Çok teşekkür ederim. Şükürler olsun. Her kim varsa böyle evladını bekleyen Rabbım kavuştursun inşallahGözünüz aydın, çok şükür kavuştunuzAllah ayırmasın bir daha
Çok şükür çileğim çok şükür. Teşekkür ederim. Sonunda aldım kızımı geldim evime. Nasıl güzel birşeyAh nasıl sevindim canım benim gözünaydın
Hiç merak etme 1 haftaya çenesi güçleniyor. Benim de göğüsler cok dolu diye tutamıyordu bende emzirmeden önce sağım yapıp yumusattım hep. Hem sütün tazyiğini de alıyor
Güzel güzel büyüsün miniğin
Teşekkür ederim canımNe güzel haber bu. Nasıl mutlu oldum canımartık koynunda
Darısı @bayatlamayankurabiye ve @anstz05 nin bebişlerinin başına inşallah. Onlarda biran önce toparlanır çıkarlar
Maşallah gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün sizede geçmiş olsunKızlar ben geldim herkesi alintilayamadim affola ama hepinizin mesajını okudum dualarınızı yüreğim de hissettim Allah razı olsun10 da doğuma aldılar 10.20 de oğlum dogdu 52 cm 3450 gr çok şükür sağlığı yerinde bir sıkıntımız yok korktuğum gibi olmadı ağrılarım artmaya başladı bu bebis biraz zor emiyor tutturana kadar bir hal çekiyoruz ilk kalkıştan sonra rahatlarım diye düşünüyorum bizden haberler bu şekilde
Maşallah size onun o küçücük çenesini sevsinler. Bol bol kokla bizim için de Allah birdaha ayrılık yaşatmasın size.@deryaderya2Nurse9535 Teşekkür ederim kızlar. İyiyim çok şükür. O zaman müjdeli haberi de paylaşayım. Biz sonunda taburcu olduk. 10 günlük bekleyişimiz son buldu nihayet. Kızımı eve getirdik Şuan beni en zorlayan şey emzirme ve uyandırma. Çenesi çabuk yoruluyor, memeyi tutmakta zorlanıyor ve uykudan uyandırmak çok zor. Gerçi benim memeler çocuğumun başından 3 kat büyük hale geldi. O sebeple de zorlanıyor. Emzirmeden önce biraz memeyi saĝıp boşaltırsam daha rahat tutuyor.
Mesajları okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Biz çıktık Rabbım tüm bekleyenlere nasip etsin. İnşallah herkes bebeğime sağlıcakla kavuşsun
MaşallahKızlar ben geldim herkesi alintilayamadim affola ama hepinizin mesajını okudum dualarınızı yüreğim de hissettim Allah razı olsun10 da doğuma aldılar 10.20 de oğlum dogdu 52 cm 3450 gr çok şükür sağlığı yerinde bir sıkıntımız yok korktuğum gibi olmadı ağrılarım artmaya başladı bu bebis biraz zor emiyor tutturana kadar bir hal çekiyoruz ilk kalkıştan sonra rahatlarım diye düşünüyorum bizden haberler bu şekilde
iç çamaşırı daha fazla koyayım o zaman ben depend giyince çoğu kişi iç çamaşırına gerek kalmıyor dedi diye çok koymamıştım. evet emzirme yastığı aldım ama koymayı unutmuşum :) duş malzemesi hastane veriyor daha önceden biliyorum birde sezeryanda ne zaman duş alabiliyorsun bilmiyorum hastane alınır mı o 2 gün içinde ? korseyi hemen takabiliyor muyuz ?İç çamaşırı daha çok lazım olabilir kan filan oluyor, duş malzemesi koyabilirsin tarak şampuan vs, diş fırçası, emzirme yastığı, bir de hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafet en çok unutulan şey bir de sargı şeklinde olan korselerden alabilirsin elin karnında yürümektense karnını destekler
Canım bebeğin kilosu nasıl ki şuanda ve kaçıncı haftadasın. Herhangi bir sorun yokken 37 de müdahale ile doğurtulması bana da saçma geldi. Bu arada son haftalar bebeğin kilo alımı inanılmaz azalıyor zaten burda bunu yaşayan çok kişi varız. Benimde hep 2 hafta ileri gidiyordu iri olacak diye korkmuştum iki haftadır kilo alımı çok çok azaldı. Eğer yine de kilo almaya devam etseydi de ben yine de 37 de doğurmak istemezdim zamanı gelince gerekirse sezaryene dönerdim. Anne karnında geçirdiği 1 gün bile onun için değerli.Asla risk almak istemiyor. Bu kendi doktorum değildi zaten başka bir doktora da görüneyim diye gittiğim bir doktordu. Kendi doktorum 41. haftaya kadar beklerim seni dedi ben başka birine de danışayım dedim o da 37 dedi işte. Bir de demez mi çok beklersen doğumun çook zor olur boşver suniyle deneriz olmadı sezaryen olursun diye. Sanki çok basit bir şey gibi
Ben de aynı böyleyim ve daha 35+0. Akıntı arttı, üst karnım boşaldı. Aşağı tarafta baskı var. Zaten Baş geliş olmuştu en son. Korkuyorum nedenseKızlar dün kontrole gittim suyu iyiydi nstde sancı çıkmadı hareketleri de iyiydi sadece kanala girmiş dedi doktor 2 hafta sonra gel dedi. Birkaç gündür ağrılarım da vardı belimde falan onu da söyledim ama kanala girdiği için olabilir artık doğum yaklaşıyor dedi. Ama karnım iyice aşağı indi bugün üstü hep boşaldı ve baya ağrım arttı kasılma falan yok ama adet oldum olacam gibi belimde, kalçamda, bacaklarıma falan vuruyor. Akıntım da çoğaldı sarı renkte. Korkmaya basladım ya
Benim de 35+5 henüzBen de aynı böyleyim ve daha 35+0. Akıntı arttı, üst karnım boşaldı. Aşağı tarafta baskı var. Zaten Baş geliş olmuştu en son. Korkuyorum nedense
Bazen belim ağrıyor ama benim baskı ve ağrı vajinada. Yarın soracam doktoraBenim de 35+5 henüzağrınız da var mı
Benim ağrı da çok yaBazen belim ağrıyor ama benim baskı ve ağrı vajinada. Yarın soracam doktora
Canım benim arkadaşım tansiyon yüksekliği nedeniyle 37. Haftasında bebeğine kavuştu. Hiç bi sıkıntı olmadı maşallah bebeği de kendi de çok iyiydi. 37.hafta güzel bi hafta hiç korkmaKızlar ben şu an 35. haftamdayım. Doktor bebek iri olduğu için 37. haftada suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. Böyle bir şey başına gelen var mı ben kendi kendine gelmesini beklemek istiyorum ama çok iri olursa nasıl doğuracağım diye de korkuyorum
Güzel olmaz mııı insan günden güne daha cok bağlanıyor. Sağlıklı sıhhatli keyifli günleriniz olsun canım benimÇok teşekkür ederim. Şükürler olsun. Her kim varsa böyle evladını bekleyen Rabbım kavuştursun inşallah
Çok şükür çileğim çok şükür. Teşekkür ederim. Sonunda aldım kızımı geldim evime. Nasıl güzel birşey
Teşekkür ederim canımRabbım bekleyen herkese nasip etsin. Kolaylık versin. Dualarım kalanlarla
Merhaba birşey sormak istiyorumm. Multivitamin ile beraber d vitamini ve demir ağır geliyormu? Multivitamin içindede var ya demir ve d vitamini Kaçıncı haftadan beri bu şekilde kullanıyorsunuz? Bide kaçlık d vitamini alıyorssunuz ayrıca mesela?D vitamini, demir ilacı, magnezyum ve multivitamin kullanıyorum. Multivitamini gün aşırı kullanıyorum. Karaciğer enzimlerimi yükselttiği için bir ara tamamen bırakmıştım ama yeniden başladım.
Merhaba birşey sormak istiyorumm. Multivitamin ile beraber d vitamini ve demir ağır geliyormu? Multivitamin içindede var ya demir ve d vitamini Kaçıncı haftadan beri bu şekilde kullanıyorsunuz? Bide kaçlık d vitamini alıyorssunuz ayrıca mesela?Ben d vitamini, magnezyum, demir ilacı ve multivitamin kullanıyorum
İlaç içmekten Nefret ettiğim için ben hepsini gece yatmadan önce limonlu su ile yada mandalina eşliğinde bi anda içiyorum . Gündüz asla canım istemiyor açkende mideme dokunuyor diye o şekilde idare ediyorum.Merhaba birşey sormak istiyorumm. Multivitamin ile beraber d vitamini ve demir ağır geliyormu? Multivitamin içindede var ya demir ve d vitamini Kaçıncı haftadan beri bu şekilde kullanıyorsunuz? Bide kaçlık d vitamini alıyorssunuz ayrıca mesela?
34. Haftada 3100 kg görünüyordu. Ben de senin gibi düşünüyorum ama bazı doktorlar korkutunca moral motivasyon düşüyor ister istemezCanım bebeğin kilosu nasıl ki şuanda ve kaçıncı haftadasın. Herhangi bir sorun yokken 37 de müdahale ile doğurtulması bana da saçma geldi. Bu arada son haftalar bebeğin kilo alımı inanılmaz azalıyor zaten burda bunu yaşayan çok kişi varız. Benimde hep 2 hafta ileri gidiyordu iri olacak diye korkmuştum iki haftadır kilo alımı çok çok azaldı. Eğer yine de kilo almaya devam etseydi de ben yine de 37 de doğurmak istemezdim zamanı gelince gerekirse sezaryene dönerdim. Anne karnında geçirdiği 1 gün bile onun için değerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?