• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar benim bugün kontrolüm şükür güzel geçti. Bir sonraki kontrolüm 1 kasım. Sonra 17 kasımda bir aksilik olmazda doğuma inşallah.ameliyat için kanlarımı da verdim🥹Sizce vip odaya gerek var mı? Sizler vip oda seçtiniz mi

Kızlar benim bugün kontrolüm şükür güzel geçti. Bir sonraki kontrolüm 1 kasım. Sonra 17 kasımda bir aksilik olmazda doğuma inşallah.ameliyat için kanlarımı da verdim🥹Sizce vip odaya gerek var mı? Sizler vip oda seçtiniz mi
Bence gerek yok hiç ya

Canım değeri kaçtı? Çok mu uyuyordu kaç saat aralıksız uyuyordu
evet biraz uyuyordu ama 2 saatte bir en geç uyandırıp emzirmeye uğraşıyordum ben ve halsizdi genelde birde sadece sol meme emiyordu sağı emmek istemedi ve sonra öyle de gitti sonra sonra sütümde azaldı zaten ama kilosu çok iyi olduğu için mama falan başlatmadı doktor ben söylüyordum tek meme emiyor doymuyor olabilir gibisinden. değeri de hemen söyliyim 20.2 imiş

Canım korkma kucağına alacağın ana odaklan. Minnak yavrun gözlerine bakacak en sevdiği ve ihtiyacı olan kişi sen olacaksın. Güçlü anne❤️

Su gibi aksın geçsin inşallah 🙏 Haklısın kim olsa heyecan ve korku yaşar olumlu düşünmeye çalış, bebeğine kavuşuyorsun artık ne kadar güzel. ❤️

korkma canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim doğumunu kolaylaştırsın. Summes sebîla yesserahu okuyabilirsin ben doğumlarımda hep okumuştum

Ne dediler nasılsın şimdi

Canımmm olsunn haftan küçük değil artık korkma♥️

Çok sağ olun kızlar mesajlarınızı okumak güç veriyor. Son nstde biraz azalmıştı sancılar illa doğum olacak diye tutmuyoruz takip amaçlı o sancılarla göndermek istemediğim için yatış verdim dedi doktorum bekliyoruz bakalım 🙏

Ay vip oda dediğin nedir acaba ? Bizim burada en vip oda eşin ile beraber kalabildiğin oda , Türkiye’deki ailemize söylediğimizde suit odası var mı ek falan dediler şok oldum 😂

Demiri sabah aç c vitaminiyle beraber alıyorum sonra kahvaltıyı en az 2 saat sonra yapıyorum. Multivitamini sabah kahvaltıdan sonra alıyorum. Akşam da yemekten sonra omega 3 ve d vit alıyorum 10 kg başına 1000 ünite olacak şekilde. Bendeki d vitamini 1 damlası 1000 ünite. Atıyorum 60 kiloysan 6 damla alıyorsun. Yatmadan 1-2 saat önce de magnezyum
Ben sabahları öyle aç oluyorum ki tam bir cenever 🤣 2 saat nasıl bekliyorsun kız 😂

Çok sağ olun kızlar mesajlarınızı okumak güç veriyor. Son nstde biraz azalmıştı sancılar illa doğum olacak diye tutmuyoruz takip amaçlı o sancılarla göndermek istemediğim için yatış verdim dedi doktorum bekliyoruz bakalım 🙏
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏 Doğum bile olsa haftan güzel görünüyor korkma bence.

Ay vip oda dediğin nedir acaba ? Bizim burada en vip oda eşin ile beraber kalabildiğin oda , Türkiye’deki ailemize söylediğimizde suit odası var mı ek falan dediler şok oldum 😂
1+1 ev gibi. Misafirler için tasarlanmış aslında bizlik bir şey yok😅. Onun dışında oda çok küçük yatak , koltuk o kadar

Ne kadar doğru dedin. Gerçekten daha şimdiden başladı etraftan nasıl doğuracaksın, inşallah sütün hemen gelir, daha doğurmadın mı muhabbetleri. Mesela az önce daha biri aradı daha doğurmadın mı, nasıl doğurcaksın merak ediyoruz falan diye sormaya. İnşallah bu doğumunda böyle su gibi geçer, bizimde kendi sancımızla kolayca geçer gider.
Bu milletin işi gücü yok mu ya nasıl doğuracaksın merak ediyoruz ne demek? Sanane demek Lazım aslında böylelerine.

Günlük hazırlarsak bir şey olmaz herhalde ya,günlük hazırlayayım dedim

Bencede olmaz bende öyle yaparım heralde. Gündüz neysede gece zor olur. Birde musluk suyu değilde kaynamış su kullanılıyor sanırım. Zaten burda musluklardan çamur akıyor çok sağlıklı değil sanki

Yaa doğum tarihin belli ne güzel. Artık gün sayacaksınız 😍 VİP oda konusu da hastaneye gelecek kişilerin çoksa düşünülebilir. Ben standart odada yatarım heralde vip istemem çünkü hastanede yanımda sadece annemle eşimi istiyorum. Doğumdan çıktığımda da bebeği görmeye sadece en yakınlarım gelsin istiyorum babam, kardeşlerim falan o kadar.

Bu milletin işi gücü yok mu ya nasıl doğuracaksın merak ediyoruz ne demek? Sanane demek Lazım aslında böylelerine.
Valla komşum bile sormuştu sezaryen mi olacak normal mi diye. Komşu bile sorunca iş arkadaşımınki çok gözüme batmadı artık. Herkes bilgili herkesin bir yorumu var.

hem instada doğuranları gördükçe birden doğurmaktan korkup hem valizini hazırlamayan var mı😁

Back
X