Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
ayy pazartesiye ne kaldı şafak 4 birden hızlı geçmeye başladı günler senin saat kaçtaydı doğum
Cumartesi son bi nstye gel o zaman saat vercem dedi, muhtemelen sabah saatlerinde alır ama cumartesi netleşecek bakalım ay çok az kaldı kııız heyecan yapmamaya sakin kalmaya çalışıyorum ama çok zorr

Ben iki hafta önce sol bacağımı atıp sağ bacağımı atamıyordum şimdi ikisini de atamıyorum

Çok geçmiş olsun. Bikaç gündür de aklımdaydın bayadır gruba yazmıyorsun diye
Burnum b.ktan kurtulmuyor ki tövbe tövbe ajajs sinirlerim bozuk valla. Tolga çeviğin hareketini 34. Haftamda yapmıştım atamadım eşimle şaşırdık hatta sonra dedik ki daha 1 ay var inandırıcı değil bu dedik.
35 5 de doğurdum işte

Ben dedim Aybğkeyle keyifleri yerinde o yüzden girmiyor siteye. Meğer başında dertler varmış
Demekki hareketin azda olsa doğruluk payı var

Canim merhaba yazını gördüm simdi bendrn tavsiye çok sevdiğin insanda olsa hatta eşinde olsa son haftalarını strese sokabilecek indanlarla geçirme. Benim %90 ihtimalle o yüzden oldu erken doğumum ve çok ani oldu. Beni baya etkiledi süreç

Evet desteksiz yapman lazım. Sen böyle yazınca bende bi elimle tutup atmayı denedim zorla oldu. Eşimde o sırada korkuyo dur zorlama doğurcan diyo. Garibim doğum yapmayı bu kadar basit sanıyor ilk çocuk olunca
doğumla ilgili tek belirtim bu şu ana kadar eşler çok komik yaa bana hastane çantasını kapattırmıyo, kapatınca doğurcam sanıyo sanırım

Pazartesi Kızlar Ben Doğurdum geldim yazmanı bekliycem burda
Ayy canım benim kendimi iyi hissettiğim an hemen burda olcam sizi habersiz bırakmam ben de tek tek hepinizin doğumlarını sizin gibi aynı heyecanla bekliyorum kaç ay ne badirelerle geldik bugünlere, hep yoldaş olduk birbirimize ayy günüm yaklaşınca ben ağlama hormonları devrede çok duygusalım duygular şelalee

Tekrar dene bakalım bi
Ben de art arda ikisini de bir solukta attım Daha yolumuz uzun

Kızlarr, doğum yapanlar özellikle.. Bu süt sağma makinesi her türlü lazım mı? Yani bebeğimiz sürekli yanımızda olacaksa bile alalım mı? Ona göre acil alacam

Kızlarr, doğum yapanlar özellikle.. Bu süt sağma makinesi her türlü lazım mı? Yani bebeğimiz sürekli yanımızda olacaksa bile alalım mı? Ona göre acil alacam
Evet lazım bence canım, cunku cocugun emmediği zamanlarda sağmak gerekiyor. Mastit olmamak için. Bende lansinoh manuel olandan var memnundum ama rtabi simdi giyilebilir olanları cıkmıs onlarda rahattır samirim

sırtımın sol tarafına da vuruyor ağrı bide vajinama batma oluyor. Doğum belirtisi değildir inşallah ya

sırtımın sol tarafına da vuruyor ağrı bide vajinama batma oluyor. Doğum belirtisi değildir inşallah ya
Vajinada batma kanala girmeye başlarken oluyormuş. Kasılmaları takip edin düzenli oluyorsa sabahı beklememek daha iyi olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…