• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Bana iki yaşında çocuğu olan bir arkadaşım hediye aldı. Çok işlerine yaramış onların. Ben ne gerek var böyle şeylere kafasındaydım başta ama onlar övünce bir bakayım dedim ama onlar almış bile. Alacak kadar sevmişler herhalde 😅
Yorumlar çok ilginç kimi çok memnun kimi çok gereksiz demiş ,az bir fiyatı da yok bir çöp kovasına göre napsam bilemedim.

Valla çok çeşitli yorum var ama ben çok memnunum 😂 odasında duruyor asla koku yapmadı özellikle ek gıda sonrası bence işimi daha iyi görecek. Ama balkonun falan açıksa gerek olmayabilir benim başka yerim yoktu. Poşeti de çok bereketli asla ziyan olmuyor.
Balkon var yatak odamda,o da biraz beni düşündürdü

Mervişim nerdesin özlemişiz seni kuzucum🌸
Bebişe maşallah annesi yaa. Sanki doğumdan önce daha düşük çıkıyordu dimi kilosu. İyi doğmuş ama inş bizimde öyle olur🌸 ay ilaçları kesmek süpermiş. Çınar ı öpüyorum miss ayaklarından 💕💕
Ay kuzumm valla ben de çok özledim burayı kim doğurdu kim ne yaptı çatladım meraktan. İyiydim de ama eşimin tarafı işleri karoştırdı azıcık 😂😂 Son kontrolde 2500 dedi 2510 doğduk tAm demiş doktorumuz. Şükür almaya da başladık ama bi yandan büyücek diye aklım çıkıyo azcık minik kalsın böyle 😂 kız yenidoğan alma dediler hepsi büyük geldi bize 😂 gittim prematüre 3 4 takım aldım onlar bile yenice tam olmaya başladı biz yeni doğanları baya giyçez sanırım ziyan olmıcak😂

Valla çok çeşitli yorum var ama ben çok memnunum 😂 odasında duruyor asla koku yapmadı özellikle ek gıda sonrası bence işimi daha iyi görecek. Ama balkonun falan açıksa gerek olmayabilir benim başka yerim yoktu. Poşeti de çok bereketli asla ziyan olmuyor.
Kendi poşeti yok ben de ama almalımıyım normal cop poşetleri olsa olır mu
Bu aradaa evet yaa özlemişiz seniii M mrv2309 bebişindee cok iyii emen cocuk neden emmiyor dr birsey dedi mi ögreneliö senden diye soruyorum canım ne yapmak lazım. Yediklerinle ilgili olabilir mi yada neden olabilir ki

Yorumlar çok ilginç kimi çok memnun kimi çok gereksiz demiş ,az bir fiyatı da yok bir çöp kovasına göre napsam bilemedim.
Valla bez işi uzun sürüyor. Başta bak ihtiyaç görürsen alırsın hemen almaya gerek yok. Belki katı gıdaya geçince alırsın 🤷🏻‍♀️

Kendi poşeti yok ben de ama almalımıyım normal cop poşetleri olsa olır mu
Bu aradaa evet yaa özlemişiz seniii M mrv2309 bebişindee cok iyii emen cocuk neden emmiyor dr birsey dedi mi ögreneliö senden diye soruyorum canım ne yapmak lazım. Yediklerinle ilgili olabilir mi yada neden olabilir ki
Valla denemedim aldığımda bi tane içinde geldi bi tane de yedek aldım. Kendi poşeti tek parça kapağında bıçağı var düğüm at kullan kapaktan kes şeklinde kullanılıyor bana bereketli geldi hiç ziyan olmuyor. İçini bi kontrol et bakalım belki vardır sende de yoksa istersen bitane al dene olmazsa poşetle devam edersin güzelimm.

Ay kızlar valla ben de burayı çok özlemişimmm 💕 şöyle bir genel de yazayım dedim bebem uyumuşken 😂 herkes nasıl iyi misiniz? Bebiş lerimiz nasıll herşey yolunda mı? C cilekcanavari sarılığınız noldu kuzum iyi mi alya kuşumuz?

Ah çok şükür kuzum. Ne inatçı çıktı tansiyonun. Ama çok şükür artık rahatladın.
Bebek nasıl. Ciğer geliştirici yapmamışlarmıydı sana. Görebildin mi?? Doğumdan çok o bebeği ilk görme anını merak ediyorum. Nasıl bir his🌸
Benim değerlerim kötüleşmediği için doktor pazartesi çağırdı. Ama bu hafta kendisi yok. O yüzden dua ediyorum. Bu hafta iyi olayım diye 🙏
Son anda ciğer geliştirici yaptılar. Bebiş küvezde ilk defa bugün gidebildim yanına. Çok minikti yavrum. Oda etkilendi bu süreçte. İnşallah hemen toparlar sütüm geldiği kadar sağıp göndermeye çalışıyorum. Ama genel anestezi olduğumdan mı bilmiyorum beynim hala uyuşuk gibi kulaklarım çınlıyor toparlanamadım bir türlü o beni biraz zorluyor

Ay kızlar valla ben de burayı çok özlemişimmm 💕 şöyle bir genel de yazayım dedim bebem uyumuşken 😂 herkes nasıl iyi misiniz? Bebiş lerimiz nasıll herşey yolunda mı? C cilekcanavari sarılığınız noldu kuzum iyi mi alya kuşumuz?
Bugün sabahtan beri seni etiketlicem araya bişey giriyor. Sarılık geriledi şükür canikom ya kendine geldi çoçiim. Ama bugün garip sekilde sabahtan beri memeyi 1 saniye bile bırakmıyor perişanım :/
Sen nasılsınnn nasıl gidiyor annelik 😍 minik kuşum nasıl??

Son anda ciğer geliştirici yaptılar. Bebiş küvezde ilk defa bugün gidebildim yanına. Çok minikti yavrum. Oda etkilendi bu süreçte. İnşallah hemen toparlar sütüm geldiği kadar sağıp göndermeye çalışıyorum. Ama genel anestezi olduğumdan mı bilmiyorum beynim hala uyuşuk gibi kulaklarım çınlıyor toparlanamadım bir türlü o beni biraz zorluyor
Canım türk kahvesi iç demişlerdi bana baş ağrısı için. İstersen günlük olarak iç sende ve bol sıvı tüket atılsın vücuttan

Bugün sabahtan beri seni etiketlicem araya bişey giriyor. Sarılık geriledi şükür canikom ya kendine geldi çoçiim. Ama bugün garip sekilde sabahtan beri memeyi 1 saniye bile bırakmıyor perişanım :/
Sen nasılsınnn nasıl gidiyor annelik 😍 minik kuşum nasıl??
Ah benimki de 1 sn tutsa keşke meme istiyo veriyorum yüzüme baka baka ağız açık arada ufak çığlıklar atıp diliyle oynuyo bi de sırıtıyo 😂 anneyle dalga geçiyorsun tamam da çaktırma bari dimi 😂

Çok sevindim iyi olmasına bi kere attıysa tamam zaten geçer artık 💃💃💃

Ay annelik çok güzel çileğimmm küçücük bişey nasıl insanın tüm dünyası olabilir😍 çınar da çok iyi mamayı yedi keyif yapıyor şu an kucağımda 🥰

Ciddi misin bana kötüsü mü denk geldi ya :( ama bikaç kişi daha yazdı bak memnun olmayan var cok
Ya bilmiyorum şansıma bana iyisi denk geldi o zaman 3lü set almıştım 3 ünü de zor açıyorum zor kapıyorum valla o kadar üstüne yüklendim kapatmaya çalışırken yok bi yerden inse diğer taraf fırlıyor 😂

Of kızlar doğum şekliyle hiç ilgilenmeyeceğim diyordum ama son günlerde kafamdan genel mi spinal mi ikilemi hiç gitmiyor.
Genelde ameliyat sonrası çok ağrı oluyor diyorlar.
Spinalde de sonradan bel ağrısı ameliyat sonrası da baş ağrısı oluyormuş. Birde zaten tansiyon yüksek uyanıkken daha da stres olurmuyum endişesi. Kaldım arada

Ah benimki de 1 sn tutsa keşke meme istiyo veriyorum yüzüme baka baka ağız açık arada ufak çığlıklar atıp diliyle oynuyo bi de sırıtıyo 😂 anneyle dalga geçiyorsun tamam da çaktırma bari dimi 😂

Çok sevindim iyi olmasına bi kere attıysa tamam zaten geçer artık 💃💃💃

Ay annelik çok güzel çileğimmm küçücük bişey nasıl insanın tüm dünyası olabilir😍 çınar da çok iyi mamayı yedi keyif yapıyor şu an kucağımda 🥰
Çooook harika bi duygu anne olmak ya 1 saat uyuyor deli gibi özlüyorum kokusunu 😍

Sen nasılsın toparlandın mı iyice canım? Tansiyon ölçmekten kurtulmak harika bişey değil mi 😁

Of kızlar doğum şekliyle hiç ilgilenmeyeceğim diyordum ama son günlerde kafamdan genel mi spinal mi ikilemi hiç gitmiyor.
Genelde ameliyat sonrası çok ağrı oluyor diyorlar.
Spinalde de sonradan bel ağrısı ameliyat sonrası da baş ağrısı oluyormuş. Birde zaten tansiyon yüksek uyanıkken daha da stres olurmuyum endişesi. Kaldım arada
Askım ben spinal oldum ama bel ağrısı baş ağrısı olmadı hiç. Bebekle ilk teması yaptıktan sonra da sedasyon yapmıslar dikim biçim kısmı yok mesela bende. Sende bu şekilde isteyebilirsin çok rahat edersin. Açık açık söyleyeyim sezaryenin tek zorluğu ilk 2 gün kasık bölgesindeki ağrı. Onu da ağrı kesiciyle çözüyorsun zaten hastanede epidural veriyorlar evde de majezik içiyorsun. İlginç şekilde majezik bana cok iyi geldi normalde arvelesten başkası paklamazdı beni

Back
X