Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Valla hastaneden gitseler bile kayınvalidem, kayınbabam, görümcem ve 2 kaynım 1 hafta bizde kalacakmış. Kayınvalidem kalsın da diğerleri niye kalıyor hala anlamış değilim
asla kabul etmem isterlerse küsebilirler sadece kayınvalidem kalcak bi süre o kadar şaka gibiler ya

Ay kızlar doğuma girerken hepimize dua edicem. Kaynanalar kayınpederler görümceler bir an önce gitsinler evlerimizden diye bu ne ya. Koca tarafı terorü resmen

ben de gördüm o kız benden 3 veya 4 gün önde ondan görünce aklıma geldi zaten bari bebeğin kıyafetleri koyalım hafta sonu

Ay şu kafaya bak ya o görümcenin daha kendi bebeği 10 aylık gelipte sana ne faydası olacak acaba, ne bu merak. Canım sende yatakodasından emzir bebeğini, kendinde orda uzan uyu dinlen. Eve geldilerse kendileri yemektir temizliktir yapsınlar sana da baksınlar. Sen sadece iyileşmene bak ve bebeğinle ilgilen.

Dediğin gibi hep meraktan gelip en zor anında 1 hafta izleyip 1 yıl konuşacak malzeme çıkartacaklar sonra.

kızlar bi şey dicem acaba ben mi abartıyorum diye düşündüm ama neden kabul ediyosunuz ki yok görümce yok görümcenin çocukları yok elti bilmem ne teklif etmeleri bile saçma zaten o evde yeni doğmuş bebek olcak o kadar kalabalık ne alaka bu insanlar hiç mi çekinmiyo veya siz ne halde olacaksınız diye hiç mi düşünmüyolar okurken aşırı sinirlerim bozuldu inşallah hepiniz huzurlu şekilde kalırsınız evinizde kalabalık falan olmaz siz söylemeye çekinirseniz de eşiniz göndersin evden yani bi şekilde küsen de küssün

Burada dertleşmek bile o kadar iyi geliyor ki ya allah razı olsun sizden aynen öyle yapmayı planlıyorum ben de kimsenin nazını tribini çekemeyeceğim bebeğimle ilgilenir iyileşmeme bakarım

Valla ben budapeştedeyim , eşimin ailesi Türkiye’den gelecek. Az önce onlara kalacak iki odalı bir ev ayarladık , bizim evde sadece annem olacak. Ne saygısızca bir şey, ben gerçekten herkese çok saygı duyuyorum ve mesela ilk günler kanamam olabilir, emzirmek vs bu tür şeyleri kayınvalidemle falan paylaşmak istemiyorum yani, ne münasebet .. annemden çekinmem tabi ama görümcem görmese de olur yani….! Eşime söyledim bile çoktan, zaten iki odalı evimiz var nereye sıgacagız ev ayarlayalım dedim. Şimdi de şey konuşuluyor “e tabi bütün gün beraber geçer yatmaya oraya gideriz “ ya niye ev tuttuk o zaman yer yatağı yapardık size şaka gibiler yani , bebek severiz diyorlar ama yenidoganlar uyuyor … memeye uyanıyor .. bir daha uyuyor.. ayaklarını kesmem lazım , ev ayarlandıysa bari gün içinde saatli gelin diye

Benim bugün hafif turuncumsu bir akıntım geldi ama nişan olamaz dimi. Sümüksü falan değildi.
Değil genelde kanlı uzayan pembe-kahve karışık sümüksü bi yapı oluyor renksiz olduğu da oluyormuş ama bariz ayırt edebiliyorsunuz normal akıntıdan

Benim arkadaşımın aşırı toksik bir kaynanası var. Kadın benim için " Normal doğuramıyor heralde sezaryen doğurduğuna göre" Diyip duruyormuş. Aşırı tuhaf insanlar var
Yakın bir arkadasımın annesi doğumdan önce bana nasıl doğuracaksın dedi. Normal isterim ama tansiyon durumum uygun görülmüyor sezaryen olacak dedim. Olsun olsun yine de normal doğur en sağlıklısı o diyor. Tansiyonum var kan sulandırıcı kullanıyorum bana uygun değilmiş hayati riski varmış diyorum. Sen bilirsin ama normal doğumda insanın içi tertemiz oluyor hemen ayaklanıyorsun diyor. Allahım cinnet geçirtmişti o gün bana. En son eşim kaş göz yapmış sussun diye

Gelmiş geçmiş olsun olmamış bir daha iyiymiş şu an işte ne güzel çok şükür. Biz de atlatırsak . Benimki biraz erken doğdu ondan endişeliyim sadece. En iyisi stres yapmamak

Asla abartmıyorsun olması gereken de bebek biraz büyümeden insanları rahatsız etmemek ama karşı taraf asla öyle düşünmüyor işte. Eşime de söyledim bunu tabii ki onlar da torununu görmek istiyor ama bunun zamanı şimdi mi yani bekleseler ölecekler mi? Sağolsunlar o düşüncede insanlar da olmadıkları için takmıyorlar bile gelecekler illa.

Bu ara bana biri bu tarz bir şeyle gelse ben döverim bu arada

Yarın geliyorlar benimkilerde. Odaya koyacağım bebişimi sırayla alacağım. seven uzaktan sevsin

Görüldüğü üzere erkek tarafı terörü kolunu türkiyeden budapeşteye kadar uzatabiliyor asla kaçamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…