Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Canım sen bebeğinin kanala girdiğini hissettin mi? Nurse9535
Yok canım doktor ultrasonda görüp söyledi.Bu hafta kilosu bile geçen haftaya göre düşük çıktı tam ölçemiyorum başını tam göremiyoruz dedi. Ama belirti olarak sayarsak vajinada kemik sızlaması ve çok sık wc ihtiyacım oluyor. İki gündür de vajinada arada batma hissediyorum.

Evet korunmasız olması gerekiyor çünkü semen rahim ağzını yumuşatıp açılmasını hızlandırıyor. Ama son haftalarda öneriliyor sizin için şuan erken. Mesela bize daha bu hafta önerdi doktorumuz.

Sen bekleyebilirsin canım benimki 38 haftada 3800 40 kadar daha büyüyecek Bebek için tehlikeli beklemek dedi
Bu hafta 38 oluyorum canm ben çatı muanesi yapılıcak ona göre karar verilicekk nasip bakalım benmkinşn kilosu ortada evet seninki tombiş olucakk demekki Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin gerisi önemli değik

Yaaa canım evet bebekler ufak olduğu için sütü boşaltamıyor bende mastitin kıyısından döndüm, hastane tipi pompa ve masajla 2 saatte göğüslerimi tamamen boşalttılar sonra rahatladım ve doktor dedi ki bebek güçlenene kadar sadece sol memeni emzir sağ memeni sağıp sütünü sakla. Zaten sağ memeyi tutmuyodu da iyi oldu bu yöntemle rahat ettim baya. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun hiç kolay değil tüm gece uyanık kalıp ertesi gün hayatına devam etmek. Ama öyle güzel bi sevgi ki insan dağları taşları aşar bu his yoğunluğuyla değil mi

yerimden kalkamıyorum kahve yapmaya bile halim yok daha valiz hazır değil
Ben de öyleyim, kahve içeyim dedim iyi gelir diye, iyice modum düştü. Uzanıyorum yine.
Evet canım, benim de kaburgam çok ağrıyor. O da iyice modumu düşürüyor. Bir yandan da diyorum normal doğum için bin tane şey söylediler hiç birini yapmadım geldim şu haftaya. Ne bileyim psikolojim alttan alta bedenimi de etkiledi muhtemelen. Keyifsizim ve yorgunum

Tarif edilemez bir duyguymuş canım İnşallah yakında kavuşacağız
Her dönemlerinde farklı zorluklar bizi bekliyor. Allah yardımcımız olsun

Valla ilk önce insanın psikolojisi iyi olacak ama ben baya zorlanıyorum,garip bir depresiflik hali ve tatsızlık var.Her gün aynı olmuyorum tabi ama bazı günler çöküşteyim,Allah hepimize psikolojik sağlamlılık versin

Canım bnde aynı yaa biraz yürüsem karnım sertleşiyor rahat edemiyorum bu sefer nefesim daralmaya başlıyorr yatmak istiyorumm yürüyüş spor yapmadan normal dopum yapan varmı etkiliyormı geröekten bu kdar doğumu merak ediyorum
Aminn canım inşallahh emzirdikten sonra pompa ile mutlaka sağım yapın diyorlarr bebiş tam çekemediği için süt birikiyormuş göğüslerde oda ağrıya ateşe sebeb oluyormuşş birde bebek emerken uyursa topuğuna vurup uyandırın emzirmeye devam edin diyorlar doyduğundan değil anennin kokusundan uyurmuş hemen güvende hissettiği için canım fikir olsun diye yazmak istedimm

Öyle bir şey tavsiye ettiyse aslında ben de öyle yapabilirim ya biriyle emzireyim sadece şükürler olsun bazen söyleyecek bir şey bulamayıp sadece gözüm doluyor

Ben oğlanı dövecem neredeyse uyanmıyor bunu da doktora söyleyeyim çok uyuması da iyi değilmiş

Ben ilk sefer olduğu için çoraplarına kadar ütüledim ama sürekli böyle yapamam ben de kesinlikle bi kaç seferden sonra kurutmaya atarım zaten ütülü gibi çıkıyor oradan. Normalde ütü yapmıyorum oğlum için yaptım diye eşim de kıskandı hatta ben en kısa programa attım 30dk’lık olan. Yeni sonuçta lekesi bişeyi yok. Bi de şimdi yeni oldukları için bebiş heyecanlıyla güzel gitti ütü. Giydirdiğimi hayal ettim falan, ama zannetmiyorum istikrarlı şekilde ütü yapabileceğimi dediğiniz gibi belki günde 5-6 kere değiştireceğiz üstünü. Kurutmaya atmak en mantıklısı

Aynen öyle canım bende merak ediyorum ben iki adım atsam yatağa koşmak istiyorum öyle bir enerjisizlik belim karnim sırtım heryerim ağrıyor yürüyüş falan yapınca bebeğim toplanıyor bı yere
Bu şekilde nasıl olucak bilmiyorum bir ay önce çok iyiydim zaman yaklaştıkça kanım çekildi resmen uyumak istiyorum sadece kendimi zorlasam da vücudum izin vermiyor nasıl normal doğum yapicaz acaba bu sekilde

Benim doktorum vajinal doğum spontane olur dedi geçen gün perine masajını sorduğum zaman diyor ki kimi kadın var, bir anda gelir birkaç saate doğurur kimi de var yıllardır spor yapıyordur sancısı gelmez suni veririz 20 saat çeker sezaryene alırız. Her şey şans bebeğin nasıl gelmek isterse öyle gelecek.
Belki de doğru söylüyor yani bilmiyorum ki.

Ay al bendende o kadar yaa

Yaa tabii nasip tamamen sanırım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…