Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ben geldim herkesi alintilayamadim affola ama hepinizin mesajını okudum dualarınızı yüreğim de hissettim Allah razı olsun 10 da doğuma aldılar 10.20 de oğlum dogdu 52 cm 3450 gr çok şükür sağlığı yerinde bir sıkıntımız yok korktuğum gibi olmadı ağrılarım artmaya başladı bu bebis biraz zor emiyor tutturana kadar bir hal çekiyoruz ilk kalkıştan sonra rahatlarım diye düşünüyorum bizden haberler bu şekilde

Gözünüz aydın, çok şükür kavuştunuz Allah ayırmasın bir daha
Çok teşekkür ederim. Şükürler olsun. Her kim varsa böyle evladını bekleyen Rabbım kavuştursun inşallah Çok şükür çileğim çok şükür. Teşekkür ederim. Sonunda aldım kızımı geldim evime. Nasıl güzel birşey
Ne güzel haber bu. Nasıl mutlu oldum canım artık koynunda
Darısı @bayatlamayankurabiye ve @anstz05 nin bebişlerinin başına inşallah. Onlarda biran önce toparlanır çıkarlar
Teşekkür ederim canım Rabbım bekleyen herkese nasip etsin. Kolaylık versin. Dualarım kalanlarla

Maşallah gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün sizede geçmiş olsun

Maşallah size onun o küçücük çenesini sevsinler. Bol bol kokla bizim için de Allah birdaha ayrılık yaşatmasın size.

Reactions: Uva
Maşallah Gözün aydın inşallah hemen de toparlanırsın. Ağrı kesici de verirler inşallah.

iç çamaşırı daha fazla koyayım o zaman ben depend giyince çoğu kişi iç çamaşırına gerek kalmıyor dedi diye çok koymamıştım. evet emzirme yastığı aldım ama koymayı unutmuşum :) duş malzemesi hastane veriyor daha önceden biliyorum birde sezeryanda ne zaman duş alabiliyorsun bilmiyorum hastane alınır mı o 2 gün içinde ? korseyi hemen takabiliyor muyuz ?

Canım bebeğin kilosu nasıl ki şuanda ve kaçıncı haftadasın. Herhangi bir sorun yokken 37 de müdahale ile doğurtulması bana da saçma geldi. Bu arada son haftalar bebeğin kilo alımı inanılmaz azalıyor zaten burda bunu yaşayan çok kişi varız. Benimde hep 2 hafta ileri gidiyordu iri olacak diye korkmuştum iki haftadır kilo alımı çok çok azaldı. Eğer yine de kilo almaya devam etseydi de ben yine de 37 de doğurmak istemezdim zamanı gelince gerekirse sezaryene dönerdim. Anne karnında geçirdiği 1 gün bile onun için değerli.

Kızlar dün kontrole gittim suyu iyiydi nstde sancı çıkmadı hareketleri de iyiydi sadece kanala girmiş dedi doktor 2 hafta sonra gel dedi. Birkaç gündür ağrılarım da vardı belimde falan onu da söyledim ama kanala girdiği için olabilir artık doğum yaklaşıyor dedi. Ama karnım iyice aşağı indi bugün üstü hep boşaldı ve baya ağrım arttı kasılma falan yok ama adet oldum olacam gibi belimde, kalçamda, bacaklarıma falan vuruyor. Akıntım da çoğaldı sarı renkte. Korkmaya basladım ya

Ben de aynı böyleyim ve daha 35+0. Akıntı arttı, üst karnım boşaldı. Aşağı tarafta baskı var. Zaten Baş geliş olmuştu en son. Korkuyorum nedense

Doğum yapanlara bir sorum olacak iç çamaşırını nasıl seçmeliyiz normal bel mi yüksek bel mi? Dikişlere gelmemesi açısından nasıl bir iç çamaşırı koymalıyız

Canım benim arkadaşım tansiyon yüksekliği nedeniyle 37. Haftasında bebeğine kavuştu. Hiç bi sıkıntı olmadı maşallah bebeği de kendi de çok iyiydi. 37.hafta güzel bi hafta hiç korkma

Güzel olmaz mııı insan günden güne daha cok bağlanıyor. Sağlıklı sıhhatli keyifli günleriniz olsun canım benim

Kızlar instada gördüm enfeksiyondan dolayı bebeği kuvöze almışlar , ya aslında takılmıyordum yine geldi heyheylerim, salak doktorum fitil yazıp gönderiyor , yani düzenli kullanıyorum kesince 2/3 güne başlıyor antibiyotik yada monurol şase vermedi testte istemedi öyle terekeallah gidiyoruz . (İlişki yok bi kaç aydır) ondan dolayı tekrarlamıyor
Sarı yeşilimsiye döndüğü an fitil atıyorum ama belli ki geçici yani bazen soğan kokusu gibi fitili içime atarken elime gelen o koku .
Arkadaşım doğurdu bisey olmadı aynı konudan muzdaripti , teyzemin bebek oda yattı 1 hafta kadar . Yani şansa ne olacak diye beklicem sanırım .

D vitamini, demir ilacı, magnezyum ve multivitamin kullanıyorum. Multivitamini gün aşırı kullanıyorum. Karaciğer enzimlerimi yükselttiği için bir ara tamamen bırakmıştım ama yeniden başladım.
Merhaba birşey sormak istiyorumm. Multivitamin ile beraber d vitamini ve demir ağır geliyormu? Multivitamin içindede var ya demir ve d vitamini Kaçıncı haftadan beri bu şekilde kullanıyorsunuz? Bide kaçlık d vitamini alıyorssunuz ayrıca mesela?

Ben d vitamini, magnezyum, demir ilacı ve multivitamin kullanıyorum
Merhaba birşey sormak istiyorumm. Multivitamin ile beraber d vitamini ve demir ağır geliyormu? Multivitamin içindede var ya demir ve d vitamini Kaçıncı haftadan beri bu şekilde kullanıyorsunuz? Bide kaçlık d vitamini alıyorssunuz ayrıca mesela?

İlaç içmekten Nefret ettiğim için ben hepsini gece yatmadan önce limonlu su ile yada mandalina eşliğinde bi anda içiyorum . Gündüz asla canım istemiyor açkende mideme dokunuyor diye o şekilde idare ediyorum.

34. Haftada 3100 kg görünüyordu. Ben de senin gibi düşünüyorum ama bazı doktorlar korkutunca moral motivasyon düşüyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…