saat kaçta giriyorsun canımKızlar bugün doğuma giriyorum.çok duygusalım yaa. 
Ay ne diyosunnnnn deryaaaaaKızlar bugün doğuma giriyorum.çok duygusalım yaa. 
Yorumun için çok teşekkür ederim canım. Dün sipariş ettim ama bir yanım emin değildi yine de. Rahatladım şimdi.aynı markayı oğlumda aldım canım gayet güzel memnun kaldım
Ay harikasın bu pozitiflikle git deryacım çok güzel geçecek Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşunKızlar saat 5 gibi akşam . Çok heyecanlıyım. Ama korku uçtu birden mutluluk ve heyecan aldı yerini
Ay. Canım benim sonunda kavuşacaksın miniğine. Kolaylıkla, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Haberlerini bekliyoruzKızlar saat 5 gibi akşam . Çok heyecanlıyım. Ama korku uçtu birden mutluluk ve heyecan aldı yerini
Allah kolaylık versin canımKızlar saat 5 gibi akşam . Çok heyecanlıyım. Ama korku uçtu birden mutluluk ve heyecan aldı yerini
Siz bana bakmayın ben panik ataklıyım, işler hallolmadan ya bugün doğurursam diye geziyordum. Şimdi rahatlayınca da gelmek bilmez artık ehehehe. Hallolur canım yaa daha 36’ya gireceksin, dolaplar gelince yerleştirmesi en keyiflisi. Yıkama ütüleme biraz yoruyor onları da parça parça yaptım. Camlar benim de bayaaadır silinmiyordu, abla gelmese yapamazmışım ben inanılmaz batmış. İnşallah dediğin gibi vakitleri geldiğinde gelsinler sağlıkları yerinde olsun. Erken olsa da bi şekilde hallolacaktı ki bu işler nolcak sankiValla ben 36 ya gireceğim canım hastane çantam filan yok ortada,eksiklerim de var yani.Bebeğimin dolabı 37.haftamda gelecek düşün yani.İnşallah akışında vakti saatiyle gelir de stres olmam,temizlik de muamma cidden.Pencerelerim filan berbat
Ahhh bebeğim şuan missler gibi kucaklamışsındr prensesini sağlıkla güzellikle büyüt insallahYok canım yarın 10 da
Gozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün insallhCanlarım ben doğum yaptım
Biraz zor geçti ama birkaç saati atlatinca çok güzel hiç korkmayın melekler gibi yanımda sapsarı bir oğlum oldu . Emmesi çok kuvvetli değil küçücük olduğu için ama çok güçlü mama takviyesi verdim şimdilik bestlak damlayı suyuma katıyorum günde yirmi damla sanırım umarım işe yarar biraz göğüs ucum büyük ama hemşire o sorun değil damağına yiter emer dedi
Evet canım doğum yaptım bugün 8. Günüm kontrole gittik bugün sarılık sınırdaymış sürekli de emziriyorum yaDoğum yaptın mı canim benim surec degisince takip edemedim
Yaaaa tek tek geliyor bebiskolar sağlıkla kucakla canım benimKızlar bugün doğuma giriyorum.çok duygusalım yaa. 
Korkulacak bisey yokk insan bilmediği seyden korkmazzz tadını çıkar sadeceKızlar saat 5 gibi akşam . Çok heyecanlıyım. Ama korku uçtu birden mutluluk ve heyecan aldı yerini
o ne güzel hastaneymiş :)Benden hastane çantası için sadece bebeğin hastane çıkışı kıyafetlerini getir dediler. Kendim için de pijama terlik diş fırçası kısaca kişisel bakım ürünleri. Diğer tüm herşeyi hastane karşılıyormuş. Bi sırt çantası yapıp gidesim geldi
hayırlısı ile inşallah sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin canım :) niye öyle geç saatte genelde sezeryana falan sabah saatlerinde almıyorlar mıydı yaKızlar saat 5 gibi akşam . Çok heyecanlıyım. Ama korku uçtu birden mutluluk ve heyecan aldı yerini
Canım nasılsın? Oğluşun nasıl, hergün daha iyiye gidiyordur tahminimYorumun için çok teşekkür ederim canım. Dün sipariş ettim ama bir yanım emin değildi yine de. Rahatladım şimdi.
Herkese motivasyon dağıtırken senin bebo içerde çay kahve içiyor galiba bacımmmmAy harikasın bu pozitiflikle git deryacım çok güzel geçecek Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşunhaber ver çıkınca da kuzumm 
Ay bana da aynısını dediler ama panik atak annem sağolsun yine bir valiz hastane çantası yaptık, kesin hiçbirini kullanmadan geleceğizBenden hastane çantası için sadece bebeğin hastane çıkışı kıyafetlerini getir dediler. Kendim için de pijama terlik diş fırçası kısaca kişisel bakım ürünleri. Diğer tüm herşeyi hastane karşılıyormuş. Bi sırt çantası yapıp gidesim geldi
Düşer düşer güzel kurula arada kontrol et iltihap kızarıklık yoksa hiç bişey olmazKalan kısım da kendisi düşer değil mi ? Baktım üstte tutuyor göbeğin içinde kalmamış bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?