- 22 Kasım 2022
- 4.461
- 5.380
- 88
Ah nasıl sevindim anlatamamm canım benim keyfini cıkar simdi anneliğinKızlar çok şükür. Bebeğim de bende iyiyizay nasıl bir mucizeymiş. Bir dakika uyuyamadım onu izlemekten. Çilek haklıymışsın herkes doğursun da kavuşsun mucizesine.
Sütüm damla damla geliyor. Oğlum yavaş yavaş kavramaya başladı. Uyandırmak zor oluyor ama çabuk öğreniyor. Biraz emzik de verdim ara ara çenesi gelişsin diye doğrumu bilmiyorum:
Buarada topuk kanı aldırdınız mı
Merhabalar. Kusura bakmayın doğumdan beri kendime pek vakit ayıramıyorum o yüzden şimdi gördüm mesajınızı. Benimki de kafasının arkasındaydı 1 cm kalınlığında olduğu için bebeğe büyüyünce yastık olduBiraz zaman geçmiş ama bu yazınızı amniyotik bandı araştırırken gördüm bana da doktor 7. Haftamda amniyotik bant var ama bebeğe çok uzak zarar vereceğini düşünmüyorum dedi. Şuan 11. Haftamdayım en son kontrolde evet bant duruyor ama bebeğe zararı yok dedi tekrar. Ama gördüğüm kadarıyla tam kafasının arkasındaydı çok kafama takıldısizin nasıl ilerledi süreciniz?
Canım çok tebrikler tekrarKızlar çok şükür. Bebeğim de bende iyiyizay nasıl bir mucizeymiş. Bir dakika uyuyamadım onu izlemekten. Çilek haklıymışsın herkes doğursun da kavuşsun mucizesine.
Sütüm damla damla geliyor. Oğlum yavaş yavaş kavramaya başladı. Uyandırmak zor oluyor ama çabuk öğreniyor. Biraz emzik de verdim ara ara çenesi gelişsin diye doğrumu bilmiyorum:
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar çok şükür. Bebeğim de bende iyiyizay nasıl bir mucizeymiş. Bir dakika uyuyamadım onu izlemekten. Çilek haklıymışsın herkes doğursun da kavuşsun mucizesine.
3 yaşına girince vereceğim oyuncak bile hazırKızlar tek derdin bumuydu demeyin yavrukuşlara oyuncak aldınız mı hfgdhdh
Ya başlangıç için ne aldın ben su matı, piyanolu oyun halısı, tırtıl bide bu bebek üniversitesi kitaplarını aldım3 yaşına girince vereceğim oyuncak bile hazır
Gözün aydın canımKızlar çok şükür. Bebeğim de bende iyiyizay nasıl bir mucizeymiş. Bir dakika uyuyamadım onu izlemekten. Çilek haklıymışsın herkes doğursun da kavuşsun mucizesine.
C2 seviye analık shhshshs3 yaşına girince vereceğim oyuncak bile hazır
Ben hiç bişey almadım çocum gelişimsiz mi kalsın ya hhshs hemen sipariş vereyimYa başlangıç için ne aldın ben su matı, piyanolu oyun halısı, tırtıl bide bu bebek üniversitesi kitaplarını aldımyetiyo mu
Siz de bana söyleyin almadıklarım kaldıysaBen hiç bişey almadım çocum gelişimsiz mi kalsın ya hhshs hemen sipariş vereyim
Evet bende onlardan alıcam bi de pusetine takmalık bişeyler alırım herhalde bide şu siyah beyaz kartlar var 0 aydan itibaren diyor onlardan alayım dedim diğerleri de ay ay alınır herhalde başka alan varsa söylesin CiddenSiz de bana söyleyin almadıklarım kaldıysahe bide hışırtılı kitaplardan aldım bir iki tane
Biz kızımıza dün bimden çéşmeli lavabolu mutfak seti aldık artık 2 yas sonrasi oynar, hep abisinden kalma tertemiz varKızlar tek derdin bumuydu demeyin yavrukuşlara oyuncak aldınız mı hfgdhdh
Benimde oglumdan kalma zurafalı oyun halisi var, oglum onda basladi toplari atayim diye ayaga kalkip tutuna tutuna yurumeye, hisirtili kitaplar sevdiklerimizden hediye geldi,cingirak falan onceden oyuncak oldugu icin o masrafa girmedik tekrar buyudukce cocugun kendi istegine gore aliriz dedikYa başlangıç için ne aldın ben su matı, piyanolu oyun halısı, tırtıl bide bu bebek üniversitesi kitaplarını aldımyetiyo mu
Öyle tabi kiiiBiz kızımıza dün bimden çéşmeli lavabolu mutfak seti aldık artık 2 yas sonrasi oynar, hep abisinden kalma tertemiz var
Benimde oglumdan kalma zurafalı oyun halisi var, oglum onda basladi toplari atayim diye ayaga kalkip tutuna tutuna yurumeye, hisirtili kitaplar sevdiklerimizden hediye geldi,cingirak falan onceden oyuncak oldugu icin o masrafa girmedik tekrar buyudukce cocugun kendi istegine gore aliriz dedik
Acikcasi oyuncak ustlerinde ne kadar 0 ay yazsada 2 ay sonrasi genelde elleriyle tutmaya basliyorlar ilk 3 ay siz gogsunuzde tutun bol bol, sevgiyle yogurun hemen buyuyorlarayyy cok duygulandim aglayalim birlikte ama mutluluktan , Allahım kokuları mucize gibi oluyor hepinize sağlık diliyorum, hersey duzelecek hanimlar mastit emzirme hersey yoluna giriyor miniş halleri hemen geçiyor, gogsunuzden ayırmayın kuzularınızı
canım 75 i görürken nasıl hissediyorsun kasık ağrısı oluyo mu mesela,Benim 75 leri görüyor ama yine tık yok. Nasıl olacak bende bilmiyorum valla yarından itibaren spor ve yürüyüşü arttırcam
3 yaş sonrası bütün oyuncaklar var legolar barbieler oyun evi vs ama onun öncesi yok bizde hepsini vermiştimBiz kızımıza dün bimden çéşmeli lavabolu mutfak seti aldık artık 2 yas sonrasi oynar, hep abisinden kalma tertemiz var
Benimde oglumdan kalma zurafalı oyun halisi var, oglum onda basladi toplari atayim diye ayaga kalkip tutuna tutuna yurumeye, hisirtili kitaplar sevdiklerimizden hediye geldi,cingirak falan onceden oyuncak oldugu icin o masrafa girmedik tekrar buyudukce cocugun kendi istegine gore aliriz dedik
Acikcasi oyuncak ustlerinde ne kadar 0 ay yazsada 2 ay sonrasi genelde elleriyle tutmaya basliyorlar ilk 3 ay siz gogsunuzde tutun bol bol, sevgiyle yogurun hemen buyuyorlarayyy cok duygulandim aglayalim birlikte ama mutluluktan , Allahım kokuları mucize gibi oluyor hepinize sağlık diliyorum, hersey duzelecek hanimlar mastit emzirme hersey yoluna giriyor miniş halleri hemen geçiyor, gogsunuzden ayırmayın kuzularınızı
Şimdi kontrolden çıktım yeni sordum 36+2 yim. Bu haftalards akıntı artışı normalmiş. Ama tabi önlem amaçlı idrar tahlili vereceğim☺Kızlar artık temiz iç çamaşırıma büyük yer kaplayan akıntılar düşüyor bu normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?