Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
37.hafta çok erken bu doktorların kendi kendine bu kadar erken tarih vermesi kadar saçma bir şey yok ya. Sırf bebek iri diye bence aşırı saçma 37de almak istemesi. Başka bir doktordan fikir almalısın bence.
Asla risk almak istemiyor. Bu kendi doktorum değildi zaten başka bir doktora da görüneyim diye gittiğim bir doktordu. Kendi doktorum 41. haftaya kadar beklerim seni dedi ben başka birine de danışayım dedim o da 37 dedi işte. Bir de demez mi çok beklersen doğumun çook zor olur boşver suniyle deneriz olmadı sezaryen olursun diye. Sanki çok basit bir şey gibi

benim de iri ama 40. haftamda gün belirledik sezaryen için. doktorum 38'i doldurmasını istiyo gelişimi için

kesinlikle risk almak istememelerinden ya da çok fazla uğraşmak istemiyorlar. bu mübarek iri bebekler bir tek türkiyede mi doğamıyor vajinal yolla ben anlamadım ki diğer ülkelerde 3.5 kilo bebekler bile normal kilo kabul ediliyor ya da eskilerimiz kilo bile bilmeden doğuruyormuş. Anne adayı hazırsa vajinal doğuma niye moral bozuyorsun çok zor olur falan bir de doktordan güven bekliyoruz. İyi ki kendi doktorunuz öyle dememiş

deryaderya2 Nurse9535 Teşekkür ederim kızlar. İyiyim çok şükür. O zaman müjdeli haberi de paylaşayım. Biz sonunda taburcu olduk. 10 günlük bekleyişimiz son buldu nihayet. Kızımı eve getirdik Şuan beni en zorlayan şey emzirme ve uyandırma. Çenesi çabuk yoruluyor, memeyi tutmakta zorlanıyor ve uykudan uyandırmak çok zor. Gerçi benim memeler çocuğumun başından 3 kat büyük hale geldi. O sebeple de zorlanıyor. Emzirmeden önce biraz memeyi saĝıp boşaltırsam daha rahat tutuyor.
Mesajları okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Biz çıktık Rabbım tüm bekleyenlere nasip etsin. İnşallah herkes bebeğime sağlıcakla kavuşsun

Ay sapasağlam anne bebek için o kadar erken bir tarih bana aşırı saçma geldi. Sırf kendilerini düşündükleri için daha tam gelişimini tamamlamamış bebeği almak istiyorlar bir sorun olsa insan gözü kapalı kabul eder de sırf bebek biraz iri diye (ki onun da garantisi yok sapmalar oluyor genelde) 20 gün erken almak istemesi çok yanlış sinir oluyorum böyle doktorlara ya. Ben 4.5 kg doğmuşum bu arada yani senin yerinde olsaydım o doktora bi daha gitmezdim

37.hafta çok erken bu doktorların kendi kendine bu kadar erken tarih vermesi kadar saçma bir şey yok ya. Sırf bebek iri diye bence aşırı saçma 37de almak istemesi. Başka bir doktordan fikir almalısın bence.
Tam bu konuyu konuşup geldim doktora üstüne sizin yazdıklarınız. Bugün 35+0 oldum kontrolüm vardı her şey yolundaymış. Doğum tarihini konuşalım çok yoruluyorum artık dedim. ilk bebeğim 37+1 de doğdu dayanamadığımı espiri karışık belirttim tabi ama siz bilirsiniz yine de dedim. Kesinlikle kabul etmedi 38+0 ı bile ikna edemedim o tarih uyuyordu çünkü. 38+4 ten sonra alabilirim dedi. Bayağı konuştuk konunun üstüne ciger geliştiriciler hakkında vs. Bu sanırım cidden bizim ülkeye özgü. Yurtdışında doktorlar konuşturmaz bile

Kızlar son haftalarda kilo almayan var mı son 1 aydır aynı kilodayım bebek zaten kilo almamıştı hala aynı mı demek oluyor bu
Bence öyle değil ben 30. Haftadan beri 1 kilo alıp 1 kilo geri veriyorum 10 günde bi değişik rakam çıkıyor . 8 haftada 1 kilo aldım kabul etsem bebek daha fazla kilo aldı eee rahimde büyüdü suda fazlalaştı . Ama ben aynı kilodayım …

Kız dayanmışsın o kadar bebişin de iyi sen de iyisin, dayan dayanabildiğin kadar 37 ile 38+4 arasında 10 gün falan var. Senin için 10 gün bir şekilde geçer zaten 37 haftayı geçiren 10 günü de geçirir bebişin için aslında ne kadar kıymetli o 10 gün. Ben de çok yoruldum, artık vücudum ağır geliyor, gece uyuyamıyorum karnım kocaman oldu hepimizin sıkıntısı aynı ama hiç bebeğim erken gelsin düşüncesinde olmadım inşallah hepimize zamanında doğum nasip olur. Dayan azcık daha

Bir yandan cesaret gelmişti kendi doktorumda ama şimdi bunlaeı duyunca ister istemez etkileniyor insan. İlk doğumum olacak zaten tecrübesizim bilgisizim doktor da beni korkuttu durduk yere. Gelip bana dese ki olmazz beklersen bak şöyle kötü olur böyle kötü olur ben o psikoloji ve panikle her şeyi kabul edebilirim ki zaten. Aydınlatması rahatlatması gerekirken moral bozdu resmen

aynen öyle eşim bile halimi görüp daha erken alsın doktor diyo ama dayanabildiğim son güne kadar dayanıcam nolursa olsun bir gün bile fazladan kalsa bebiş için iyi

İç çamaşırı daha çok lazım olabilir kan filan oluyor, duş malzemesi koyabilirsin tarak şampuan vs, diş fırçası, emzirme yastığı, bir de hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafet en çok unutulan şey bir de sargı şeklinde olan korselerden alabilirsin elin karnında yürümektense karnını destekler

Yok gitmek istemiyorum zaten moralimi ve psikolojimi odasında bıraktım geldim üç gündür kafamda düşünceler ve stres ama mecbur gideceğim. Bir de artık her hafta gelmen lazım dedi. Şehir dışında kendi doktorum. Yani ben o ilde doğum yapmayı planlıyorum o yüzden oraya geçene kadar mecbur gideceğim buna. İmkanları çok kısıtlı bir yerde olduğum için çok seçeneğim uok maalesef

Bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelir hepsinin gelişimi birbirinden farklı sonuçta.

Gözünüz aydın, çok şükür kavuştunuz Allah ayırmasın bir daha

aynen öyle doktor olan o olduğu için beni yanlış da yönlendirse bebeğe bir şey olur korkusundan her şeyi kabul eder insan. ama hiç kendinizi korkutmayın strese girmeyin sosyal medyada çok pozitif ve güzel hikayeler paylaşan kadın doğum doktorları var onlar size güç versin. inanın siz kendinize inandığınız sürece yapamayacağınız bir şey değil hiç takmayın kafanıza mecbur gidip kontrolleri olun ama kendi doktorunuz önceliğiniz olsun

Ah nasıl sevindim canım benim gözünaydın
Hiç merak etme 1 haftaya çenesi güçleniyor. Benim de göğüsler cok dolu diye tutamıyordu bende emzirmeden önce sağım yapıp yumusattım hep. Hem sütün tazyiğini de alıyor
Güzel güzel büyüsün miniğin

Aynen öyle yapacağım ben de, mecbur. İnşallah kendiliğinden başlar doğum

Ne güzel haber bu. Nasıl mutlu oldum canım artık koynunda
Darısı bayatlamayankurabiye ve A anstz05 nin bebişlerinin başına inşallah. Onlarda biran önce toparlanır çıkarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…