- 10 Ocak 2024
- 1.079
- 1.202
- 53
hem instada doğuranları gördükçe birden doğurmaktan korkup hem valizini hazırlamayan var mı
Ben de aynı böyle düşündüm ama kayınvalidem gil toplam 5 kişi eşimin kardeşleriyle beraber. Kendi ailem de 3 kişi. 8 kişi aynı anda odada bebeği görmeye çalışırken nasıl olacak diye düşünmedim değilYaa doğum tarihin belli ne güzel. Artık gün sayacaksınızVİP oda konusu da hastaneye gelecek kişilerin çoksa düşünülebilir. Ben standart odada yatarım heralde vip istemem çünkü hastanede yanımda sadece annemle eşimi istiyorum. Doğumdan çıktığımda da bebeği görmeye sadece en yakınlarım gelsin istiyorum babam, kardeşlerim falan o kadar.
Ben de aynı böyle düşündüm ama kayınvalidem gil toplam 5 kişi eşimin kardeşleriyle beraber. Kendi ailem de 3 kişi. 8 kişi aynı anda odada bebeği görmeye çalışırken nasıl olacak diye düşünmedim değil
Ben sadece hurç yıkadım. Bugün doktora çantam hazır değil dedim kızdı. Bu ne cesaret dediKız hazırlayın artık valizi. Dursun kenarda. Dün Instagram da gördüm. Kızın 37+0 da sancısı başlamış birden sürekli çantamı hazırlamadım diye ağlanıyorduneyse sonra eve gönderdiler bugün hazırlıyordu
Ben sadece hurç yıkadım. Bugün doktora çantam hazır değil dedim kızdı. Bu ne cesaret dedi
Bana yeni taşındığımız yerde ki komşu karnıma bakıp kaç kilo aldı demişti daha adını bilmiyorum kadının. Bende benim kini soruyor sandım başta meğerse bebeğinkini soruyormuş. İnsanlar çok tuhaf yaValla komşum bile sormuştu sezaryen mi olacak normal mi diye. Komşu bile sorunca iş arkadaşımınki çok gözüme batmadı artık. Herkes bilgili herkesin bir yorumu var.
Valla ben ütüyü yeni bitirdimben başıma geldiği için biliyorum. Bir kaç kez acil yatışım verildi. Evden birşeyler istedim yaz günü kışlık pijama fln getirmişti eşim. Ondan kendim hazırlayayım dedim . sizde başlayın artık. Zaten hemen kapanmıyor valiz. Sürekli bişeyler daha ekleniyor uzun sürüyor
Valla doğru. Ben de 28de ciğer geliştirici oldum doktor her an her şeye hazırlıklı olalım dedi güya 28 de hazırlıyordum erteleye erteleye buraya kadar geldik. Yarına bu işi halletmiş olacağım diye düşünüyorumben başıma geldiği için biliyorum. Bir kaç kez acil yatışım verildi. Evden birşeyler istedim yaz günü kışlık pijama fln getirmişti eşim. Ondan kendim hazırlayayım dedim . sizde başlayın artık. Zaten hemen kapanmıyor valiz. Sürekli bişeyler daha ekleniyor uzun sürüyor
Benim eş tarafından hiç kimse gelemiyorBen de aynı böyle düşündüm ama kayınvalidem gil toplam 5 kişi eşimin kardeşleriyle beraber. Kendi ailem de 3 kişi. 8 kişi aynı anda odada bebeği görmeye çalışırken nasıl olacak diye düşünmedim değil
Benim arkadaşımın aşırı toksik bir kaynanası var. Kadın benim için " Normal doğuramıyor heralde sezaryen doğurduğuna göre" Diyip duruyormuş. Aşırı tuhaf insanlar varValla komşum bile sormuştu sezaryen mi olacak normal mi diye. Komşu bile sorunca iş arkadaşımınki çok gözüme batmadı artık. Herkes bilgili herkesin bir yorumu var.
Valla hastaneden gitseler bile kayınvalidem, kayınbabam, görümcem ve 2 kaynım 1 hafta bizde kalacakmış. Kayınvalidem kalsın da diğerleri niye kalıyor hala anlamış değilimBenim eş tarafından hiç kimse gelemiyorkayınvalidem şehir dışında gelemiycek, eşimin kardeşleri eltimler falan yurtdışında zaten onlar da hemen doğum günü hastaneye gelemez işlerinden dolayı. O yüzden kafam rahat. Kendi babam kardeşlerim falan da en fazla bikaç saat durur giderler.
Bence vip tutmaman daha iyi olur ne güzel işte hemen görüp giderler kalabalık yaptık diye, daha iyi dinlenirsin bebeğini rahat emzirirsin.
En sevmediğim olay. Kayınbaba, kayın, görümce ne gerek var herkes bir evin içinde. Senin dinlenmen lazım iyileşmek için, üstüne bebeğin sürekli memede olacak ilk zamanlar. Bir kişi kalsa yeter o da kayınvalide olur. Hiç düşünmüyorlar mı acaba biz ne yapıyoruz diye ya çok sinir bozucu. Benim erkek kardeşimin iki yıl önce çocuğu doğdu biz görmeye bile çok gitmedik hastalık falan kapar diye. Sadece kendi annesi kaldı yanında gelinin annesiyle rahat eder en iyi dedik.Valla hastaneden gitseler bile kayınvalidem, kayınbabam, görümcem ve 2 kaynım 1 hafta bizde kalacakmış. Kayınvalidem kalsın da diğerleri niye kalıyor hala anlamış değilim
Şehirdışından gelecekler. Görümcem liseli okuldan hastalık getirecek diye korkuyorum. Bunları söylediğimde pimpirikli oluyorum. Bir de evi çok dağıtarak pisleterek kullanıyorlar. Bakalım doğumdan sonra kafayı yemezsem iyiEn sevmediğim olay. Kayınbaba, kayın, görümce ne gerek var herkes bir evin içinde. Senin dinlenmen lazım iyileşmek için, üstüne bebeğin sürekli memede olacak ilk zamanlar. Bir kişi kalsa yeter o da kayınvalide olur. Hiç düşünmüyorlar mı acaba biz ne yapıyoruz diye ya çok sinir bozucu. Benim erkek kardeşimin iki yıl önce çocuğu doğdu biz görmeye bile çok gitmedik hastalık falan kapar diye. Sadece kendi annesi kaldı yanında gelinin annesiyle rahat eder en iyi dedik.
Görgüsüzlük ya. Benim Allah’tan açılan kanepem yok da yatıracak yerim yok kimseyi. Sanki sirk oynatıyoruz seyretmeye geliyorlar.Valla hastaneden gitseler bile kayınvalidem, kayınbabam, görümcem ve 2 kaynım 1 hafta bizde kalacakmış. Kayınvalidem kalsın da diğerleri niye kalıyor hala anlamış değilim
Ben Hemşireyim kardeşimin çocuğunu ilk günler kucağıma bile almadım o kadar korktum ki hep maskeyle gittim, gider gitmez ellerimi yıkadım.Şehirdışından gelecekler. Görümcem liseli okuldan hastalık getirecek diye korkuyorum. Bunları söylediğimde pimpirikli oluyorum. Bir de evi çok dağıtarak pisleterek kullanıyorlar. Bakalım doğumdan sonra kafayı yemezsem iyi
Kaç saatlik yol? Ben şehir dışından gelenlere size bir otel ayarlayalım derim. Cimrilikten geri dönerler zaten. Ya bunun başlığı ayrı olmalı ama dertleşesim var eşim şahane bir insan ama ne annesi ne görümcem ne babasına karşı sevgim kalmadı soğuttular.Şehirdışından gelecekler. Görümcem liseli okuldan hastalık getirecek diye korkuyorum. Bunları söylediğimde pimpirikli oluyorum. Bir de evi çok dağıtarak pisleterek kullanıyorlar. Bakalım doğumdan sonra kafayı yemezsem iyi
Valla hastaneden gitseler bile kayınvalidem, kayınbabam, görümcem ve 2 kaynım 1 hafta bizde kalacakmış. Kayınvalidem kalsın da diğerleri niye kalıyor hala anlamış değilim
Canım bnm doktorum hiç öyle cm olarak söledi suyu normal fazla falan tarzı söyledi ama zaten sıkıntılı bi ölçü olsaydı bence göndermezdi seni sonlara doğru su azalıyor diye biliyorum kaçıncı haftandasınEvet söyledi bir yerde 1.5 başka yerde 2 toplam 3.5 cm çok mu az acaba
Al benden de o kadar bir de şehir dışından gelecekler en az 10 gün kalırlar herhalde kayınvalide kayınbaba bir de yetmezmiş gibi görümce 10 aylık bebeğiyle onlara eklenmeyi düşünüyorValla hastaneden gitseler bile kayınvalidem, kayınbabam, görümcem ve 2 kaynım 1 hafta bizde kalacakmış. Kayınvalidem kalsın da diğerleri niye kalıyor hala anlamış değilim
Kaç saatlik yol? Ben şehir dışından gelenlere size bir otel ayarlayalım derim. Cimrilikten geri dönerler zaten. Ya bunun başlığı ayrı olmalı ama dertleşesim var eşim şahane bir insan ama ne annesi ne görümcem ne babasına karşı sevgim kalmadı soğuttular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?