Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Ay ben hala 10 saat uyuyorum ya hele de anksiyetem tavan diye daha çok uyuyorum

Anladım canm hayırlısı artık valla her hafta yeni bir stres yükleniyor bana
Benmde suya normal dedi karnımın üzerinde boşluk oluştu gibi hissediyorum ama kanala falan girmemiş gayet normal duruyor olduğu yerde hareket yokk bu gittiğinde sor canm olmadı

Sğaol canım 11 kasıma gün verdi 39+4 te
Bende 11 kasimi manifestliyorum, halam o gun dogurucan diyor
Bende geceleri wcye kalkinca cok zor daliyorum, bazen saatlerce telde oyalaniyorum, tek uyuyorum sabah oluyor

Bu gidişimde zaten yatışımı yapma ihtimali var bütün meraklarım giderilir

Sürprizli bebiş seninki inşallah gönlünden gelen hayalindeki gibi olur ama olmazsa da hallederiz biz güçlü kadınlarız

Merhaba benimde geçen hafta 38 haftalıkken 36. haftayla uyumlu dedi. Her zaman 1 hafta geriydi zaten ancak bu defa 2 haftalık bir gerilik var dedi. Bende minyonum, eşimde iri değil. Genetik muhtemelen. Pozisyon kaynaklı hatalı ölçümler oluyor. Gerileme 2 haftayı geçmediği müddetçe sorun olmuyor zaten. Siz yine endişe etmeden, pazartesi başka bir dr daha muayene olabilirsiniz içiniz rahat eder.

R rose-bahar Sana bakmaya geldiydim kız ne olmuş öyle suyun niye azalmış. Sen merak etme bebeğin kanala girmiştir Sancına da takılma suni sancı verir normal doğumunu yine yaparsın. Tabi yine de suyu normale dönerde bebişin kendi gelmek istediğinde gelir inşallah

Kızlar gaz sancısı gibi bir ağrım var. Karnıma bıçaklar giriyor. Ayağa kalkıncs karnım sertleşiyor. Sanki gaz çıksa rahatlayacak gibi bir ağrı asla geçmiyor 3-4 saat oldu

Ya korseyi sezaryandan ne zaman sonra kullanabilliyoruz doktora sormayı unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…