- 11 Nisan 2024
- 1.569
- 1.361
- 53
Ya peki doktor bir şekilde azalmayı tarif etti mi? Ben sordum bana hissedersin yaa dedi geçiştirdiCanım bende şuan aynıyım. Kordon dolanması sonucu doktor hareketleri izle azalırsa hemen gel dedi. Ama çok stresliyim. Ya uyurken duyamazsam diye diken üstündeyim. Uyumak istemiyorum. Uyanıkken de sürekli hareketlerine dikkat ediyorum yorucu Baya.
Ya ben de sordum dedi ki hissedersin sen yaabeni de ya doktorum çok rahat bu konuda hareket falan saydırmaz veya 2 saatte bir hareket etme şartı yok hatta sabahtan akşama hiç hareket olmazsa hastaneye geç dedi ama ben hep kontrol halindeyim kafayı yicem valla dün gece mesela uyandım hep azdı biraz uykusyzluktan başım çatlıyo son 12 günüm gün sayıyorum
Ben sordum ya gününe kadar gelmezse ne olcak diye. İstersen risk alır bekleriz 2 günde bir kontrole gelirsin dedi (bebek kendi dışkısını yapıp enfeksiyon kapabiliyormuş öyle yoğun bakımda yatan bebeklerimiz oldu dedi) yada günün dolunca yatırır suni sancıyla başlatırız dedi. Tabi yine istersen sezaryenle de alabiliriz dedi.Geçmiş olsun güzel haberler çatı kısmı yani. Gününün dolmasına daha var niye öyle dedi ki anlamadım. Bu squat vs doğumun kolay olması için değil di mi başlaması için. Ne kadar zamanda etki ediyor acaba ben ona göre geç başlayayımDiyorum ama ne kaldı şurda inanmıyorum 
Hareket sayımı bende yapmıyorum zaten insan kafayı yiycek gibi oluyorr bazen okadar hareketsiz oluyorkii krnımın içi bomboşş gibi oluyorr bazen çok sert hareket edşyor bazen çok hafif yani bunları ayırt edip takip etmek zor ve stresli gerçektennYa peki doktor bir şekilde azalmayı tarif etti mi? Ben sordum bana hissedersin yaa dedi geçiştirdiKaldım öyle. Yani şu kadar saatte şu kadar gibi… Çünkü her zaman aynı saatlerde de hareketli olmuyor. 
Söylüyodum size vahşi kelebek bu durmuyo yerinde diye. Resmen meme emmek için acilen doğdu hahahahahagaGeçen konuştuk ya sen sedasyon isteyebilirsin falan demiştin. Rüyamda bebek doğmuş ben açığım hala beni dikmemişler daha. Masadayım. Sedasyon istiyorum deyip duruyordumay bende artık heyecanlıyım. Hazır hissediyorum yani. Yarın belli olur kuzum 
Senin kızda nasıl erken geldi bir anda doğurdun kız şaka gibiii
İnşallah yarın taburcu dediler. Kaç aydır hastanelerdeyim. Şükür evime kavuşcam artık
İnşallah yarın taburcu dediler. Kaç aydır hastanelerdeyim. Şükür evime kavuşcam artık
Hangi pozisyonda sızlıyor daha çok? Bende yok ya kesin benimki girmedi kanala falan yavrum babasına çekmiş erteliyorBen sordum ya gününe kadar gelmezse ne olcak diye. İstersen risk alır bekleriz 2 günde bir kontrole gelirsin dedi (bebek kendi dışkısını yapıp enfeksiyon kapabiliyormuş öyle yoğun bakımda yatan bebeklerimiz oldu dedi) yada günün dolunca yatırır suni sancıyla başlatırız dedi. Tabi yine istersen sezaryenle de alabiliriz dedi.
Kız yap sende squat zaten şurda ne kaldı 10 günümüz kaldı. Açılma olması için dedi galiba. Bu arada benim vajinal kemiğim çok sızlıyor, arada bir makata ve vajinaya doğru baskı da oluyor ama açılma yok
Canım sen maşallah anne olmak için dünyaya gelmişsin,seni çok tebrik ediyorum.Evladın çok şanslı,çalışma hayatına dönme düşüncen olacak mıSöylüyodum size vahşi kelebek bu durmuyo yerinde diye. Resmen meme emmek için acilen doğdu hahahahahaga
Ay yarın kaçta randevun? Çıkınca haber ver bakalım merakla bekliyorumTansiyon aletinden kurtulmak harika bi duygu. Şuan mesela yüksek seyrediyor ama hiççç umrum değil 
Senin doktorun hiç yorum yapmadı mı bebğin pozisyonuyla falan alakalı.Hangi pozisyonda sızlıyor daha çok? Bende yok ya kesin benimki girmedi kanala falan yavrum babasına çekmiş erteliyor
Yok ya yapmadı ben de suyun artması meselesiyle öyle ilgiliydim ki hiç sormadım. Ama girse söylerdi diye düşünüyorum özellikle de seninki gibi ağırlığını ölçerken derdi kafası girmiş ölçülmüyor diye.Senin doktorun hiç yorum yapmadı mı bebğin pozisyonuyla falan alakalı.
Oturup kalkarken, ayaktayken falan ağrı oluyor. Ağırlaştıkça zorlamaya başladı hamilelik
Oyy canım benim hepimiz öyleyiz hepimizzCanım sen maşallah anne olmak için dünyaya gelmişsin,seni çok tebrik ediyorum.Evladın çok şanslı,çalışma hayatına dönme düşüncen olacak mı
Kuzum lansinoh çok güzel nemlendiriyor her emzirme sonrası sürmek gerekiyor. Ben ilk zamanlar önemsemedim, pompa falan da kullanınca göğüs uçlarım yara oldu. Alyanın cocuk doktoru nipple care diye bi tedavi edici bitkisel krem yazdı onu da aldım. Ama kokusu hiç hoş değil bence, sadece sordun diye söylüyorım belki araştırırsın ihtiyaç durumunda alırsın. Bi kez kullandım iyi geldi ama bi daha kullanmadım, lansinohu düzenli kullanmaya basladım sonra ve yaralar düzeldi. Bu arada lansinoh tişörte pijamaya falan değerse cok fena yağlı iz bırakıyorKızlar göğüslerimize kremleri kaçıncı haftada sürmeye başlamak lazım,bir de lansinoh balmını aldım ama acaba krem de mi almak lazım
Bugün kontrolde aynı şeyleri konustuk doktorumla, bende bgn 40. Haftama girdim ve doktorum 40 hafta dolana kadar dogmamis olursa haftaya kontrolde ne yapmamiz gerekecek onları konusuruz dedi,bende ne gibi dedim, suni sancı olarak acilmayi deneriz dedi, bu hafta perine masajı yağı ile masajı anlattı, ama benlik degil hic yagida almadim, icerigi bugday varmis o bolgeyi yumusatiyormus, oglumda 39+5te gelmisti beklerim ben dedim bir sorun olmadikca kontrolede gelirim dedim bakalim hakkimizda hayirlisi ama su an psikolojik olarak vajina alt kismima doooonk giren sızılar var bence ben 2-3 un icinde dogururum cmt. Gununu 1 kasım da dogurayim diye soylemistim cok amaBen sordum ya gününe kadar gelmezse ne olcak diye. İstersen risk alır bekleriz 2 günde bir kontrole gelirsin dedi (bebek kendi dışkısını yapıp enfeksiyon kapabiliyormuş öyle yoğun bakımda yatan bebeklerimiz oldu dedi) yada günün dolunca yatırır suni sancıyla başlatırız dedi. Tabi yine istersen sezaryenle de alabiliriz dedi.
Kız yap sende squat zaten şurda ne kaldı 10 günümüz kaldı. Açılma olması için dedi galiba. Bu arada benim vajinal kemiğim çok sızlıyor, arada bir makata ve vajinaya doğru baskı da oluyor ama açılma yok
evettt hem de çok uzun zamandır ve çarpıntı da oluyo nerdeyse her gün benim de pazartesi bu kilodaydı ama onunla alakalı mı bilmiyorumKızlar siz nefes almakta zorlanıyor musunuz. Dünden beri sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Bebiş epey tombiklemiş 2 gün önce 3600 çıktı. Acaba kilosundan dolayı mı böyle sıkıştım bu şekil nasıl uyuyacağımı da bilmiyorum
Perine masajını bende yapamadım ya. Squat, sık cinsel ilişki falan önerdi bana. Benimde vajinaya arada batmalar oluyor canım acaba doğumun yakın olduğuna mı belirti bu. Senin açılmanda mı hiç olmamış. Bende hiç açılma yok ya ona üzüldüm biraz bugün Bayada sızı hissediyordum alt tarafta.Bugün kontrolde aynı şeyleri konustuk doktorumla, bende bgn 40. Haftama girdim ve doktorum 40 hafta dolana kadar dogmamis olursa haftaya kontrolde ne yapmamiz gerekecek onları konusuruz dedi,bende ne gibi dedim, suni sancı olarak acilmayi deneriz dedi, bu hafta perine masajı yağı ile masajı anlattı, ama benlik degil hic yagida almadim, icerigi bugday varmis o bolgeyi yumusatiyormus, oglumda 39+5te gelmisti beklerim ben dedim bir sorun olmadikca kontrolede gelirim dedim bakalim hakkimizda hayirlisi ama su an psikolojik olarak vajina alt kismima doooonk giren sızılar var bence ben 2-3 un icinde dogururum cmt. Gununu 1 kasım da dogurayim diye soylemistim cok amatatil gunu gelsin sancım dogurayim gitsin, cunku sonrasini beklemek stresi arttirir 
Allahim hakkimizda hayrını eyle saglicakla kavusalim evlatlarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?