Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Güzelim zaten o hastanede ameliyat yapıyorsa mutlaka tanışıyorlardır. O sürede bir durum olursa doktoruna bilgi verirsin ben zaten tanıdığım için şu doktora gidiyorum dersin. Doğum söz konusu olursa zaten hastanen değişmemiş olacak. Pazartesiye pek bir şey kalmadı sonrasında kendi doktoruna devam edersin. Önemli olan senin iç rahatlığın Doktor'un itiraz etmez mmerak etme

Günaydın kızlarsss,iki gündür göbeğimde kırmızı döküntüler var,pütür pütür ve kaşınıyor.Neden olur bu ya ürtiker filan yazıyor
Güzelim doktoruna bildir imkanın varsa gerekirse resim de ister senden. Son haftalara girdik bünyene hamilelik ağır geliyor olabilir ya da karın genişlediği için de olabilir. Yine de bilgisi olsun doktorunun.

Ben de öyleyim konuştuğum herkesi tersledim çocuğum da dahil vicdan azabı çekiyorum çok. Ağrılar ve uykusuzluk da fena psikolojimi bozdu
Ben de çok sinirli geçirdim hele C cilekcanavari bilir erkek düşmanı oldum kocama ne çektirdim doğurdum an hopp bütün sinir stres gitti kocamın tabiriyle yine melek gibi olmuşum özlemişim seni hamileyken sen sen değildin diyo

Bugün maalesef olamadım. Geçen hafta geçirdiğim grip sonrası uçuk çıktı. Aslında iyileşme evresinde ama doktor tamamen iyileşince yapalım dedi. Haftaya olurum muhtemelen.

Eşim için düşünmedik, ama aslında mantıklı.

Kızlar bu sancı verileri ne kadar güvenilir ya?
Geçen hafta 20 lerde ve 30larda seyrederken bu hafta 10 un üzerini görmedik. Giderek artması gerekmiyor mu?

Bir yandan gelişimi için kalabildigi kadar kalsın istiyorum bir yandan hem ona kavuşmak istiyor hem de 40+ üzerinde vajinal doğum nasıl olur diye düşüncelere dalıyorum. Önemli bir sebep olmadıkça vajinal doğum olacak.

Bence biraz tecrübe ile çözülecek bir konu ve bütün bir ömür bile sürüyor bazen. Mesela ben kıskanç değildim ama kıskandığım bir iki şey olmuştu büyürken. Koskoca insanlar yetişkinler bile kardeşlerini kıskanabiliyor. Kıskanma biçimine ve konusuna göre çözüm bulmak gerekecek zamanla

Ay inşallah dediğin gibi olur yani normalde cesurumdur böyle şeylerde ama nedense bu konu hep geriyor beni. Tüp bebek tedavisi yüzünden bir de iğne fobisi oluştu bende belki onun da etkisi vardır ama uyanık olacağım için de tatlı bir heyecanım var kızımla ilk ben tanışacağım diye

Ona sayı değeri olarak bakmamak lazım. İniş çıkışa bakmak lazım. Yani sürekli 20lerdeyse sorun yok ama 8 den 40 a çıkıyorsa sancı var demek. Bir de geçen şeyi öğrendim bir süre 40 larda seyretti ben sancı var sandım doktor dediki vücudunu kasmışsın. Yani birkaç dakika 40-42 civarıydı hep sonra ben rahatlayınca 10 Lara düştü bir daha da yükselmedi. Biraz karışık anlattım galiba ama

Ayy minnoşlar iki tane demek o zaman iyi dayanmışlar yine öyle düşün hafta da ikize göre küçük değil yine dursalar iyi tabi ki ama artık sıkışıyorlar napsınlar annesi

Ahahahha kız ondan mı benim de çok sinirime dokunuyor bu ara uyusa gıcık oluyorum. Cenever olduk doğuralım da kurtulalım

Kızlar valiz organizer hurçlarını nasıl temizlediniz. Benimkinde yıkanmaz yazıyor

Grupça cenever olmuşuz iyi haber yakında rahatlıcaz inşallah

Ahahahha öyleyse yandık desene

Uçuk olunca neden yapmıyor ki aşıyı?
Canım sende yurtdışındasın galiba. Bana da temmuzda, sonbaharda yapacağız demişti. Eşinle birlikte olman lazım dedi ebe. doğumdan sonra ki yeni doğan sürecinde tam kışa girmiş olacağız, grip sezonu olacak maalesef.

Ahahahha kız ondan mı benim de çok sinirime dokunuyor bu ara uyusa gıcık oluyorum. Cenever olduk doğuralım da kurtulalım
Kız ondan ondan elimde olsa herkesi boşatırdım bi dönem evden kovmuşluğum var bi keresinde şimdi yine gözüme bi şirin şirin görünmeye başladı adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…