- 25 Şubat 2025
- 1.212
- 938
- 38
Başkasının anne- kaynana terörünü yaşamak da gerçekten sinir bozucu oluyor. Keşke herkes sadece kendiyle ilgilense..Yakın bir arkadasımın annesi doğumdan önce bana nasıl doğuracaksın dedi. Normal isterim ama tansiyon durumum uygun görülmüyor sezaryen olacak dedim. Olsun olsun yine de normal doğur en sağlıklısı o diyor. Tansiyonum var kan sulandırıcı kullanıyorum bana uygun değilmiş hayati riski varmış diyorum. Sen bilirsin ama normal doğumda insanın içi tertemiz oluyor hemen ayaklanıyorsun diyor. Allahım cinnet geçirtmişti o gün bana. En son eşim kaş göz yapmış sussun diye
5 saatlik yol. Az önce kayınvalidemle konuştum 1 hafta kalacak diye biliyordum bana sormadan " Ben zaten rapor alıp 15 gün kalacaktım yanında" DediKaç saatlik yol? Ben şehir dışından gelenlere size bir otel ayarlayalım derim. Cimrilikten geri dönerler zaten. Ya bunun başlığı ayrı olmalı ama dertleşesim var eşim şahane bir insan ama ne annesi ne görümcem ne babasına karşı sevgim kalmadı soğuttular.
Ay kesinlikle dhdhdj kocam sağolsun ben annemle babamı çağırmıyım gerek varmı ilk gün dedi yok tabiki dedimkoca tarafı terörü varsa lohusa gelin terörü de olmalı cjdşclcjdşcşcannemle kocişim olsun evde yeto valla zaten içimde bi canavar siniri var kimse yanıma yaklaşmasın
Evet bizde var. Gelinimize bilezik takmıştı annemler, bebeğe ayrı altın yaptılar.Ben kayınvalidemden beklemiyorum ama çünkü hastane ve doğum ücretimi onlar karşılıyor bide takı yapmazlar heralde.Kızlar konu koca tarafıyken, sizin geleneklerinizde doğum yapan geline takı takma var mı? böyle şeylerle ilgilendiğimden değil sosyal medyada herkese bir şey takılıyor da merak ettim valla dhakjdjsjdjdjdk
Ben de beklemiyorum çünkü bende de bir sürü masraf karşıladılar. Bide işlerine gelmeyen şeylerde " Bizim öyle geleneğimiz yok" Diyorlar bu arada anteplilerEvet bizde var. Gelinimize bilezik takmıştı annemler, bebeğe ayrı altın yaptılar.Ben kayınvalidemden beklemiyorum ama çünkü hastane ve doğum ücretimi onlar karşılıyor bide takı yapmazlar heralde.
Valla biz gelinimize bilezik takmıştık ama bakalım görcez eşimin tarafında var mıKızlar konu koca tarafıyken, sizin geleneklerinizde doğum yapan geline takı takma var mı? böyle şeylerle ilgilendiğimden değil sosyal medyada herkese bir şey takılıyor da merak ettim valla dhakjdjsjdjdjdk
10 gün kadar bekleyende olmuş. Benim gibi sabahına doğuranda. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahya benim de dün akşam 5 gibi geldi hala tık yok umarım durur 1-2 hafta da
Al benden de o kdr. Almanyadayız diye eşimin ailesi bir bez parçası bile almadı, beklediğimden değil de çokta umurlarımda gibi de davranmadılar zaten. İlk torunları olacak bide. Aşırı uyuz oluyorum.Valla biz gelinimize bilezik takmıştık ama bakalım görcez eşimin tarafında var mıbiz uzağız diye tek kurus harcamadı kimse ne hastane, ne alınması gerekenler vs. sadece kayınvalidem hastane çıkışı almıştı. O yüzden bi hediye ile gelirler diye düşünüyorum, yani umarım tek torunları
Kızlar selamlar bugün kontrolüm vardı pazartesi doğuma gireceğim bebişim hala ters geliyorbiraz gergin biraz heyecanlıyım
Ben de çok merak ediyorum torunlarına illa takarlar o zaman ilk torunsa, bizde de ilk torun. Ama bana bir şey geleceğini hiç sanmıyorum. Bakalım doğuracağımız gün neler olacakValla biz gelinimize bilezik takmıştık ama bakalım görcez eşimin tarafında var mıbiz uzağız diye tek kurus harcamadı kimse ne hastane, ne alınması gerekenler vs. sadece kayınvalidem hastane çıkışı almıştı. O yüzden bi hediye ile gelirler diye düşünüyorum, yani umarım tek torunları
Amin canım benim evet gerçekten çok duygusal aynı zamandaYaaa vakit geldi demekçok heyecanlı canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Karnında son günler çok duygusal değil mi yaa.
Kuzum ben 38 e geldim benim doktorumda 39larda alcam dedi 3 Kasıma gün verdi, bana da çok geç geldi ama acil durumun olursa açlık durumunu vs ayarlarız her türlü sezaryen yaparız sana yine korkma dedi. Zaten benim bebenin de gelesi yok hiç sancım falan çıkmadı şimdiye kadarKızlar ya bana 39+4 te sezaryen tarihi verildi. 37+0 ım bugün. Geç değil mi ya beklemez bu çocuk o zamanı çok korkuyorum
Ay neye benziyor ahahshgs sancı nedir hiçbir fikrim yok 38den selamlarBugün nst ye de girdim ve 1 kez sancı 100 oldudüzensiz olunca doktor önemsemedi ama sancının neye benzediğini anlamış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?