- 1 Eylül 2025
- 288
- 547
- 18
- 27
Canım tam size bilgi geçecektim. Sen yazdınKuzum bebişin nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tam size bilgi geçecektim. Sen yazdınKuzum bebişin nasıl
Ben kullandım ama hiç öyle bişey de olmadı. Kanama kontrolünü zaten ilk 6 saatte yapıyolar depend giymemiştim altıma ne serdiler ondan bile haberim yok. Yürüdükten sonra kendim giydim ve çok rahat ettim dependle.Hava almadığı için iyileşmeyi geciktirdiğini ve kanama kontrolü yaparken zorlandıklarını söylediler.
Ben kullandım ama hiç öyle bişey de olmadı. Kanama kontrolünü zaten ilk 6 saatte yapıyolar depend giymemiştim altıma ne serdiler ondan bile haberim yok. Yürüdükten sonra kendim giydim ve çok rahat ettim dependleHava almadığı için iyileşmeyi geciktirdiğini ve kanama kontrolü yaparken zorlandıklarını söylediler.
Ayyy çok şükür çok sevindim canım. Çok güçlü maşallah yakında yanına da gelecek inşallahCanım tam size bilgi geçecektim. Sen yazdınMiniğim biraz zayıflamıştı. Bugün tekrardan doğum kilosuna ulaşmış. Dün anne sütüyle beslemeye başlamışlar. Solunum cihazından tamamen ayrıldı. İyiye gidiyor dediler
![]()
Ay devlet hastanesinde bana depend kullanma dediler. Sanki gelip sürekli altımı kontrol edecekler de kızacaklarmış gibi giymedim. Aldığım depend kaldı öyle. Şimdi diyorum ki hangi akla hizmet giymedim. Ped ile uğraştım, durdumBen kullandım ama hiç öyle bişey de olmadı. Kanama kontrolünü zaten ilk 6 saatte yapıyolar depend giymemiştim altıma ne serdiler ondan bile haberim yok. Yürüdükten sonra kendim giydim ve çok rahat ettim dependle.
İnşallah canım ya. Sabırsızlanıyorum artıkBen kullandım ama hiç öyle bişey de olmadı. Kanama kontrolünü zaten ilk 6 saatte yapıyolar depend giymemiştim altıma ne serdiler ondan bile haberim yok. Yürüdükten sonra kendim giydim ve çok rahat ettim dependle
Ayyy çok şükür çok sevindim canım. Çok güçlü maşallah yakında yanına da gelecek inşallah![]()
Oy çok güzel haber yaaa rahatlamışsındır sen de biraz, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım tam size bilgi geçecektim. Sen yazdınMiniğim biraz zayıflamıştı. Bugün tekrardan doğum kilosuna ulaşmış. Dün anne sütüyle beslemeye başlamışlar. Solunum cihazından tamamen ayrıldı. İyiye gidiyor dediler
![]()
Benimde 34+2 de 3000 çıkmış. En son 37+2 de 3250 çıktı mesela. Ben ölçümlerinde çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Hem ölçüm hatası olabiliyor hemde bebeğin kilo alımı çok yavaşlıyor. Şimdiden stres yapmadan 37 yi beklemeni tavsiye ederim. Bende senin gibi iri olacak sanmıştım doktor da öyle diyordu hep ama boşuna strese girmişim normal haftasını yakaladı şimdi.34. Haftada 3100 kg görünüyordu. Ben de senin gibi düşünüyorum ama bazı doktorlar korkutunca moral motivasyon düşüyor ister istemez
Bana tam 4 kez geldiler ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi hatırlamak bile istemiyorum ajsjsn doğurmayanlar var detay vermeyimAy devlet hastanesinde bana depend kullanma dediler. Sanki gelip sürekli altımı kontrol edecekler de kızacaklarmış gibi giymedim. Aldığım depend kaldı öyle. Şimdi diyorum ki hangi akla hizmet giymedim. Ped ile uğraştım, durdum![]()
Az kaldı az 1 2 haftaya gelir yanına cihazdan ayrılmış çok şükür gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallahİnşallah canım ya. Sabırsızlanıyorum artık![]()
Oyyy maşallah kuzuya annesinin sütü şifa olsunCanım tam size bilgi geçecektim. Sen yazdınMiniğim biraz zayıflamıştı. Bugün tekrardan doğum kilosuna ulaşmış. Dün anne sütüyle beslemeye başlamışlar. Solunum cihazından tamamen ayrıldı. İyiye gidiyor dediler
![]()
Maşallah çok sevindimCanım tam size bilgi geçecektim. Sen yazdınMiniğim biraz zayıflamıştı. Bugün tekrardan doğum kilosuna ulaşmış. Dün anne sütüyle beslemeye başlamışlar. Solunum cihazından tamamen ayrıldı. İyiye gidiyor dediler
![]()
Oy çok güzel haber yaaa rahatlamışsındır sen de biraz, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Az kaldı az 1 2 haftaya gelir yanına cihazdan ayrılmış çok şükür gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah
Teşekkür ederim canım kızlarOyyy maşallah kuzuya annesinin sütü şifa olsun![]()
Teşekkür ederim canımMaşallah çok sevindim![]()
Yaa ne için geldiler bu konudan bende burada bahsetmek istemiyorum ama bana ilk sezaryende gelmediler sonrakilerde mi geliyolar yoksa neye göre geliyolar bunun korkusuyla normal doğururum vallaBana tam 4 kez geldiler ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi hatırlamak bile istemiyorum ajsjsn doğurmayanlar var detay vermeyim![]()
Yaa gelip napıyorlar gece uyuyamam valla araştırıp dururum. Karna bastırma olayı mı yoksa öyle bir şey duymuştum. Ben nasıl doğuracam yaYaa ne için geldiler bu konudan bende burada bahsetmek istemiyorum ama bana ilk sezaryende gelmediler sonrakilerde mi geliyolar yoksa neye göre geliyolar bunun korkusuyla normal doğururum valla![]()
Sürekli kanamana mı bakıyolar bakıp napıyolarki ay anksiyetem tuttu dur shsjdldBana tam 4 kez geldiler ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi hatırlamak bile istemiyorum ajsjsn doğurmayanlar var detay vermeyim![]()
Doğurmadım ama tahmin ediyorum fundus masajı yapmışlardırBana tam 4 kez geldiler ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi hatırlamak bile istemiyorum ajsjsn doğurmayanlar var detay vermeyim![]()
Canım korkutmayayım seni ben öyle bir şey hatırlamıyorum evet bahsedenler varda belki eski bi uygulamadır ya da herkeste farklıdır bilemedimYaa gelip napıyorlar gece uyuyamam valla araştırıp dururum. Karna bastırma olayı mı yoksa öyle bir şey duymuştum. Ben nasıl doğuracam ya![]()
Ben ilk doğumda hiç hatırlamıyorum ama ya belki spinalin etkisiyle hissetmiyoruzdur zaten uyuşukluk hemen geçmiyorDoğurmadım ama tahmin ediyorum fundus masajı yapmışlardırRahim doğumdan sonra seviye seviye iniyor aşağıya onu ölçmeleri gerekiyor ve kanama fazla, rahim yumuşaksa masajla uyarılıyor sertleşmesi ve toparlanması için.