Güzelim sağlıkla al inşallah kucağınaKızlarrr ben hastaneye geldiimmm10 da giricemmmm doğuma dua edinnn 
Ayy o kadar sevindim ki dualarım seninle, zor bir hamilelik geçirdin ama sağlıkla kavuş yavruna inşallahKızlar bugün doğuma giriyorum.çok duygusalım yaa. 
İyiyim canım. Sen nasılsın, kelebeğin nasıl? Benim minik savaşçı toparladı çok şükür. Dün ilk defa emzirme denemesi yaptıkCanım nasılsın? Oğluşun nasıl, hergün daha iyiye gidiyordur tahminim
Ahahahha çilek ya shsjd kız valla böyle bi istikrar yok ne sancım var ne bişey her yolu denedim gelmedi pazartesi günü 3 Kasımda inşallah zorla çıkarıcaz hanfendiyi içerdenHerkese motivasyon dağıtırken senin bebo içerde çay kahve içiyor galiba bacımmmmhadi gelmiyo mu daha yaa kaç haftalık oldun 
Anaaa günün belli miydi e süper o zamanAhahahha çilek ya shsjd kız valla böyle bi istikrar yok ne sancım var ne bişey her yolu denedim gelmedi pazartesi günü 3 Kasımda inşallah zorla çıkarıcaz hanfendiyi içerden39 hafta oldum yaa 
Ayyy ona dokunmak muhtesem değil miİyiyim canım. Sen nasılsın, kelebeğin nasıl? Benim minik savaşçı toparladı çok şükür. Dün ilk defa emzirme denemesi yaptık
Belli kuzum 3 güne inşallah kucağımda olacak benim prensesim de bakalımAnaaa günün belli miydi e süper o zamanmüdahale edilmese içerde duracak heralde 45 hafta 
Kızlar saat 5 gibi akşam . Çok heyecanlıyım. Ama korku uçtu birden mutluluk ve heyecan aldı yerini
Benimki direk sezeryan diyor sancım açılmam yumuşamamda yokmuş ama pazartesi suni sancı deniycegiz ama sezeryan daha güvenli geliyor hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcımız olsun2.doğumumda oğlum 4200 gr doğdu ve normal oldu kendi sancım o kadar çoktu ki gayette iri bir bebekti ve vajinal varislerim de vardı ama doktor kesi atmam gerekirse atacağım yerde değil dedi ve normal doğurttu bazı doktorlar da hiç risk almıyor direkt sezeryan diyor normalde varisin olması bile sezeryan sebebi ama benim doktorum çok normal doğumdan yana herhangi bir risk yoksa tabi şuan mesela sezeryan yapacak eşi önde geldiği için
Yok ya sürpriz yapacak olsa bi belirti olurdu heralde ağrıdır sancıdırBelli kuzum 3 güne inşallah kucağımda olacak benim prensesim de bakalımdaha önce süpriz yapar mı sanmam dhshs 
bugün maxi cosi mica 360 kızaklı modelini aldık canımKızlar oto koltuğu alan var mı aranızda? Bu indirimde almak istiyorum ama daha hiç bakmadım incelemedim, fikir almak istiyorum eğer alan varsa
Benim de şu an akıntı şeklinde geliyor dediğiniz gibi ama daha çok şeffaf renkte sümüksü bir akıntı ve az da değil. Dün nst’de sancım da çıktı ama doğuracak kadar değil. 100’e vuran iki sancım çıktı. Açıklık ve çatı muayenesi istediler. Ben de çatı muayenesi olmak istemediğim için tabiri caizse hastaneden firar ettimKiminin hafif kanlı, kahve gibiymis, kiminin kremsiymis jel gibi
Benim nisanim oglumda dogumdan 3 gun once beyaz kan damarli birseydi, ikinci geldiginde kahverengiydi ertesi sabah dogurdum zaten
Ama bu sabahtan beri kremsi sulu akintim oluyor suphelenmiyor degilimbgnku kontrolde nst de sancim cikmadi hic, bebegimde kanalda degil ama akintidan cok iskillendim 
Bilmiyorum ki kiminde enfeksiyon akıntısı olabilirmis, kiminde mukus tıkacı olabilirmis, benim hafif hafif devam ediyor dun acikligima bakmadi doktor ama idrar tahlil sonucumda enfeksiyon cikmadı, bebek gelmeden o bolgeyi bakteri vs gibi enfeksiyonlara karsi temizledigi bir siviymis bu, bana oyle dedi bakalim sanci bekliyorum bende kolaylikla olsun herseyimiz insallahBenim de şu an akıntı şeklinde geliyor dediğiniz gibi ama daha çok şeffaf renkte sümüksü bir akıntı ve az da değil. Dün nst’de sancım da çıktı ama doğuracak kadar değil. 100’e vuran iki sancım çıktı. Açıklık ve çatı muayenesi istediler. Ben de çatı muayenesi olmak istemediğim için tabiri caizse hastaneden firar ettimbu gittiğim devletti, kendi doktoruma önümüzdeki hafta gidebileceğim bir haftada doğurmam herhalde değil mi daha 36. haftadayım zaten 
bende de 39+4 tüm iri bebek olduğunu söylüyordu zaten hatta kıyafetleri büyük al diyordu ama yinede kilosunu ultrasonda son zamanlarda net ölçemiyoruz da diyordu yanılma payı olabilir diyordu. 39. haftamda kontrole gittiğimde alttan muayene etmişti açıklığın var demişti 2 3 cm kadar ve doğumu başlatmak için müdahale yapmıştı sonra zaten sen bugün doğurursun dedi eve yollamadı nst ye soktu sancılarım çıktı sonrada zaten sancılar artmaya başladı ve doğumum olduBenimki direk sezeryan diyor sancım açılmam yumuşamamda yokmuş ama pazartesi suni sancı deniycegiz ama sezeryan daha güvenli geliyor hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?