Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Vajinal doğum çok istiyorum o yüzden beklemeyi planlıyorum Allah nasip ederse, ciddi bir sorun olmazsa. Benim dr kanımda enfeksiyon çıkmadı, enfeksiyon olduğunu sanmıyorum kokulu falan değil akıntı. Bakalım heyecanla bekliyorum ben de

Ah o çok zor canım bende ondan çektim. Kimyonlu su içtim ben ama 3 günlük süreci atlatınca kendiliğinden geçti. Büyük wc cıkabiliyor musun

Yürüyüş yapmaya calis baska türlü olmuyor

Merhaba kızlar doğum sonrası dördüncü gündeyiz hiç ama hiç telefonu elime alamıyorum gaz sancım ikinci gün çok fenaydı çok şükür evime geldim rahat ortamımda hallettim wcye de dün çıktım gece beni bir şeyler bastı titreme geldi kemiklerim sızım sızım sızlıyordu bebekle aynı bedenmişiz gibi saçma sapan halisünasyonlar gördüm ama sabaha geçti birkaç saat de olsa uyudum kesinlikle bebekle alakalı değil sıkıntılarım tamamen fiziksel açıdan uyuyamamak sinirlerimin bozulması ayaklarım hamilelikte bile şişmezken ameliyat sonrası davul olmuştu bugün onlar da biraz azalmış yürüyüş kısa kısa yapıyorum bebek güçlü emmeye başlayınca göğüslerimi acıtıp minik yara kanamalara sebep oldu sertleşti göğüslerim memede uyuyor boşaltamıyor da bence o yüzden kesinlikle sağmak şart elle zor oldu lansinoh giyilebilir almıştım dünya rahat bir alet emmeden sonra uyuyunca almayınca geri kalanını boşaltıyorum şarjı çabuk bitip çabuk doluyor onun ayarına daha bakmaya fırsatım olmadı gelişigüzel bir modda yapıyorum bebek emince canım çok yanıyor bu mastit mi bilmiyorum ama bunda bile gözüm doluyorsa Allah bizlere sabır versin şifa versin bebek değil fiziksel acılar mahvediyor insanı benim üstümden bayağı bir geçti bu doğum herkesi kucaklıyorum canım arkadaşlarım doğum yapmayanları Allah kavuştursun dünyanın en en en güzel varlıklarına

Bu ölçümlerde değişiklik olduğu hep söyleniyor ama benimkinde 51 cm idi 47 çıktı 3200 civarıydı doğumdan bir hafta önce ama doğumda 2930 çıktı minicik diye birkaç şey almıştım tüh kullanamayacağım dedim şu an sadece onları kullanıyorum minnak oğluma

Ay cidden herr seyi utulememiz sart mi hepiniz oyle mi yaptiniz merak ettim cok fazla esya var .. bi de hangi programda neyle yikadiniz bebek esyalarini surekli her yikamada boyle utuyle ugrasacak miyiz dogumdan sonra cok sık ust degisimi olur heralde bende biraz usengecim

Bi de doktoru cinsel iliski onerenlere bi sorum var korunmasiz mi olmasi gerekiyor yani spermlerin iceri girmesi serbest mi qyiptir sormasi cunku enfeksiyon olur vs diye bu durumdan korkuyorum ben ( bu arada ocak annelerindeyim dogum yapanlari okumak icin meraktan geldim Allah sizlere ve bebeginize sifa versin hepimiz saglikla kucagimiza alalim jnsallah )

Ben her şeyi ütüledim ama ilk ve sondu sürekli yapabileceğim bir şey değil, en başta her şey temiz düzenli olsun diye yaptığım bir şeydi. Sürekli yapanlara Allah sabır versin hepsi el kadar zaten yap yap bitmiyor

Korunmasız ilişkiyi genelde doğuma yakın öneriyorlar, enfeksiyondan ben de korkuyordum sık oldum başlarda çünkü. Bu yüzden eşim korundu hep.

o ne güzel hastaneymiş :)
Bende şaşırdım ya
Ay bana da aynısını dediler ama panik atak annem sağolsun yine bir valiz hastane çantası yaptık, kesin hiçbirini kullanmadan geleceğiz
Hahshs ah bu anneler ya ben de koyarım gibi kendime zaten 3 adet pijama koyucam emzirme sütyeni falan bebişede yine bi 2 takım koyarım ekstra ya bez bile gerek yok dedi bilemedim Türk genlerimiz el vermiyor

Benim de ilk ve sondu bi ara cidden sinir geldi ütülerken sonra kendimi suçlu hissedip bi süre ara vermiştim

kaç çıktı bugün kilosu aramızda dört gün var

Rabbim gonlune gore versin canım, hemen ayaktasin oyle olursa zaten bebegibi emzirme isi kaliyor geriye
Evetvultrason olcumleri belli degil, bnm oglumda 3600 demisti ertesi sabah dogdu 3112grdı, boyu 55 olculmustu 47cm dogmustu smdide bu yuzden pek inanmiyorum, kızım icin dün 3650 dedi dr ama bnce daha az dogacak,
Bazı doktorlar iri olçüm yapip sezeryana mecbur birakiyorlar gibi geliyor bana
Ben oglumda utulemistim herseyi dogum oncesi dogduktan sonra hic firsat olmadi ki hehhheee giydirdim yıkayıp, smdide kizimda 30derecede yikadim bebek deterjani ile herseyi kurutup astim dolaba zaten askılarla kurutuyorum burusmuyor, utulemeyi mikrop olsun diye yapiyorlar genelde ama Allahaskina utuleyip steril ortama sokmuyoruz ki dolapta yine oluyor olan hic darlayamam kendimi, zaten dogunca kaka kusmuk lekeleri cikarmak icin kaynamaya ata ata en ozendgimiz kiyafetler bir sure sonra laçkalasıyor malesef

Of kızlar, hiçbir şey yapasım yok. Ne rutin işler, ne temizlik, ne yemek. Doğum öncesi motivasyon olayı bende ters tepti sanırım. Gerçekten kocaman bir sıfırım

Of kızlar, hiçbir şey yapasım yok. Ne rutin işler, ne temizlik, ne yemek. Doğum öncesi motivasyon olayı bende ters tepti sanırım. Gerçekten kocaman bir sıfırım
yerimden kalkamıyorum kahve yapmaya bile halim yok daha valiz hazır değil

Kızlar ya bende pazartesi nasipse sezaryene gircem 38+2 yim ogün 2.sezaryenim yine korku heyecan sardı bana dua edin son 2 haftadır devlette sorun yaşadım özele geçtim hemen bana bacak boyu kısa kafası Oblik duruyor dedi en son ultrasona bile sokmadı gün almaya gitmiştik gün vermiyo anladımki doğurtmaya gönlü yok sokaktamı doğurcam dedim kısaysa kısa dedim özelde bakıldım fl ve hdl mi ne dedi onu yanlış ölçmüş olabilirler haftasıyla uyumlu dedi istersen bu hafta alalım dedi çok mutlu oldum o an inşallah yinede içimde korku duruyo sağ salim kucağıma alayım yaa ömrümden 50 yıl götürdüler 2 haftadır bu hamilelik benim için çok yıpratıcı geçti zaten Rabbim artık güldürsün

Valla benim de üzerime ölü toprağı atılmış gibi hem yorgunum hem çok depresifim,sürekli ağlar moddayım.Neye ağladığımı bile tam bilmiyorum.Hamilelikte ağladığım kadar hiçbir şey de ağlamadım,bütün duygu durumum alt üst olmuş gibi üzerine bir de ağrılar şiddetlendi iki dk uzanayım uyuyayım diyorum bebek tepikliyor,günler çok tuhaf ..

Ya annelik işte insan herşeyi yapabiliyor. Ben de şiştim iyice yuvarlanıp gidiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…