım ben meme reddi yaşadık çünkü. Şu anda da çok işimi görüyor 🥰 benimki erkek olunca 4 takım almıştım yanıma 4 ü de kirlendi gerçi bezi de büyük geliyordu ondan da olabilir. bi gece daha kalsam yetmezdi kıyafeti en kötü geri getirirsin bol koy bence 🤣

M mrv2309 merve doğurdun ve yok oldun nerdesin neler yapıyorsun bebiş nasıl? Anlat kız anlat inciğine cıncığına kadar herşeyi anlat 🤣
Hahha kız valla bomba gibiyim benn, bebiş de iyi şükür 🥰 kayınvalidem sonradan geldi de bir e hastane olayları var kendi annesi ameliyat oldu bana gelen giden olmadı da ona diye ev karıştı valla 🤦‍♀️ bi türlü giremedim öyle olunca. Evin işini yaptırıp çekiliyorum kenara oğlumla başbaşa takılıyoruz 🤣

Yani ihtiyaca göre değişir kızımda almamıştım odasında balkon vardı oradaki çöp kovasına koyuyordum ama şimdi taşındım balkonum kapalı koyamam banyoda vs de biriktiremem koku yapıyor helede ek gıdaya geçince o yüzden aldım.
Ben de sürekli değiştirmek istemiyorum çöpü,koku yapmayacak bir şey arıyorum o yüzden ek gıda evresinde de kullabilirsem çok iyi olur

M mrv2309 merve doğurdun ve yok oldun nerdesin neler yapıyorsun bebiş nasıl? Anlat kız anlat inciğine cıncığına kadar herşeyi anlat 🤣
Maşallah karnımdaki gibi sakın benim oğlan teyzesi, zorlamadı beni. Bez ve kıyafet yetiştiremiyoruz suluyor bizi sürekli 🤣🤣 Sleepy pişik yaptı bizi kızlar bilginize. Zaten 1 numara büyük geliyordu sadece primada olduğundan primaya geçtik düzelti popişi. 1 numaraya geçince molfix denicem dua edin olsun primanın fiyatlar ne öyle 🤣 doğduğunda emen çocuk emmiyor sağıp veriyorum sütü ama mecbur mama destekli gidiyoruz. Emmediğinden sütüm de çok azaldı çünkü. Haftasına kanamam kesildi ilk günden ayaklandım zaten onu söylemiştim benim hiç öyle çok ağrım olmadı neyse ki. Tansiyon bir anda düştü ilaçları kestik. Sulandırıcı da kesildi. İlaçsız yaşamak şaha neymiş 🤣 vitaminleri devam ediyorum sadece. Çok şükür kontrollerimiz de iyi geçti. Çınar da 2200 e kadar düştü 2500 doğmuştu. Eski kılomuza döndük şimdi kaç olmuşuzdur hiç bilmiyorum 🤣 Ay ben de bu kadar galiba ya şu evdeki curcuna olmasa biz mis gibiyiz valla.

Canım küvette sıkıntı yoktu filenin üstüne yatırdım üzerine müslin örtü örttüm keyif yapsın kızıkam diye. Ama aptal kova durup durup katlandı bütün suyu döktü
O küvet içine konan şeyi görmüştüm ama 6 ay yazıyordu üzerinde sanki yanlıs mı hatırlıyorum acaba
Kız ben de katlanan dan aldım kendim bile kapatamıyorum çok sert nasıl oldu öyle 😮

Bana iki yaşında çocuğu olan bir arkadaşım hediye aldı. Çok işlerine yaramış onların. Ben ne gerek var böyle şeylere kafasındaydım başta ama onlar övünce bir bakayım dedim ama onlar almış bile. Alacak kadar sevmişler herhalde 😅

Maşallah karnımdaki gibi sakın benim oğlan teyzesi, zorlamadı beni. Bez ve kıyafet yetiştiremiyoruz suluyor bizi sürekli 🤣🤣 Sleepy pişik yaptı bizi kızlar bilginize. Zaten 1 numara büyük geliyordu sadece primada olduğundan primaya geçtik düzelti popişi. 1 numaraya geçince molfix denicem dua edin olsun primanın fiyatlar ne öyle 🤣 doğduğunda emen çocuk emmiyor sağıp veriyorum sütü ama mecbur mama destekli gidiyoruz. Emmediğinden sütüm de çok azaldı çünkü. Haftasına kanamam kesildi ilk günden ayaklandım zaten onu söylemiştim benim hiç öyle çok ağrım olmadı neyse ki. Tansiyon bir anda düştü ilaçları kestik. Sulandırıcı da kesildi. İlaçsız yaşamak şaha neymiş 🤣 vitaminleri devam ediyorum sadece. Çok şükür kontrollerimiz de iyi geçti. Çınar da 2200 e kadar düştü 2500 doğmuştu. Eski kılomuza döndük şimdi kaç olmuşuzdur hiç bilmiyorum 🤣 Ay ben de bu kadar galiba ya şu evdeki curcuna olmasa biz mis gibiyiz valla.

Mervişim nerdesin özlemişiz seni kuzucum🌸
Bebişe maşallah annesi yaa. Sanki doğumdan önce daha düşük çıkıyordu dimi kilosu. İyi doğmuş ama inş bizimde öyle olur🌸 ay ilaçları kesmek süpermiş. Çınar ı öpüyorum miss ayaklarından 💕💕

Valla çok çeşitli yorum var ama ben çok memnunum 😂 odasında duruyor asla koku yapmadı özellikle ek gıda sonrası bence işimi daha iyi görecek. Ama balkonun falan açıksa gerek olmayabilir benim başka yerim yoktu. Poşeti de çok bereketli asla ziyan olmuyor.

F feygey korbell cop kovası benim de kardesimin eşi getirdi biz cok memnun kaldık diye ben cok gerek görmüyordum acıkcası kızımda buzdolabı poşetlerine koyup sonra cope atıyordum pek de skntı yasamadım ama nasıl oşacka bakalım

Back
X