Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hastanede misin canım? Durumunla ilgili bilgi ver bize. Kaçıncı haftandaydın?
sağlıkla hayırlısı ile Rabbim kucağına aldırsın.
35 6yim bugün düne göre sancılarım azaldı ama bitmedi ikinci doz ciğer gelistirici alacağım öğlen . Turuncu haplardan alıyorum dünden beri . Doktor nöbeti değişti bu da kilosuna 2800 2900 dedi aynı ultrason makinesinde .her doktor farklı ölçüyor onda netim. Sancılarım şu şekilde dikkate alındı kızlar karnım semsert oluyor karın alti çok baskılı oluyor ve bu iki dakika rahatlıyor sonra gene sert gergin oluyor bu hep devam ediyor gerçek sancı buymuş ben kontrole gitmiştim herzmanki bel ağrısı kasik ağrısı hergun olan seyle vardi . Ve çok sancı çıktı bunu evde olsam gene üzerime alinmazdim gozlemleyin sizde onun için uzun yazdım geçmiş sayfalardan hergun okuyordum

Sezaryen olanlar gaz sancısını nasıl atlattınız dayanılmaz saatlerdir çekiyorum çok yoruldum çıkmıyor da
Canım ben ayağa kaldırıldığım ilk andan itibaren çok fazla hareket ettim, yürüdüm. Bir türlü gaz çıkmadı. Korkuyordum hatta çıkmazsa ne olacak, ne yapacaklar diye. Sonra yataktan desteksiz kalktım. O an çıktı gaz.

Günaydın , bugünde doğurmadık henüz doğurmayan analarım bugun doğuma gircek olan yoktu sanirim değil mi? Nasılsınız?
Kuşlar nolur beni de alın kuşlar seviyeyi artırıyorum ve 4. Trimester giriş yapıyorum Allah’ım bana güç ver

Eklentiler

• IMG_6646.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 59
Hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerle gel canım

Kızlar burun aspiratörü aldınız mı?

Ben doktor tavsiyesi ile bunları aldım. Araştırın sizde isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…