- 11 Nisan 2024
- 1.579
- 1.371
- 53
Ay ben de yazacaktım artık Kasım annesiyim diyeEvet hanımlar an itibarı ile olan doğumlarda Kasım anneleri grubunun bayrağını taşıyacağız hayırlı uğurlu olsun ahahsh
Allah yardımcınız olsun kızlar.Ben hala hastanedeyim ikinci günüm .acılar bebisi izleyince azalıyor ama anne olmak bir yandan da zor acılarla bebisle ilgileniyorsun . Ben de sagiyorum göğüs ucum büyük zorluyor bebiş 36haftalik geldi emmesi biraz güçsüz çabuk yoruluyor ama ebeler ilk beş gün sağma kanalların tikanir dedi mama takviyesi veriyor musunuz
Ben hiç doğuracak gibi değilim yine ama kızım hareketleniyor bazen vajinaya baskı yapıyor batma hissi oluyor arada.Kızlar ben bugünlerde inanılmaz rahatım ya. 38+4 olan ben değilim sankipilateste hiç zorlanmadım. Bebek de bugün aşırı hareketliydi belki en hareketli olduğu gündür. Bunlar doğum öncesi alametler mi acaba Nurse9535 sen nasılsın günlerimiz aynı ya
İlk beş günü yapma dedi . Elle sağ kaşıkla ver dedi ama yeterli olmuyor bu şekilde yapmak birkaç kez aynısını dediAllah yardımcınız olsun kızlar.
Sağınca neden tıkanıyormuş acaba tam tersi olması gerekmez mi?
Biz 30 ekimAy ben de yazacaktım artık Kasım annesiyim diye
Zaten bir avuç kaldık şurada, gururla bayrağı taşıyalım artıkAy ben de yazacaktım artık Kasım annesiyim diye
Tam ben yazmaya gelmiştim 1 Kasıma girdik bizim doğum ayımız geldi sonundaaaEvet hanımlar an itibarı ile olan doğumlarda Kasım anneleri grubunun bayrağını taşıyacağız hayırlı uğurlu olsun ahahsh
çok şiddetli kasık ağrıları geliyor imkanınız varsa epidural alın 4 cm açıklıkta yaptılar bana yoksa asla dayanamazdımMaşallah canım sonunda normal doğum birini gördük,bebek maşallah ne güzel doğmuş.Galiba bu sürecin en zorlayıcı kısmı suni sancı,beni bu çok korkutuyor .
Valla iyi tuttuk bebeleri içerde, artık gelebilirler Kasıma girdik şanımız yürüsün shdhdTam ben yazmaya gelmiştim 1 Kasıma girdik bizim doğum ayımız geldi sonundaaa
epidural öncesi kasık ağrısı ve vajinada hissediyordum sancılarımı epidural sonrası makatta baskı hissi oluştu kabız olursunda aşağı baskı yapar ya dışkı ama gelmez bir türlü o hissin dha keskin bir haliydi, epidural yapılırkende hiç acımadı kan alınırken nasıl iğneyi hissediyoruz ucunu o şekilde hissettim ben. sancılarım geldiğinde söyledim hareketsiz kalmanız gerekiyor cünkü doğru yeri bulmak icin anestezi doktoruda bekledi sağ olsun ben sancı geliyo dedikçeAllah bağışlasınminik yavrunuz sağlıkla büyüsün inşallah. Size de geçmiş olsun toparlanınca epidural ile ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim? Bende beklemedeyim de
Benimki 32. haftada bi gelecek oldu durdurduk artık gelmiyor. Yavrum gel artık önümüzdeki haftaaValla iyi tuttuk bebeleri içerde, artık gelebilirler Kasıma girdik şanımız yürüsün shdhd
Çok tebrik ederim canım. Benimde epiduralli vajinal doğum olarak planlandı gelmesini bekliyoruz. Gelmezse suniyle denicez benim en merak ettiğim doğum anında ıkınma olayı. Epiduralliyken nasıl oluyor ıkınabildin mi yoksa karnından bastırarak müdahaleyle mi doğdu.epidural öncesi kasık ağrısı ve vajinada hissediyordum sancılarımı epidural sonrası makatta baskı hissi oluştu kabız olursunda aşağı baskı yapar ya dışkı ama gelmez bir türlü o hissin dha keskin bir haliydi, epidural yapılırkende hiç acımadı kan alınırken nasıl iğneyi hissediyoruz ucunu o şekilde hissettim ben. sancılarım geldiğinde söyledim hareketsiz kalmanız gerekiyor cünkü doğru yeri bulmak icin anestezi doktoruda bekledi sağ olsun ben sancı geliyo dedikçe
Önümüzdeki hafta varya patır patır dökülücez bak hadi benim planlı ama normal doğumları da bekliyorum ben haftaya, sırayla geleceksinizz doğurdum diyeBenimki 32. haftada bi gelecek oldu durdurduk artık gelmiyor. Yavrum gel artık önümüzdeki haftaa
Benim dün uyurken ağzıma mide suyu geldi boğuluyordum az daha. Yastığımı yükselttim yarı oturur uyudum.midem öyle bi yanıyo ki allah reflüsü olanlara sabır versin doğumdan sonra da devam edicek diye korkuyorum
ya aynısı oldu uykumdan göğüs yanmasıyla uyandım kusup uyumama rağmen ağzıma su geldi benim de korkunçtu kalbim bile yanıyo günde 3 rennie içmiş halim bi de şuan yine yatamıyorum yanmadanBenim dün uyurken ağzıma mide suyu geldi boğuluyordum az daha. Yastığımı yükselttim yarı oturur uyudum.
Evet canım doğumdan 3 hafta önce 2+2 doz yapıldı max etkisi 1 haftada oluyor 15 gün idare ediyor doğumdan tam 1 hafta önce 2 doz yapıldı çok şükür dediğin gibi kuveze de girmedi sarılık da olmadı 2 ml 5 ml ne çıkarsa anne sütü sağıp verdim hep bir de hastanede aptamil prematil ile desteklediler şimdi normal 40 haftası dolana kadar premature bebekler için olan prematile de devam ediyorum anne sütü de sağıp veriyorum bir de unutmadan söyleyeyim gündüzleri yemek aralığı 2 saati gece de 3 saati geçmeyecek şekilde beslenecek demişti devam ediyorum
bugün 39 hafta ve nst de sıfır sancı çıktı nasıl olacak bilmiyorum böyle olup bi anda mı sancılar başlayacakBenimki 32. haftada bi gelecek oldu durdurduk artık gelmiyor. Yavrum gel artık önümüzdeki haftaa
Benimde gaviscon şişem yatağımın yanında duruyor gece uyandıkça içip yatıyorum. İyice bağımlısı oldum doğumdan sonra geçer diye umuyorum.ya aynısı oldu uykumdan göğüs yanmasıyla uyandım kusup uyumama rağmen ağzıma su geldi benim de korkunçtu kalbim bile yanıyo günde 3 rennie içmiş halim bi de şuan yine yatamıyorum yanmadanağrım sızım yok diye şükrediyorum ama bu yanma ve kusma beni bitiriyo günlerdir sıfır uyuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?