- 1 Ağustos 2018
- 2.955
- 4.920
- 133
Bende öyleyim aşırı gergin ve agresifim herkesi tersliyorum çocuğumla hiç vakit geçiremiyorum ve bu süreçte babasına çok düşkün oldu normalde ikimizlede vakit geçirmeyi sever ama şu sıra hep babasını istiyor bu beni çok üzüyorBen de öyleyimkonuştuğum herkesi tersledim çocuğum da dahil vicdan azabı çekiyorum çok. Ağrılar ve uykusuzluk da fena psikolojimi bozdu
Bana da önerdiler. Ama piyasada grip aşısı bulamadım.Olmadım doktor mu önerdi ki sana
Yaa bence hareketli olması her zaman daha iyi. Benim kızım 2 gündür çok nazlı sanırım yeri daraldığı için çok fazla hareket etmiyor eskisi gibi. Böyle olunca korkup sürekli kıpırdatmaya çalışıyorum. Böylesi daha zorBugün 35+4 olduk, bebek içerde inanılmaz hareketli özellikle son 1 haftadır. yeri de dar bu çocuğun nasıl böyle çılgın atıyor anlamadım. her gün sağdan soldan dayak yiyorum
kızçeler biraz nazlı ve narin oluyor bence ondandır endişelenmeyinYaa bence hareketli olması her zaman daha iyi. Benim kızım 2 gündür çok nazlı sanırım yeri daraldığı için çok fazla hareket etmiyor eskisi gibi. Böyle olunca korkup sürekli kıpırdatmaya çalışıyorum. Böylesi daha zor
Canım senin beklenen doğum tarihine daha var gelir daha enerjiGünaydın kızlardoğum öncesi enerji bana uğramadı galiba yerlerde sürünüyorum hiçbir şey yapmaya mecalim yok sanki depresyona girdim gibi size de böyle oldu mu ya
Çokkk doğru yoksa saçma sapan düşünceler beynini ele geçiriyor insanın.Kızlar stres agresiflik öfke vs yaşayanlar için bence en iyi ilaç egzersiz ve nefes egzersizleri. Zaten doğum için de yapmamız gerekiyor. Bir de doğumla ve doğum sonrası dönemle ilgili olumlamalar yapmak.
Benim de 3 yaşında kızım var. ertesi gün hastaneye getirirler kardeşiyle tanışır diye düşünüyorum. Arkadaşım aynı gün tanıştırmıştı. Kendinizi iyi hissetmenizle alakalı bence. Ben sabırsızlanıp çağırabilirimBende öyleyim aşırı gergin ve agresifim herkesi tersliyorum çocuğumla hiç vakit geçiremiyorum ve bu süreçte babasına çok düşkün oldu normalde ikimizlede vakit geçirmeyi sever ama şu sıra hep babasını istiyor bu beni çok üzüyorçocuk doğunca hiç ilgilenemicem belkide hem vicdan yapıyorum hem sürekli öfkeliyim melisa papatya falan içiyorum ama hiç faydası yok bitkisel rahatlatıcı bir şey bilen var mı?
Bir de doğuma çocuğunuzuda götürecek misiniz? Evde babanesiyle mi bıraksam hastanede bizimle mi olsa karar veremiyorum
Bende öyle düşündüm doğumdan hemen sonra eşim getirir diye evimizde yakın ben yokken bebekle ilk tanışmasını kaçırmakta istemiyorum inşallah evde bıraktığımızda çok üzülmez şimdiden anlatıyorumBenim de 3 yaşında kızım var. ertesi gün hastaneye getirirler kardeşiyle tanışır diye düşünüyorum. Arkadaşım aynı gün tanıştırmıştı. Kendinizi iyi hissetmenizle alakalı bence. Ben sabırsızlanıp çağırabilirimhastanede o süreç onu yorabilir siz doğum yaptıktan kendinize gelip odada dinlendikten sonra gelebilir sanki
Ay kıyamam ya ne güzel bir an olurBende öyle düşündüm doğumdan hemen sonra eşim getirir diye evimizde yakın ben yokken bebekle ilk tanışmasını kaçırmakta istemiyorum inşallah evde bıraktığımızda çok üzülmez şimdiden anlatıyorum
Ben götürücem hastaneye canım. Bi kaç dr dinledim. Kerem odaya girmeden kızçemi kucağıma almıcam. Kerem yanıma gelince uanımıza alıcam. Bide hediye alıcam kereme, bunu sana kardeşin aldı diyeBende öyleyim aşırı gergin ve agresifim herkesi tersliyorum çocuğumla hiç vakit geçiremiyorum ve bu süreçte babasına çok düşkün oldu normalde ikimizlede vakit geçirmeyi sever ama şu sıra hep babasını istiyor bu beni çok üzüyorçocuk doğunca hiç ilgilenemicem belkide hem vicdan yapıyorum hem sürekli öfkeliyim melisa papatya falan içiyorum ama hiç faydası yok bitkisel rahatlatıcı bir şey bilen var mı?
Bir de doğuma çocuğunuzuda götürecek misiniz? Evde babanesiyle mi bıraksam hastanede bizimle mi olsa karar veremiyorum
Yaa kesinlikle o anları kaçırmamalısın. Siz odaya geldikten dinlendikten sonra gelsinler. Benim de hemen evin yanı hastane iyi hissettiğimde çağıracağım. Ben de anlatıyorum heyecanla bekliyor. Hastaneye gittiğimi söylemicem. Haftaiçi olursa kreşten alınır getirilir diye düşündüm. sizinki de küçükse aslında söylenmese de olabilir korkmasın. Çok şanslılar en iyi arkadaşları dünyaya geliyorBende öyle düşündüm doğumdan hemen sonra eşim getirir diye evimizde yakın ben yokken bebekle ilk tanışmasını kaçırmakta istemiyorum inşallah evde bıraktığımızda çok üzülmez şimdiden anlatıyorum
Evet geçen hafta grip aşısı olduk eşimle birlikte. Ebe bi iki gün hafif belirti yaşarsın dedi, bende sadece aşının olduğu yer gece ağrıdı üstüne uyuyamadım kolumun. Ama eşim iki üç gün gerçekten grip gibi hasta oldu.Günaydın herkese,
Doğuran herkesi tebrik ederim.
Bugün 35+0 olduk. Doktor kontrolümüz var. 3 hafta önce Boğmaca, Difteri, Tetanoz kombi aşısını olmuştum. Bugün influenza aşısı olacağım. Geçen hafta hafif üşüttüm diye ertelemiştik. Bu hafta da niyeyse yan etkilerinden çekiniyorum. Siz oldunuz mu grip/influenza aşısı? Malum hastalık sezonundayız
Akşama doğru da ebe gelecek eve, birlikte hazirliklarin üstünden geçecegiz.
Bizimki de hevesle bekliyor elife kardeş geliyor kitabı var sürekli onu okutuyorYaa kesinlikle o anları kaçırmamalısın. Siz odaya geldikten dinlendikten sonra gelsinler. Benim de hemen evin yanı hastane iyi hissettiğimde çağıracağım. Ben de anlatıyorum heyecanla bekliyor. Hastaneye gittiğimi söylemicem. Haftaiçi olursa kreşten alınır getirilir diye düşündüm. sizinki de küçükse aslında söylenmese de olabilir korkmasın. Çok şanslılar en iyi arkadaşları dünyaya geliyor
sezaryen olucam o yüzden bebek benden önce çıkar odaya o anları kaçırmak istemiyorum sanırım bende babanesiyle evde bırakıcam mecburenBen götürücem hastaneye canım. Bi kaç dr dinledim. Kerem odaya girmeden kızçemi kucağıma almıcam. Kerem yanıma gelince uanımıza alıcam. Bide hediye alıcam kereme, bunu sana kardeşin aldı diyebiraz durup babanesi onu evimize getiricek. Cunku cok fazla kucak kucağa görürse kaldıramaz hemen bu durumu. Allah nasip ederse 1 gün sonra zsten evimde olacağım
Ben götürmicem zaten çocuk götürmek için müsait değil orası duruma göre bebek doğduktan sonra görmeye gelecek hastanede çok kalmazsak biz doğrudan eve geçeceğiz. Demek ki hepimizin hormonlardan ötürü oluyorBende öyleyim aşırı gergin ve agresifim herkesi tersliyorum çocuğumla hiç vakit geçiremiyorum ve bu süreçte babasına çok düşkün oldu normalde ikimizlede vakit geçirmeyi sever ama şu sıra hep babasını istiyor bu beni çok üzüyorçocuk doğunca hiç ilgilenemicem belkide hem vicdan yapıyorum hem sürekli öfkeliyim melisa papatya falan içiyorum ama hiç faydası yok bitkisel rahatlatıcı bir şey bilen var mı?
40 ı göreceğimi asla düşünmüyorum da belki 38 de filan olabilirCanım senin beklenen doğum tarihine daha var gelir daha enerjiSanki bir hafta kala falan gelir gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?