Ayyy ben izledim o videoları, birincisi çok acılı bir şey bence, tiktokta deneyen annelerden izledim, ikincisi döndürdükten sonra eve gelen ve tekrar istediği pozisyona geçen bebekler var, üçüncüsü bebekler çok strese giriyor. Benim son anda doktorum değiştiği için bana eksi kafalı bi doktor verdiler, o dedi aa döndürelim falan, ben bi korkup İstanbul’da güvendiğimiz doktorları aradık. Tüm doktorlar sakın böyle bir şey yapmayın bebek zarar görebilir bile anne karnında (kalp ritimleri düşüyormuş genelde) , direkt sezeryan yapın geçin, 40 sene öncenin yöntemi bunlar, hiç gerek yok dendi. Açıkçası mutlu oldum yani.. bir de benim plasentam önde , muhtemelen o farklılıktan kuzum kendini böyle rahat hissetti ve böyle duruyor. O kadar vajinal doğum istememe rağmen eğer yine kendi dönmezse 5 kasımda sezeryan olacağım.Benim de 7 Kasımdı beklenen tarih ama aynı seninki gibi asla dönmüyordışarıdan müdahaleyle döndürebiliyorlar sanırım bir doktorun videosunda denk geldim, öyle bir şey deneyecekler mi?
Çok tebrik ederim şimdidenGünaydındünkü kontrolün olabildiğince güzel geçti ve 37’yi doldurduğum için yarın düğme burunlu kızımla tanışıyorum Allah izin verirse. Sabahtan ikinci ameliyat benimmiş. Çekinmeme rağmen doktor bebek için spinal yapalım dedi gerekirse genele geçersin dedi. Şehir dışından gittiğimiz için bu gece hastahaneye giriş yapacağız ki sabah yolda bir aksilikle karşılaşırsak stres olmayayım diye
Canım hiç sorun olacağını sanmıyorum ben, ooo kaç tane hastaları var onların.. bence o kadar bağ kurmuyordur kimse. Ayrıca sağlık söz konusu, Allah korusun kendi doktorunu beklerken falan doktorun gönlünü yapıcaz diye size bir şey olmasın. Umarım acil bir durum olmaz tabi de, olursa da doktora gitmekten çekinme bencekızlar bşy sorcam şimdi benim doktorum pazartesiye kdr Burda yok. Dün gece rahatsızlandım. Doktorum yokken doğum olursa haliyle hastanedeki başka doktora söyleyecek. Ama ben o söylediği doktoru bilmiyorum. Başka bir doktor var özel muayene ama ameliyatları Bizim hastanede yapıyor. Ona gitsem doktoruma ayıp mı olur? Ay kafam durdu. Ben ne yaşarsam aynısını yaşadığı için kocamında kafa durdu. Siz olsanız napardınız
Kasım anneleri grubundan herkes birer birer eleniyor heyecan yapıyor insanGünaydındünkü kontrolün olabildiğince güzel geçti ve 37’yi doldurduğum için yarın düğme burunlu kızımla tanışıyorum Allah izin verirse. Sabahtan ikinci ameliyat benimmiş. Çekinmeme rağmen doktor bebek için spinal yapalım dedi gerekirse genele geçersin dedi. Şehir dışından gittiğimiz için bu gece hastahaneye giriş yapacağız ki sabah yolda bir aksilikle karşılaşırsak stres olmayayım diye
Evet yurtdışında daha çok uygulanan bir pratik sanırım ama çok da riski var en iyisi akışına bırakmak dönmezse çözümü net zaten. 39lara doğru dönedebilir ama dönmezse de kendi seçimini yaptı derizAyyy ben izledim o videoları, birincisi çok acılı bir şey bence, tiktokta deneyen annelerden izledim, ikincisi döndürdükten sonra eve gelen ve tekrar istediği pozisyona geçen bebekler var, üçüncüsü bebekler çok strese giriyor. Benim son anda doktorum değiştiği için bana eksi kafalı bi doktor verdiler, o dedi aa döndürelim falan, ben bi korkup İstanbul’da güvendiğimiz doktorları aradık. Tüm doktorlar sakın böyle bir şey yapmayın bebek zarar görebilir bile anne karnında (kalp ritimleri düşüyormuş genelde) , direkt sezeryan yapın geçin, 40 sene öncenin yöntemi bunlar, hiç gerek yok dendi. Açıkçası mutlu oldum yani.. bir de benim plasentam önde , muhtemelen o farklılıktan kuzum kendini böyle rahat hissetti ve böyle duruyor. O kadar vajinal doğum istememe rağmen eğer yine kendi dönmezse 5 kasımda sezeryan olacağım.
Detaylıda erkek dediler sonra kıza döndü benim bir tanıdığımda, çok sık da yapılmıyorsa değişebilir gibiŞimdi 3.hamileliğim ısrarla kilosuna bakacaksınız değil mi diye soruyorum her seferinde. Tamam bakacağız diyorlar. 22 aralığa ultrason randevusu verdiler kilosuna bakmak için. En son detaylı yapmışlardı sağolsunlarcinsiyet bile kız olduğunu düşünüyorum ama yüzde yüz değil demişlerdi. Böyle olup sonradan cinsiyet değişen oldu mu?
Ya evet burada hala eski sistem devam ediyor.. yani bunu doktor gördüğünde onun için sezeryan seçenek bile değildi.. direkt döndürelim o zaman diyip geçen Salı gününe bana randevu verdiEvet yurtdışında daha çok uygulanan bir pratik sanırım ama çok da riski var en iyisi akışına bırakmak dönmezse çözümü net zaten. 39lara doğru dönedebilir ama dönmezse de kendi seçimini yaptı derizBen de hep arada kalıyordum hangi doğum şekli olacak diye bebişin bu duruşu karar vermemi sağladı resmen iyi tarafından bakmaya çalışıyorum
Canım cilt yatıstırıcı , sakinleştirici bi krem denedin mi ? Belki hormonal bir şeydir bu haftalarda ? (Bephantene egzama kremi mesela )Günaydın kızlarsss,iki gündür göbeğimde kırmızı döküntüler var,pütür pütür ve kaşınıyor.Neden olur bu ya ürtiker filan yazıyor
Yok maalesef elimde ya neden böyle oldu anlamadım.Cumartesi kontrolüm var,olmazsa bugün sağlık ocağına gideyimCanım cilt yatıstırıcı , sakinleştirici bi krem denedin mi ? Belki hormonal bir şeydir bu haftalarda ? (Bephantene egzama kremi mesela )
Benim bir arkadaşım normal doğum yapacağım diye inat etti ve Türkiye’de doktorun tavsiyesine rağmen bebeği döndürttü. Sonra başka bir sebeple sezeryan olmak zorunda kaldı birkaç gün sancı çektikten sonra, bebek strese girmişti yanlış bilmiyorsam. Yani doğumda her zaman riskler var sadece bebek döndü diye normal doğum olacak diye bir şey yok. Kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz öyle olsun benceYa evet burada hala eski sistem devam ediyor.. yani bunu doktor gördüğünde onun için sezeryan seçenek bile değildi.. direkt döndürelim o zaman diyip geçen Salı gününe bana randevu verdiben ama çok acılı oluyormus videolar izledim dediğimde de , acılı değil ama anneyi rahatsız edici biraz dedi. ben de başka hastaneye gittim direkt , bazı doktorlar Türk, burada çalışıyor sağolsunlar, Liv hospital bulunduğumuz şehre gelmişti.. çok ilgilendiler , kendimi İstanbul’da gibi hissettim, özellikle doğuma 2-3 hafta kalmışken tüm stresi aldılar ve direkt sezeryan yapalım öyle şey olur mu dediler. Ayrıca İstanbul’da aradığım tüm doktorlar da hiç gerek yok döndürme falan dediler. Ben o yüzden sezeryan fikrine çok alıştım. He olur da benim minik dönerse, o zaman tabiki vajinal (suda) doğum isterim
Evet burada da arkadaşımın bebeğini döndürüp normal doğum yaptırdılar. Ama tabi her annenin ve bebeğin durumu farklıdır. Bi gebe de işe yarayan diğerinde yaramıyor olabilir. Birebir muayene ile karar verilirYa evet burada hala eski sistem devam ediyor.. yani bunu doktor gördüğünde onun için sezeryan seçenek bile değildi.. direkt döndürelim o zaman diyip geçen Salı gününe bana randevu verdiben ama çok acılı oluyormus videolar izledim dediğimde de , acılı değil ama anneyi rahatsız edici biraz dedi. ben de başka hastaneye gittim direkt , bazı doktorlar Türk, burada çalışıyor sağolsunlar, Liv hospital bulunduğumuz şehre gelmişti.. çok ilgilendiler , kendimi İstanbul’da gibi hissettim, özellikle doğuma 2-3 hafta kalmışken tüm stresi aldılar ve direkt sezeryan yapalım öyle şey olur mu dediler. Ayrıca İstanbul’da aradığım tüm doktorlar da hiç gerek yok döndürme falan dediler. Ben o yüzden sezeryan fikrine çok alıştım. He olur da benim minik dönerse, o zaman tabiki vajinal (suda) doğum isterim
YaaaDetaylıda erkek dediler sonra kıza döndü benim bir tanıdığımda, çok sık da yapılmıyorsa değişebilir gibi
Canım önce bir ast alt baktır. Eğer değerlerin normalse gebelikte olan bir cilt rahatsızlığıymış geçen hafta bana da oldu buraya da yazmıştım hattaGünaydın kızlarsss,iki gündür göbeğimde kırmızı döküntüler var,pütür pütür ve kaşınıyor.Neden olur bu ya ürtiker filan yazıyor
Ben herkesle kavga ediyordum , çok stresliydim öfke nöbeti falan geçirdim hattaGünaydın kızlardoğum öncesi enerji bana uğramadı galiba yerlerde sürünüyorum hiçbir şey yapmaya mecalim yok sanki depresyona girdim gibi size de böyle oldu mu ya
Yaaanerdeyse çoğu şeyi pembe almıştık . Eğer değişirse büyük şok olacak bizde
Ben de öyleyimBen herkesle kavga ediyordum , çok stresliydim öfke nöbeti falan geçirdim hatta
Olmadım doktor mu önerdi ki sanaGünaydın herkese,
Doğuran herkesi tebrik ederim.
Bugün 35+0 olduk. Doktor kontrolümüz var. 3 hafta önce Boğmaca, Difteri, Tetanoz kombi aşısını olmuştum. Bugün influenza aşısı olacağım. Geçen hafta hafif üşüttüm diye ertelemiştik. Bu hafta da niyeyse yan etkilerinden çekiniyorum. Siz oldunuz mu grip/influenza aşısı? Malum hastalık sezonundayız
Akşama doğru da ebe gelecek eve, birlikte hazirliklarin üstünden geçecegiz.
Farklı görüşler alarak çok çok iyi yapmışsınız, ben de good doctor dizisinde bir sahneye denk gelmiştim döndürme manevrasıyla ilgili biraz travmatize oldumYa evet burada hala eski sistem devam ediyor.. yani bunu doktor gördüğünde onun için sezeryan seçenek bile değildi.. direkt döndürelim o zaman diyip geçen Salı gününe bana randevu verdiben ama çok acılı oluyormus videolar izledim dediğimde de , acılı değil ama anneyi rahatsız edici biraz dedi. ben de başka hastaneye gittim direkt , bazı doktorlar Türk, burada çalışıyor sağolsunlar, Liv hospital bulunduğumuz şehre gelmişti.. çok ilgilendiler , kendimi İstanbul’da gibi hissettim, özellikle doğuma 2-3 hafta kalmışken tüm stresi aldılar ve direkt sezeryan yapalım öyle şey olur mu dediler. Ayrıca İstanbul’da aradığım tüm doktorlar da hiç gerek yok döndürme falan dediler. Ben o yüzden sezeryan fikrine çok alıştım. He olur da benim minik dönerse, o zaman tabiki vajinal (suda) doğum isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?