Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Bende de oldu bir kaç hafta önce ama geçti şimdi bebek de kanala indi karnım çok rahat durumda

Hamilelik başında yaşadığım koku hassasiyetim geri geldi bir iki haftadır çok mide bulandırmıyor ama yine mutfağa falan girdiğimde oluyorum

selam kızlar bugün rutin kontrol için doktora gittim. Açılmam başlamış daha çok erken olduğu için bir tuhaf oldum. Doktor bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim dedi. Ama tedirgin oldum ya

Aynı şeyi bana yaptılar. Kardeşim bana Barbie bebek almıştı balerin olanlardan onu da pastanın içine koymuşlardı annemler hani öyle dizaynlar var ya bebek pastanın içinde uyuyor gibiydi. Hala unutmuyorum bak üstelik 5 yaşındaydım. Hastahaneye de gitmiştim. Annem doğuma alınmadan önce resmimiz var. Çok heyecanla beklediğimi hatırlıyorum kardeşimi. Hala da ilk göz ağrımdır

Ya hepimize bir şeyler oldu bu ay günü geçirmeye bakıcaz yapacak da bir şey yok gibi. Ben sadece kendime oldu sanıyordum.

selam kızlar bugün rutin kontrol için doktora gittim. Açılmam başlamış daha çok erken olduğu için bir tuhaf oldum. Doktor bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim dedi. Ama tedirgin oldum ya
Geçmiş olsun canım böyle bir ihtimal var mıydı bilinen bir sebep var mı sürprz mi oldu? Bekler inşallah bebişin bir kaç hafta daha

Geçmiş olsun canım böyle bir ihtimal var mıydı bilinen bir sebep var mı sürprz mi oldu? Bekler inşallah bebişin bir kaç hafta daha
Canım ikiz gebelik benimki erken doğum riski her zaman vardı ama her şey yolunda gidiyordu şimdiye kadar. bugün bi geldik açılma bakalım dedi doktorum ve tahmin ettiğim gibi açılmam başlamış dedi. Zaten doğumu 36-37. Hafta arası planlamıştı ama daha 34. Haftayım çok minikler

Ultrasonda bakarken mi anladı doktor? 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyenler oluyormuş canım için rahat olsun. Doktor kontrol altına alır hemen durumu

Off cok tatlı bir anı değil mii? eridimm..
annelik daha simdiden vicdan muhasebesi. Ne yapabilirim de keremin psikolojisini etkilemeden kücük bebeğimle ilgilenebilirim diye hep düşünüyorum. Yoksa bebek bakımından ya da doğumdan korkmuyorum hiç zaten alıskınım

Kızlar şey diyorlar ya bebeğin sakinliği annenin hamilelik sürecindeki duygusal stabilliğine falan bağlı. Şimdi son üç haftada (19 günde) kendimi sakin ve huzurlu tutsam işe yarar mı yoksa olan olmuş mudur Bunu chatgptye sorup rezil olayım mı 10 fava sorarım

Son düzenleme:
Ultrasonda bakarken mi anladı doktor? 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyenler oluyormuş canım için rahat olsun. Doktor kontrol altına alır hemen durumu
Ultrason muayenesinde şüphelendi sonra alttan bakalım dedi. Alttan muayenede anladı açıklık olduğunu. İnşallah benimkiler de zamanını beklerler ya

Ultrason muayenesinde şüphelendi sonra alttan bakalım dedi. Alttan muayenede anladı açıklık olduğunu. İnşallah benimkiler de zamanını beklerler ya
canım 2 cm açıklık genelde herkeste olabiliyor ama senin ikizmiş tabi doktorun ne derse onu uygula inşallah bir arkadaşım tedaviyle ikizleri oldu 32. haftada doğum yaptı sezeryanla tansiyon rahatsızlığı vardı hamilelikte çok şükür şuan bebişleri 5 yaşına girdi kendide çok iyi doktorlar her türlü önlemi alıyorlar senin ne güzel 34.haftan daha ileride inşallah daha da beklerler biraz daha büyürler canını hiç sıkma her şey ilerledi artık sağlık alanında gerek görürse ciğer geliştirici iğne de yapabilir o da çok iyi oluyormuş bebeklerin gelişimi açısından

kızlar bende bugün kontrolden geldim şuan 33+4 teyim. kilosu geçen hafta ile aynı çıktı duruşundan kaynaklı olabilir dedi çok garip duruyor dedi omzu bacakları aşağıda kafası karnımın sağ tarafındaymış bir değişik duruyor dedi belki ölçüm ondan kaynaklıdır bilemiyorum. 2344 gr haftasıyla uyumlu dedi benim planlı sezeryan olacağı için bebeğin eşi önde olduğundan sebep çok bekleyemiyoruz en geç 37ye kadar o da sancım kanamam olmazsa inşallah. neler yiyip içsem de biraz kilo alsa bebiş

Kızlar ben çok halsizim ya sürekli yatasım geliyor. Geceleri uyuyamıyorum sabah erkenden kalkıyorum biraz yürüyüş yapayım diyorum Halim hiç olmuyor .. doktorum kan tahlili yaptırmıyor hiç bana 37 haftanın içindeyim sizler en son ne zaman baktırdınız kan değerlerinize

sağlık ocağına gidip aç karna bir baktır tüm değerlerine canım halsizlik son haftalarda olabiliyor ama değerlerinde düşmüş olabilir ne olur ne olmaz baktır bi

Hiç korkma canım anlamıyorsun bile o heyecanla, ve dedikleri gibi teknoloji çok gelişmiş gerçekten hızlıca bitiyor. Doktoruna güven sağlıkla al inşallah kucağına. Ben hiç sorgulamadan girdim spinal oldu iğneyi asla hissetmedim sinek ısırığı gibi bile olmadı bende 4 dk içinde kesi yapıp bebişi çıkardılar oğlumun sesini duyunca gerisinden bişey anlamadım zaten meğer o sırada doktorum bir Sürü foto çekinmiş çınarla ben fotoğrafçı tutmadım bana hatıra kalsın diye yani bazen sürece bırakmak lazım. İnan bana o an çok özel ilk ağlaması senin yanağına koymaları uyanık olduğuna pişman olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…