- 10 Ocak 2024
- 1.125
- 1.247
- 53
Canım sızıntı halinde gelirse nasıl anlaşılır bilmiyorum ama fazla gelince anlamamak imkansız oluyor. Çünkü tutamıyorsun idrar gibi. Kendiliğinden akıyor sürekli.
Ay bende inanamıyorum biliyor musun kilo alıyor yanakları tombikleşiyor yüzü gözü ortaya cıktı iyice. Tam bi fındık ya ben doğurdummm diye diye seviyorumEvet bende böyle okudum. Yarın yine soracağım ama @Neptunnn sanırım ona daha önce ciğer geliştirici yapmalarına rağmen 36+0 da tekrar vurdular diye hatırlıyorum. O bebişte girmedi çok şükür kuvözecanım senin 22 gün geçmiş doğumdan bu yana şakaaa gibi 
Yaa valla ben senin mesajları okurken doğum korkumu yeniyorum hemen doğurmak istiyorum ahahahahahaAy bende inanamıyorum biliyor musun kilo alıyor yanakları tombikleşiyor yüzü gözü ortaya cıktı iyice. Tam bi fındık ya ben doğurdummm diye diye seviyorum
Emme refleksi güçlüyse, ciğerleri de geliştiyse girmiyor küvöze. Alyayı giydirirlerken video cekmiş bizimkiler, hemşirenin eline doğru ağzını uzatıyor dilini cıkarıyor emecekmiş gibi
Odaya geçtiğimizde ben hala sedasyonun etkisindeyken kucağıma vermişler alya hala meme aranıyor, ben diyorum ki ağlamaama ağlamıyor zaten çok şeker bi gündü ya hadi doğurun da hepinizin hikayesini merak ediyorum 
Ay senin de cok az kalmıs doğumunaYaa valla ben senin mesajları okurken doğum korkumu yeniyorum hemen doğurmak istiyorum ahahahahaha
Ay. Canım senin bunu yazdığını daha görmeden ben de size uzun uzun bilgi geçiyordum. Kalp kalbe karşı galiba
36+5 şu anAy senin de cok az kalmıs doğumunagün belli mi canım? 
Ay bende inanamıyorum biliyor musun kilo alıyor yanakları tombikleşiyor yüzü gözü ortaya cıktı iyice. Tam bi fındık ya ben doğurdummm diye diye seviyorum
Emme refleksi güçlüyse, ciğerleri de geliştiyse girmiyor küvöze. Alyayı giydirirlerken video cekmiş bizimkiler, hemşirenin eline doğru ağzını uzatıyor dilini cıkarıyor emecekmiş gibi
Odaya geçtiğimizde ben hala sedasyonun etkisindeyken kucağıma vermişler alya hala meme aranıyor, ben diyorum ki ağlamaama ağlamıyor zaten videolar komedi benim hep çok şeker bi gündü ya hadi doğurun da hepinizin hikayesini merak ediyorum 
Ay. Canım senin bunu yazdığını daha görmeden ben de size uzun uzun bilgi geçiyordum. Kalp kalbe karşı galiba
Az önce oldum muayene canım. Çatın çok rahat dedi normal doğum için uygunmuş. Bebekte çatıya girmiş ama hiç açılmam yok. Günün dolana kadar gelmezse ya risk alır biraz daha beklersin yada suni sancıyla başlatırız dediNurse9535 canım muayenen kaçtaydı bugün? 
İnşallah canım benim. Allah razı olsunAyyy nasıl güzel haber gözlerim dolu dolu okudum. Canım benim yaaabundan sonra hep sağlıklı mutlu olun inş. 
Geçmiş olsun güzel haberler çatı kısmı yani. Gününün dolmasına daha var niye öyle dedi ki anlamadım. Bu squat vs doğumun kolay olması için değil di mi başlaması için. Ne kadar zamanda etki ediyor acaba ben ona göre geç başlayayımAz önce oldum muayene canım. Çatın çok rahat dedi normal doğum için uygunmuş. Bebekte çatıya girmiş ama hiç açılmam yok. Günün dolana kadar gelmezse ya risk alır biraz daha beklersin yada suni sancıyla başlatırız dediBide kilosu geçen haftayla aynı çıktı ama bu yanlış çünkü başını artık tam ölçemiyoruz dedi. 
Squat günde 40 kez, sık cinsel ilişki, meme ucuna masaj önerdi.
İlk doğumun normal miydi ona rağmen mi darmış hayret ya. Sen y.dışındaydın di miKızlarr okuyamadım ama doğuma girenler var galiba sağlıkla alın kucağınıza inşallahbende haberler şöyle 12 kasıma 39+1 e doğum randevusu aldım bugün. Gece yaşadığım şey yalancı kasılmaymış ilk hamileliğim de hiç böyle bişey yaşamadım dedim doktora 2. Lerde daha fazla hissedilebilir her gebelik farklı dedi. Çatı muayenesi yaptılar. Normal doğum için zaten uygun değilmiş hatta kadın ilk defa bu kadar dar görüyorum doğum yapan biri için dedi 
Bu arada kilosu 3200 çıktı karnına baktığım da 3400 gibi görüyorum dedi ay çok güldüm bugün yakarnıma bakınca 200 gr arttırdı 
Bu arada dayanılmıcak ağrım olursa haftaya da planlayabiliriz doğumu sana kalmış dedi. Beklemeyi istiyorum ne kadar durursa o kadar iyi bebek için.
Değişik bi heyecan bastı gün belirlenince
Yok sezeryandı o zamanda dar demişti doktorum bebeğin kilosu fazla olduğu için sezeryan önermişti iyi ki de sezeryan olmuşum zaten burda ki de aynı şeyi söyledi evet Almanya dayımİlk doğumun normal miydi ona rağmen mi darmış hayret ya. Sen y.dışındaydın di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?