Güzelim zaten o hastanede ameliyat yapıyorsa mutlaka tanışıyorlardır. O sürede bir durum olursa doktoruna bilgi verirsin ben zaten tanıdığım için şu doktora gidiyorum dersin. Doğum söz konusu olursa zaten hastanen değişmemiş olacak. Pazartesiye pek bir şey kalmadı sonrasında kendi doktoruna devam edersin. Önemli olan senin iç rahatlığın Doktor'un itiraz etmez mmerak etmekızlar bşy sorcam şimdi benim doktorum pazartesiye kdr Burda yok. Dün gece rahatsızlandım. Doktorum yokken doğum olursa haliyle hastanedeki başka doktora söyleyecek. Ama ben o söylediği doktoru bilmiyorum. Başka bir doktor var özel muayene ama ameliyatları Bizim hastanede yapıyor. Ona gitsem doktoruma ayıp mı olur? Ay kafam durdu. Ben ne yaşarsam aynısını yaşadığı için kocamında kafa durdu. Siz olsanız napardınız
Güzelim doktoruna bildir imkanın varsa gerekirse resim de ister senden. Son haftalara girdik bünyene hamilelik ağır geliyor olabilir ya da karın genişlediği için de olabilir. Yine de bilgisi olsun doktorunun.Günaydın kızlarsss,iki gündür göbeğimde kırmızı döküntüler var,pütür pütür ve kaşınıyor.Neden olur bu ya ürtiker filan yazıyor
Ben de çok sinirli geçirdim hele C cilekcanavari bilir erkek düşmanı oldum kocama ne çektirdimBen de öyleyimkonuştuğum herkesi tersledim çocuğum da dahil vicdan azabı çekiyorum çok. Ağrılar ve uykusuzluk da fena psikolojimi bozdu
Evet daha temmuz ayında sonbaharda yaparız demiştikOlmadım doktor mu önerdi ki sana
Evet geçen hafta grip aşısı olduk eşimle birlikte. Ebe bi iki gün hafif belirti yaşarsın dedi, bende sadece aşının olduğu yer gece ağrıdı üstüne uyuyamadım kolumun. Ama eşim iki üç gün gerçekten grip gibi hasta oldu.
Bence biraz tecrübe ile çözülecek bir konu ve bütün bir ömür bile sürüyor bazen. Mesela ben kıskanç değildim ama kıskandığım bir iki şey olmuştu büyürken. Koskoca insanlar yetişkinler bile kardeşlerini kıskanabiliyor. Kıskanma biçimine ve konusuna göre çözüm bulmak gerekecek zamanlaOff cok tatlı bir anı değil mii?eridimm..
annelik daha simdiden vicdan muhasebesi. Ne yapabilirim de keremin psikolojisini etkilemeden kücük bebeğimle ilgilenebilirim diye hep düşünüyorum. Yoksa bebek bakımından ya da doğumdan korkmuyorum hiç zaten alıskınım
Ay inşallah dediğin gibi olurHiç korkma canım anlamıyorsun bile o heyecanla, ve dedikleri gibi teknoloji çok gelişmiş gerçekten hızlıca bitiyor. Doktoruna güven sağlıkla al inşallah kucağına. Ben hiç sorgulamadan girdim spinal oldu iğneyi asla hissetmedim sinek ısırığı gibi bile olmadı bende 4 dk içinde kesi yapıp bebişi çıkardılar oğlumun sesini duyunca gerisinden bişey anlamadım zatenmeğer o sırada doktorum bir Sürü foto çekinmiş çınarla ben fotoğrafçı tutmadım bana hatıra kalsın diye yani bazen sürece bırakmak lazım. İnan bana o an çok özel ilk ağlaması senin yanağına koymaları uyanık olduğuna pişman olmazsın
Ona sayı değeri olarak bakmamak lazım. İniş çıkışa bakmak lazım. Yani sürekli 20lerdeyse sorun yok ama 8 den 40 a çıkıyorsa sancı var demek. Bir de geçen şeyi öğrendim bir süre 40 larda seyretti ben sancı var sandım doktor dediki vücudunu kasmışsın. Yani birkaç dakika 40-42 civarıydı hep sonra ben rahatlayınca 10 Lara düştü bir daha da yükselmedi. Biraz karışık anlattım galiba amaKızlar bu sancı verileri ne kadar güvenilir ya?
Geçen hafta 20 lerde ve 30larda seyrederken bu hafta 10 un üzerini görmedik. Giderek artması gerekmiyor mu?
Bir yandan gelişimi için kalabildigi kadar kalsın istiyorum bir yandan hem ona kavuşmak istiyor hem de 40+ üzerinde vajinal doğum nasıl olur diye düşüncelere dalıyorum. Önemli bir sebep olmadıkça vajinal doğum olacak.
Ayy minnoşlar iki tane demek o zaman iyi dayanmışlar yine öyle düşünCanım ikiz gebelik benimki erken doğum riski her zaman vardı ama her şey yolunda gidiyordu şimdiye kadar.bugün bi geldik açılma bakalım dedi doktorum ve tahmin ettiğim gibi açılmam başlamış dedi. Zaten doğumu 36-37. Hafta arası planlamıştı ama daha 34. Haftayım çok minikler
İnince 2-4 haftası varmış yani ben 1-3 haftaya tamamımBen de çok rahatım ya bi şeyler oluyor olabilir
Ahahahha kız ondan mı benim de çok sinirime dokunuyor bu ara uyusa gıcık oluyorum. Cenever olduk doğuralım da kurtulalımBen de çok sinirli geçirdim hele C cilekcanavari bilir erkek düşmanı oldum kocama ne çektirdimdoğurdum an hopp bütün sinir stres gitti kocamın tabiriyle yine melek gibi olmuşum özlemişim seni hamileyken sen sen değildin diyo
Grupça cenever olmuşuz iyi haber yakında rahatlıcaz inşallahBen de eşime sürekli kızıyorum en ufak şeylerde ağlıyorum. Dün birden bağırdım avm de yürürken adam şok oldu ama elimde değil. Kızımın yanında kavga ediyorum eşimle saçmalıyorum ama engel olamıyorum. Genel bir problem demek ki
Buhar makinesine tuttum ben çantaları ve hurçları hep.Kızlar valiz organizer hurçlarını nasıl temizlediniz. Benimkinde yıkanmaz yazıyor
Valla attım 30 da yıkadımKızlar valiz organizer hurçlarını nasıl temizlediniz. Benimkinde yıkanmaz yazıyor
Ahahahha öyleyse yandık deseneKızlar şey diyorlar ya bebeğin sakinliği annenin hamilelik sürecindeki duygusal stabilliğine falan bağlı. Şimdi son üç haftada (19 günde) kendimi sakin ve huzurlu tutsam işe yarar mı yoksa olan olmuş mudurBunu chatgptye sorup rezil olayım mı 10 fava sorarım
Uçuk olunca neden yapmıyor ki aşıyı?Bugün maalesef olamadım. Geçen hafta geçirdiğim grip sonrası uçuk çıktı. Aslında iyileşme evresinde ama doktor tamamen iyileşince yapalım dedi. Haftaya olurum muhtemelen.
Eşim için düşünmedik, ama aslında mantıklı.
Kumaşı keçe gibi atacam da korkuyorum. Elde yıkamaya atıyorum valla o zamanValla attım 30 da yıkadım
Kız ondan ondan elimde olsa herkesi boşatırdım bi dönemAhahahha kız ondan mı benim de çok sinirime dokunuyor bu ara uyusa gıcık oluyorum. Cenever olduk doğuralım da kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?