• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
hem instada doğuranları gördükçe birden doğurmaktan korkup hem valizini hazırlamayan var mı😁

Kız hazırlayın artık valizi. Dursun kenarda. Dün Instagram da gördüm. Kızın 37+0 da sancısı başlamış birden sürekli çantamı hazırlamadım diye ağlanıyordu 😂😂 neyse sonra eve gönderdiler bugün hazırlıyordu 😂

Yaa doğum tarihin belli ne güzel. Artık gün sayacaksınız 😍 VİP oda konusu da hastaneye gelecek kişilerin çoksa düşünülebilir. Ben standart odada yatarım heralde vip istemem çünkü hastanede yanımda sadece annemle eşimi istiyorum. Doğumdan çıktığımda da bebeği görmeye sadece en yakınlarım gelsin istiyorum babam, kardeşlerim falan o kadar.
Ben de aynı böyle düşündüm ama kayınvalidem gil toplam 5 kişi eşimin kardeşleriyle beraber. Kendi ailem de 3 kişi. 8 kişi aynı anda odada bebeği görmeye çalışırken nasıl olacak diye düşünmedim değil😅

Ben de aynı böyle düşündüm ama kayınvalidem gil toplam 5 kişi eşimin kardeşleriyle beraber. Kendi ailem de 3 kişi. 8 kişi aynı anda odada bebeği görmeye çalışırken nasıl olacak diye düşünmedim değil😅

Bence hiç gerek yok. Rahat olursa Oda hiç çıkmazlar. En iyisi kapıdan hayırlı olsun deyip gitsinler😂😂

Kız hazırlayın artık valizi. Dursun kenarda. Dün Instagram da gördüm. Kızın 37+0 da sancısı başlamış birden sürekli çantamı hazırlamadım diye ağlanıyordu 😂😂 neyse sonra eve gönderdiler bugün hazırlıyordu 😂
Ben sadece hurç yıkadım. Bugün doktora çantam hazır değil dedim kızdı. Bu ne cesaret dedi😅😅

Ben sadece hurç yıkadım. Bugün doktora çantam hazır değil dedim kızdı. Bu ne cesaret dedi😅😅

😂😂 ben başıma geldiği için biliyorum. Bir kaç kez acil yatışım verildi. Evden birşeyler istedim yaz günü kışlık pijama fln getirmişti eşim. Ondan kendim hazırlayayım dedim . 😂 sizde başlayın artık. Zaten hemen kapanmıyor valiz. Sürekli bişeyler daha ekleniyor uzun sürüyor

Valla komşum bile sormuştu sezaryen mi olacak normal mi diye. Komşu bile sorunca iş arkadaşımınki çok gözüme batmadı artık. Herkes bilgili herkesin bir yorumu var.
Bana yeni taşındığımız yerde ki komşu karnıma bakıp kaç kilo aldı demişti daha adını bilmiyorum kadının. Bende benim kini soruyor sandım başta meğerse bebeğinkini soruyormuş. İnsanlar çok tuhaf ya

😂😂 ben başıma geldiği için biliyorum. Bir kaç kez acil yatışım verildi. Evden birşeyler istedim yaz günü kışlık pijama fln getirmişti eşim. Ondan kendim hazırlayayım dedim . 😂 sizde başlayın artık. Zaten hemen kapanmıyor valiz. Sürekli bişeyler daha ekleniyor uzun sürüyor
Valla ben ütüyü yeni bitirdim 🤣 valiz işinide artık önümüzdeki haftaiçine yaya yaya yaparım herhalde 🫣

Valla doğru. Ben de 28de ciğer geliştirici oldum doktor her an her şeye hazırlıklı olalım dedi güya 28 de hazırlıyordum erteleye erteleye buraya kadar geldik. Yarına bu işi halletmiş olacağım diye düşünüyorum 😅🙏🏻

Benim eş tarafından hiç kimse gelemiyor 😂kayınvalidem şehir dışında gelemiycek, eşimin kardeşleri eltimler falan yurtdışında zaten onlar da hemen doğum günü hastaneye gelemez işlerinden dolayı. O yüzden kafam rahat. Kendi babam kardeşlerim falan da en fazla bikaç saat durur giderler.
Bence vip tutmaman daha iyi olur ne güzel işte hemen görüp giderler kalabalık yaptık diye, daha iyi dinlenirsin bebeğini rahat emzirirsin. 🤣

Valla komşum bile sormuştu sezaryen mi olacak normal mi diye. Komşu bile sorunca iş arkadaşımınki çok gözüme batmadı artık. Herkes bilgili herkesin bir yorumu var.
Benim arkadaşımın aşırı toksik bir kaynanası var. Kadın benim için " Normal doğuramıyor heralde sezaryen doğurduğuna göre" Diyip duruyormuş. Aşırı tuhaf insanlar var🤣

Benim eş tarafından hiç kimse gelemiyor 😂kayınvalidem şehir dışında gelemiycek, eşimin kardeşleri eltimler falan yurtdışında zaten onlar da hemen doğum günü hastaneye gelemez işlerinden dolayı. O yüzden kafam rahat. Kendi babam kardeşlerim falan da en fazla bikaç saat durur giderler.
Bence vip tutmaman daha iyi olur ne güzel işte hemen görüp giderler kalabalık yaptık diye, daha iyi dinlenirsin bebeğini rahat emzirirsin. 🤣
Valla hastaneden gitseler bile kayınvalidem, kayınbabam, görümcem ve 2 kaynım 1 hafta bizde kalacakmış. Kayınvalidem kalsın da diğerleri niye kalıyor hala anlamış değilim🫤

Valla hastaneden gitseler bile kayınvalidem, kayınbabam, görümcem ve 2 kaynım 1 hafta bizde kalacakmış. Kayınvalidem kalsın da diğerleri niye kalıyor hala anlamış değilim🫤
En sevmediğim olay. Kayınbaba, kayın, görümce ne gerek var herkes bir evin içinde. Senin dinlenmen lazım iyileşmek için, üstüne bebeğin sürekli memede olacak ilk zamanlar. Bir kişi kalsa yeter o da kayınvalide olur. Hiç düşünmüyorlar mı acaba biz ne yapıyoruz diye ya çok sinir bozucu. Benim erkek kardeşimin iki yıl önce çocuğu doğdu biz görmeye bile çok gitmedik hastalık falan kapar diye. Sadece kendi annesi kaldı yanında gelinin annesiyle rahat eder en iyi dedik.

En sevmediğim olay. Kayınbaba, kayın, görümce ne gerek var herkes bir evin içinde. Senin dinlenmen lazım iyileşmek için, üstüne bebeğin sürekli memede olacak ilk zamanlar. Bir kişi kalsa yeter o da kayınvalide olur. Hiç düşünmüyorlar mı acaba biz ne yapıyoruz diye ya çok sinir bozucu. Benim erkek kardeşimin iki yıl önce çocuğu doğdu biz görmeye bile çok gitmedik hastalık falan kapar diye. Sadece kendi annesi kaldı yanında gelinin annesiyle rahat eder en iyi dedik.
Şehirdışından gelecekler. Görümcem liseli okuldan hastalık getirecek diye korkuyorum. Bunları söylediğimde pimpirikli oluyorum. Bir de evi çok dağıtarak pisleterek kullanıyorlar. Bakalım doğumdan sonra kafayı yemezsem iyi🤷‍♀️

Görgüsüzlük ya. Benim Allah’tan açılan kanepem yok da yatıracak yerim yok kimseyi. Sanki sirk oynatıyoruz seyretmeye geliyorlar.

Şehirdışından gelecekler. Görümcem liseli okuldan hastalık getirecek diye korkuyorum. Bunları söylediğimde pimpirikli oluyorum. Bir de evi çok dağıtarak pisleterek kullanıyorlar. Bakalım doğumdan sonra kafayı yemezsem iyi🤷‍♀️
Ben Hemşireyim kardeşimin çocuğunu ilk günler kucağıma bile almadım o kadar korktum ki hep maskeyle gittim, gider gitmez ellerimi yıkadım.
Evin dağınıklığını hiç düşünme dağıttıkları gibi de kendileri toplasın sen onları ağırlamıcaksın doğum yapan kişisin, onlar sana ve evine bakacak. Gerekirse günün çoğunu yatakodasında bebeğinle geçir. Onlarda yemek temizlik evin işlerini halletsinler gerekirse eşin yardımcı olsun onlara.

Kaç saatlik yol? Ben şehir dışından gelenlere size bir otel ayarlayalım derim. Cimrilikten geri dönerler zaten. Ya bunun başlığı ayrı olmalı ama dertleşesim var eşim şahane bir insan ama ne annesi ne görümcem ne babasına karşı sevgim kalmadı soğuttular.

Kız ona öyle yaaa. Kayınbaba ve kaynın hele ne işi var. Ben görümcemin yanında bile emzirmek istemiyorum. Örtü aldım. Nasıl rahat edeceksin çok düşüncesizler ne kadar kalacaklar sizde

Al benden de o kadar bir de şehir dışından gelecekler en az 10 gün kalırlar herhalde kayınvalide kayınbaba bir de yetmezmiş gibi görümce 10 aylık bebeğiyle onlara eklenmeyi düşünüyor 🤦🏻‍♀️ 80 metrekare 2 odalı evde nasıl kalınacak hiçbir fikrim yok. Bir de kendi annem yanımda olacak valla cin düğünü gibi takılırız artık 🤪

Kaç saatlik yol? Ben şehir dışından gelenlere size bir otel ayarlayalım derim. Cimrilikten geri dönerler zaten. Ya bunun başlığı ayrı olmalı ama dertleşesim var eşim şahane bir insan ama ne annesi ne görümcem ne babasına karşı sevgim kalmadı soğuttular.

Off al benden de o kadar. Ne yapsam eleştiriyorlar içlerinde. Lafın gelişi yapılan sohbette bile. Ne kötü güvenememek

Back
X