- 14 Mart 2013
- 8.379
- 4.320
- 448
Bende de oldu bir kaç hafta önce ama geçti şimdi bebek de kanala indi karnım çok rahat durumdaHamilelik boyunca bulantı yaşamadım ama bu son haftalar vurdu beni ya. Böyle olan var mı aranızda? Bugün bi aşırı bulanıyor. Akşam üstü de kontrolüm var, acile de uğrasam mı diye düşünmüyorum değil
Hamilelik başında yaşadığım koku hassasiyetim geri geldi bir iki haftadır çok mide bulandırmıyor ama yine mutfağa falan girdiğimdeHamilelik boyunca bulantı yaşamadım ama bu son haftalar vurdu beni ya. Böyle olan var mı aranızda? Bugün bi aşırı bulanıyor. Akşam üstü de kontrolüm var, acile de uğrasam mı diye düşünmüyorum değil
Aynı şeyi bana yaptılar. Kardeşim bana Barbie bebek almıştı balerin olanlardanBen götürücem hastaneye canım. Bi kaç dr dinledim. Kerem odaya girmeden kızçemi kucağıma almıcam. Kerem yanıma gelince uanımıza alıcam. Bide hediye alıcam kereme, bunu sana kardeşin aldı diyebiraz durup babanesi onu evimize getiricek. Cunku cok fazla kucak kucağa görürse kaldıramaz hemen bu durumu. Allah nasip ederse 1 gün sonra zsten evimde olacağım
Ya hepimize bir şeyler oldu bu ayKızlar ben de hem agresiflik hem de saçma bir duygusallık var. Doğum yapacağım günü düşünüp önce korkuyorum, sonra duygusallaşıp ağliyorum. Heyecan korku karışmış durumda. Bu da bende saçma bir agresiflik yapıyor. Bir de mesaj atıp ya da arayıp " Doğurdun mu " Diyenlere ayar alıyorum sinirden patlayacak gibi oluyorum. Yani daha önce erken doğum riskim vardı bunu bile bile 35 haftalık hamile birine doğurdun mu denir mi..
Geçmiş olsun canım böyle bir ihtimal var mıydı bilinen bir sebep var mı sürprz mi oldu? Bekler inşallah bebişin bir kaç hafta dahaselam kızlar bugün rutin kontrol için doktora gittim. Açılmam başlamışdaha çok erken olduğu için bir tuhaf oldum. Doktor bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim dedi. Ama tedirgin oldum ya
Bende de son zamanlarda arttı. Eskisi kadar sert tepkiler vermiyorum ama yakalıyor burnumHamilelik başında yaşadığım koku hassasiyetim geri geldi bir iki haftadır çok mide bulandırmıyor ama yine mutfağa falan girdiğimdeoluyorum
Canım ikiz gebelik benimki erken doğum riski her zaman vardı ama her şey yolunda gidiyordu şimdiye kadar.Geçmiş olsun canım böyle bir ihtimal var mıydı bilinen bir sebep var mı sürprz mi oldu? Bekler inşallah bebişin bir kaç hafta daha
Ultrasonda bakarken mi anladı doktor? 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyenler oluyormuş canım için rahat olsun. Doktor kontrol altına alır hemen durumuselam kızlar bugün rutin kontrol için doktora gittim. Açılmam başlamışdaha çok erken olduğu için bir tuhaf oldum. Doktor bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim dedi. Ama tedirgin oldum ya
Off cok tatlı bir anı değil mii?Aynı şeyi bana yaptılar. Kardeşim bana Barbie bebek almıştı balerin olanlardanonu da pastanın içine koymuşlardı annemler hani öyle dizaynlar var ya bebek pastanın içinde uyuyor gibiydi. Hala unutmuyorum bak üstelik 5 yaşındaydım. Hastahaneye de gitmiştim. Annem doğuma alınmadan önce resmimiz var. Çok heyecanla beklediğimi hatırlıyorum kardeşimi. Hala da ilk göz ağrımdır
Ben de çok rahatım ya bi şeyler oluyor olabilirBende de oldu bir kaç hafta önce ama geçti şimdi bebek de kanala indi karnım çok rahat durumda
Ultrason muayenesinde şüphelendi sonra alttan bakalım dedi. Alttan muayenede anladı açıklık olduğunu. İnşallah benimkiler de zamanını beklerler yaUltrasonda bakarken mi anladı doktor? 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyenler oluyormuş canım için rahat olsun. Doktor kontrol altına alır hemen durumu
Kaç cm açıklık var?Ultrason muayenesinde şüphelendi sonra alttan bakalım dedi. Alttan muayenede anladı açıklık olduğunu. İnşallah benimkiler de zamanını beklerler ya
canım 2 cm açıklık genelde herkeste olabiliyor ama senin ikizmiş tabi doktorun ne derse onu uygula inşallah bir arkadaşım tedaviyle ikizleri oldu 32. haftada doğum yaptı sezeryanla tansiyon rahatsızlığı vardı hamilelikte çok şükür şuan bebişleri 5 yaşına girdi kendide çok iyi doktorlar her türlü önlemi alıyorlar senin ne güzel 34.haftan daha ileride inşallah daha da beklerler biraz daha büyürler canını hiç sıkma her şey ilerledi artık sağlık alanında gerek görürse ciğer geliştirici iğne de yapabilir o da çok iyi oluyormuş bebeklerin gelişimi açısındanUltrason muayenesinde şüphelendi sonra alttan bakalım dedi. Alttan muayenede anladı açıklık olduğunu. İnşallah benimkiler de zamanını beklerler ya
sağlık ocağına gidip aç karna bir baktır tüm değerlerine canım halsizlik son haftalarda olabiliyor ama değerlerinde düşmüş olabilir ne olur ne olmaz baktır biKızlar ben çok halsizim ya sürekli yatasım geliyor. Geceleri uyuyamıyorum sabah erkenden kalkıyorumbiraz yürüyüş yapayım diyorum Halim hiç olmuyor .. doktorum kan tahlili yaptırmıyor hiç bana 37 haftanın içindeyim sizler en son ne zaman baktırdınız kan değerlerinize
38+2 ye aldım ben canım öyle anlaştık 38 dolduktan sonra veriyor çok da ileriye bırakmıyorlarPlanlı sezaryen için gün alan arkadaşlarıma sesleniyorum, hangi haftaya aldınız? Doktor benim günü netleştirmedi hala cuma tekrar çağırdı, sizde durumlar nasıl
Hiç korkma canım anlamıyorsun bile o heyecanla, ve dedikleri gibi teknoloji çok gelişmiş gerçekten hızlıca bitiyor. Doktoruna güven sağlıkla al inşallah kucağına. Ben hiç sorgulamadan girdim spinal oldu iğneyi asla hissetmedim sinek ısırığı gibi bile olmadı bende 4 dk içinde kesi yapıp bebişi çıkardılar oğlumun sesini duyunca gerisinden bişey anlamadım zatenGünaydındünkü kontrolün olabildiğince güzel geçti ve 37’yi doldurduğum için yarın düğme burunlu kızımla tanışıyorum Allah izin verirse. Sabahtan ikinci ameliyat benimmiş. Çekinmeme rağmen doktor bebek için spinal yapalım dedi gerekirse genele geçersin dedi. Şehir dışından gittiğimiz için bu gece hastahaneye giriş yapacağız ki sabah yolda bir aksilikle karşılaşırsak stres olmayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?