Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bak şimdi yalancı çıkmıyım az önce doktorum aradı reçete yazdım dedi monurol bol bol su iç pazartesiye kadar dedi demekki yazılıyomuş agahs
günahını alcaktık nur ertuğrul diye hesap var ya o ikiz doğurdu idrarda enfeksiyon olduğu için erkek bebeğe geçmiş ondan duydum ben de

Şükür masallah dün ikinci doz ciğer gelistirici vurdular bana etkisi devam ediyor ozman . Allah'ım herkesi sağ salim kavuştursun insalalh kaç kilo doğmuştu minik prenses
Hiç korkmw ciğer geliştirici yapıldıktan hemen sonra doğunca hiç sıkıntı olmuyor. Zaten sen 36 oldun değil mi?
Doğduğunda ciyak ciyak ağlamıştı Alya, küvöze girmez dedi doktorum. 35 hafta 2400 doğdu ama aynı gün 2300 tartmışlar ikinciye. Minnacık biseydi ama cok güçlüydü. Vaktinde doğan bebeklerden farkı yoktu
Sende sağlıkla hemen kucağına alacaksın allahın izniyle. Dualarım seninle

Son düzenleme:
Kızlar bu bebek hareketi azalma olayı beni çok tedirgin ediyor ya fark edemezsem diyorum. Bir de o gözle bakınca hep azalıyor gibi geliyor.

Canım bende şuan aynıyım. Kordon dolanması sonucu doktor hareketleri izle azalırsa hemen gel dedi. Ama çok stresliyim. Ya uyurken duyamazsam diye diken üstündeyim. Uyumak istemiyorum. Uyanıkken de sürekli hareketlerine dikkat ediyorum yorucu Baya.

Canım benim 32. Haftada vuruldu 4 hafta geçti nerdeyse. 36 da hala etki ediyor olurmu doktor pek gerek yok gibi konuştu ama bilemiyorum yaaa

Canım benim 32. Haftada vuruldu 4 hafta geçti nerdeyse. 36 da hala etki ediyor olurmu doktor pek gerek yok gibi konuştu ama bilemiyorum yaaa
ciğer geliştiricinin etkiis 15 günmüş bana doktorum öyle söylemişti banada vuracaktı erken doğum riskim olduğu için ama 2 haftadır kontrollerde su azalması veya doğum kanalında kısalma vs olmadığı için şükürler olsun gerek görmedi yapmadılar

Benim 1 ay oldu neredeyse. Sanırım daha önce olduysan ve 34 haftayı geçtiysen birdaha vurulmasına gerek olmuyormuş zaten ciğerler geliştiği için. Ama yarın kontrol var soracağım.

Canım 2-3 hafta geçince tekrar dozu yapılması gerekebiliyor ama senin durumunda gerekli değil cünkü haftan ilerliyor, doğal akışta ciğerleri gelişiyor zaten. 32. Haftada her an doğum olursa tedbirli olmak için yapılıyor zaten iğne. Tabi sen yine bi danış doktoruna. Benim doktor etkisi 1 hafta maksimum koruyuculukta kalıyor, 1 hafta içinde doğum olursa hazırlıklı olalım dedi. 1 hafta içinde doğum olmazsa zaten kendiliğinden gelişip doğacağı için ekstradan bi daha iğneye gerek kalmayacak demişti, benim vahşi kelebek 3 gün sonra doğdu. İğnenin koruyuculuğu maksimumdaydı allahtan

Kızlar bu bebek hareketi azalma olayı beni çok tedirgin ediyor ya fark edemezsem diyorum. Bir de o gözle bakınca hep azalıyor gibi geliyor.
beni de ya doktorum çok rahat bu konuda hareket falan saydırmaz veya 2 saatte bir hareket etme şartı yok hatta sabahtan akşama hiç hareket olmazsa hastaneye geç dedi ama ben hep kontrol halindeyim kafayı yicem valla dün gece mesela uyandım hep azdı biraz uykusyzluktan başım çatlıyo son 12 günüm gün sayıyorum

Kızlar su gelmesi nasıl birşey ne kadar bir su geliyor anlarmıyız geldiğini ? Bugün vajinam da batma var belim ağrıyor doğum mu geliyor acaba

günahını alcaktık nur ertuğrul diye hesap var ya o ikiz doğurdu idrarda enfeksiyon olduğu için erkek bebeğe geçmiş ondan duydum ben de
Bende dün tahlilleri verdim sıkıntı olursa ararım demişti, aramayınca sandım vermicek heralde tam sana yazdım hoca aradı enfeksiyonun var diye reçete etti ilacı işte, bol bol da su iç dedi pazartesiye kadar bakalım

Kızlar su gelmesi nasıl birşey ne kadar bir su geliyor anlarmıyız geldiğini ? Bugün vajinam da batma var belim ağrıyor doğum mu geliyor acaba
Canım ben daha 36+0ım bir kaç gündür vajinada batma var. Bence şu an hemen hemen hepimizde vardır bu. Tabiki diğer belirtilerimizi takip etmek lazım. Su birden de gelebilirmiş. Azar azar sızıntı şeklinde de gelebilirmiş. Açılma olmasına rağmen doğum başlamasına rağmen gelmeyip doğum sırasında da gelebilirmiş. Belli olmuyormuş yani. Gebe okulunda böyle dediler

Benimde ilk defa vajinada baskı hissediyorum 2 gündür. Hafif bel ağrıları başladı ve aşırı ishal oldum kanala mı girdi acaba diye düşünüyorum yaklaşıyor galiba

Canım sızıntı halinde gelirse nasıl anlaşılır bilmiyorum ama fazla gelince anlamamak imkansız oluyor. Çünkü tutamıyorsun idrarını tuttuğun gibi. Kendiliğinden akıyor sürekli.

Evet bende böyle okudum. Yarın yine soracağım ama N Neptunnn sanırım ona daha önce ciğer geliştirici yapmalarına rağmen 36+0 da tekrar vurdular diye hatırlıyorum. O bebişte girmedi çok şükür kuvöze canım senin 22 gün geçmiş doğumdan bu yana şakaaa gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…