Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ya ben de Adanadayim. Yeni tasindim. Buraya kış gelmiyo mu ya hala klima yakıyoruz

Kizlar philipsin süt sağma makinesini kullanan var mı? Ya da uygun fiyatlı önerebileceğiniz var mı? Bu süt sağma pompaları niye bu kadar pahali ya :/ bide değer mi ? Kolaylaştırıyor mu yoksa en iyisi memede emzirme mi

Canim peki suan nasil bebisin? Tam kaçıncı haftada tamamen bitti. Hala gözleri hafif sarı kuzumun
Benim bebişin eller ayaklar hariç tüm vücudu sararmıştı. Şimdi 20 günlük vücudu tamamen geçti, yüzü ve gözleri kaldı halâ hafif sarı. 40ına kadar anca tam olarak açılır diyorlar
Ama sarılığın o sersemlik iştahsızlık etkisi 10 gün sürdü. 10. Gün sarılık değeri de düştü, bebeğim de canlandı

Çok geçmiş olsun. Bikaç gündür de aklımdaydın bayadır gruba yazmıyorsun diye

Haydaaa geliyo bebiş sanki ne dersin

ben dün denemiştim canım biraz zorla atmıştım tekrar yapsam mı

ah canim benim seni cok iyi anliyorum. insallah bebegini sag salim kucagina alirsin. sende ki yine annen benim yanimda kayinvalidem var yemek yapmaya gelmis her seye altdan altdan laf sokuyor esimde idare et 1 aya gider diyor. bizi kim anlasin bazen kabulleniyorum neyse diyorum bazen bunaliyorum. bazende dusunuyorum ki acaba benmi kotuyum o yardima gelmis ama ben istemiyorum. tek istedigim ailemin eskisi gibi olmasi bebegimle birlikte. neyse anneleri kvalideleri napcaz bilmiyorum hic tek care bir sure idare etmek dusunuyorum sonrada alisip kalirlar gitmezler

Lahana ile biseyler yapıyorlardı yabancılarda tercih ediyor instagramda görmüştüm , bi araştırın denemediyseniz ..

Bilmiyorum ki hurafe mi gerçek mi
Ben bacak bacak üste atmayı bırak amuda kalk deseler kalkarım öyleli bi durumum var ahahash bu kızın geleceği hiç yok allahtan pazartesi zorla alıyoruz yoksa kafayı yedirtir bana
Benim arkadaşım bu testte 3 4 güne doğurmuştu bak belli olmaz ama beklemede kalın bakalım

Yarın kontrolüm var doktora sorcam bu testi. Ne dicek merak ediyorum

ayy pazartesiye ne kaldı şafak 4 birden hızlı geçmeye başladı günler senin saat kaçtaydı doğum

desteksiz yapmak gerekiyo demi, kendi kendime bacağımı kaldıramıyorum bugün ama elimle tutup öteki bacağımın üstüne koyabildim ne olacak şimdi bu sayılır mı
Evet desteksiz yapman lazım. Sen böyle yazınca bende bi elimle tutup atmayı denedim zorla oldu. Eşimde o sırada korkuyo dur zorlama doğurcan diyo. Garibim doğum yapmayı bu kadar basit sanıyor ilk çocuk olunca

benim de vajinama çok baskı var iki gündür. İğne batıyor gibi oluyor sürekli çok da yormuyorum aslında kendimi

Bahsettiğiniz bel ağrısı sürekli miydi acaba yoksa dinlendiğinizde geçiyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…