Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar acil bakabilir misiniz. İdrarım geldi tuvalete gittim yaptım ve kalktım külodumu giydim birden istemsizce idrar akmaya devam etti ıslandı baya çamaşırım. Ama durdu sonra kendi biraz ıslatıp. İdrar mı suyum mu geldi emin olamadım. Daha 36.haftaya yeni gireceğim yarın.

Sizin kontrolünüz dışında akan, tutamadığınız bir sıvıysa mutlaka doktorunuza haber verin

Kızlar bugün oğluşuma hediye geldi belediyeden anne bebek çantası.

Eki Görüntüle 3663611
Güle gule kullanın hediyelerinizi ben İzmir deyim böyle bir hizmetimiz yok dendi pöeeeehhh
Doğum sonrası acaba ne zaman duş alınıyor en erken vajinal yada sezaryen .
Ben vajinal dogumda hemen ertesi gün almıştım dusumu
İstemsizce su olabilir bence bir doktorunuzu arayın

Tutamıyorsan su derler ama en son gelen idrarın olma olasılığı var eğer çamaşırında kalan miktar 3-5 cm se son idrarındır bazen oluyor öyle ama daha büyük ve tutamadığın bir miktarsa su gelmiştir.

Aynen 5 cm falan ama sadece yeni yapıp kalkmıştım bi de kendiliğinden gelince korktum bilmiyorum ya bekliyorum bakalım bidaha olacak mı diye

İnşallah benim de gelir sezaryende olsa normalde olsa. Gerçekten daha doğmadan insanın aklına sokuyorlar stres oluyorsun.

Canım değeri kaçtı? Çok mu uyuyordu kaç saat aralıksız uyuyordu

Canım kokusundan anlaşılmıyor mu? Yani idrar kokmuyorsa sudur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…