Biraz fazla yürüyerek canım, bide sakız çiğnemiştim oda iyi gelmişti. Bide kimyon diyolardı ama onu denememiştim canımSezaryen olanlar gaz sancısını nasıl atlattınız dayanılmaz saatlerdir çekiyorum çok yoruldum çıkmıyor da
Limon da iyi geliyor diyorlarSezaryen olanlar gaz sancısını nasıl atlattınız dayanılmaz saatlerdir çekiyorum çok yoruldum çıkmıyor da
35 6yim bugün düne göre sancılarım azaldı ama bitmedi ikinci doz ciğer gelistirici alacağım öğlen . Turuncu haplardan alıyorum dünden beri . Doktor nöbeti değişti bu da kilosuna 2800 2900 dedi aynı ultrason makinesinde .her doktor farklı ölçüyor onda netim. Sancılarım şu şekilde dikkate alındı kızlar karnım semsert oluyor karın alti çok baskılı oluyor ve bu iki dakika rahatlıyor sonra gene sert gergin oluyor bu hep devam ediyor gerçek sancı buymuş ben kontrole gitmiştim herzmanki bel ağrısı kasik ağrısı hergun olan seyle vardi . Ve çok sancı çıktı bunu evde olsam gene üzerime alinmazdim gozlemleyin sizde onun için uzun yazdım geçmiş sayfalardan hergun okuyordumHastanede misin canım? Durumunla ilgili bilgi ver bize. Kaçıncı haftandaydın?
sağlıkla hayırlısı ile Rabbim kucağına aldırsın.
Canım ben ayağa kaldırıldığım ilk andan itibaren çok fazla hareket ettim, yürüdüm. Bir türlü gaz çıkmadı. Korkuyordum hatta çıkmazsa ne olacak, ne yapacaklar diye. Sonra yataktan desteksiz kalktım. O an çıktı gaz.Sezaryen olanlar gaz sancısını nasıl atlattınız dayanılmaz saatlerdir çekiyorum çok yoruldum çıkmıyor da
Kuşlar nolur beni de alın kuşlarGünaydın , bugünde doğurmadık henüz doğurmayan analarımbugun doğuma gircek olan yoktu sanirim değil mi? Nasılsınız?
Hakkımızda hayırlısı olsun35 6yim bugün düne göre sancılarım azaldı ama bitmedi ikinci doz ciğer gelistirici alacağım öğlen . Turuncu haplardan alıyorum dünden beri . Doktor nöbeti değişti bu da kilosuna 2800 2900 dedi aynı ultrason makinesinde .her doktor farklı ölçüyor onda netim. Sancılarım şu şekilde dikkate alındı kızlar karnım semsert oluyor karın alti çok baskılı oluyor ve bu iki dakika rahatlıyor sonra gene sert gergin oluyor bu hep devam ediyor gerçek sancı buymuş ben kontrole gitmiştim herzmanki bel ağrısı kasik ağrısı hergun olan seyle vardi . Ve çok sancı çıktı bunu evde olsam gene üzerime alinmazdim gozlemleyin sizde onun için uzun yazdım geçmiş sayfalardan hergun okuyordum
Birilerinin bebesi 1 aylık oldu nerdeyse 40’ı çıkacak biz hala beklemede bacım napalımGünaydın , bugünde doğurmadık henüz doğurmayan analarımbugun doğuma gircek olan yoktu sanirim değil mi? Nasılsınız?
Hahahahahahah abooww allahm yardm etsin sağlıkla gelsin ama gelse mi artık acaba sjdşdndşdmdKuşlar nolur beni de alın kuşlarseviyeyi artırıyorum ve 4. Trimester giriş yapıyorum Allah’ım bana güç ver
Düşündükçe mideme kramplar giriyo shshdjd neyse biz de atlatcaz bi şekilde
Hahaahahhahahaahhaha artık kaçacak yeriniz kalmadı bacımmm kasım ortasında burda gebe kimse kalmaz
Uzuuuun zaman sonra ilk defa uyudum. Sadece sancılarla tuvalete çıkmak için uyanıp sonra geri yatıp uyuma saadetine nail oldumBu gece nöbet sırası bende sanırım herkes uyudu mu yahu
Oha mı diyim maşallah mı diyimKuşlar nolur beni de alın kuşlarseviyeyi artırıyorum ve 4. Trimester giriş yapıyorum Allah’ım bana güç ver
Kesinlikle kdkdkf bu seneyi full hamile geçirmiş gibiyim doktorumuz 4 gün mühlet verdi yoksa suniyle zorla getirtmeye çalışıcazHahahahahahah abooww allahm yardm etsin sağlıkla gelsin ama gelse mi artık acaba sjdşdndşdmd
Ne hurmalar yedim ,yürüyüşler, egzersizler eşle münasebetlerOha mı diyim maşallah mı diyimDoğurmak için neler yapıyorsun kuzu onları yapmayalım
Hali yika canim hemen dogurursunNe hurmalar yedim ,yürüyüşler, egzersizler eşle münasebetlersadece yer silmedim bi onu yapıcam bugün tek bir umudum kaldıı
İlk doğum mu canım? Günlük 10 bin adım at bide ahududu yaprağı çayı diyorlarNe hurmalar yedim ,yürüyüşler, egzersizler eşle münasebetlersadece yer silmedim bi onu yapıcam bugün tek bir umudum kaldıı
Kızlar burun aspiratörü aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?