Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Evet hanımlar an itibarı ile olan doğumlarda Kasım anneleri grubunun bayrağını taşıyacağız hayırlı uğurlu olsun ahahsh
Hastanede vereceğim hediyeliğin üzerine Kasım 2025 yazdırdım. Ekimde doğurursam napcam diye düşüne düşüne kasıma ulaştık çok şükür Kasım anneleri olarak bakalım ilk kim adaya veda edecek

Benim dün uyurken ağzıma mide suyu geldi boğuluyordum az daha. Yastığımı yükselttim yarı oturur uyudum.
Ay bu fena bir şey bana çok oluyordu artık hep çift yastık

Gözünüz aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah

Benimki 32. haftada bi gelecek oldu durdurduk artık gelmiyor. Yavrum gel artık önümüzdeki haftaa

Ay bende de öyle oldu 37yi gördük şimdi de 42ye kadar bekleyecek diye korkuyorum

Canımm hersey yolunda mı deryaderya2

İnşallah bebeğiyle ilgilenmekten yazamamıştır
Kızlar çok şükür. Bebeğim de bende iyiyiz ay nasıl bir mucizeymiş. Bir dakika uyuyamadım onu izlemekten. Çilek haklıymışsın herkes doğursun da kavuşsun mucizesine.
Sütüm damla damla geliyor. Oğlum yavaş yavaş kavramaya başladı. Uyandırmak zor oluyor ama çabuk öğreniyor. Biraz emzik de verdim ara ara çenesi gelişsin diye doğrumu bilmiyorum:
Buarada topuk kanı aldırdınız mı

Gözün aydın kuzummm çok şükür bitti gitti yaşadığın o kadar sıkıntı şimdi keyfini çıkarma zamanı
Bebişin iyi mi? Sen nasılsın

Çok şükür sağlıkla kavuştunuz.Tansiyonmuş kordonmuş hepsi geçti artık
Emzik ve topuk kanı hakkında bilgim yok onu doğuranlar cevaplasın

Allah analı babalı büyütsün Vajinal isteyenlere umut oldun

Ben hiç doğuracak gibi değilim yine ama kızım hareketleniyor bazen vajinaya baskı yapıyor batma hissi oluyor arada.
Ben senden bir hafta gerideyim ama tam olarak aynı hissediyorum
bugün 39 hafta ve nst de sıfır sancı çıktı nasıl olacak bilmiyorum böyle olup bi anda mı sancılar başlayacak
Ben de çevreme soruyorum birden mi olacak bu iş diye
Kızlar bende akrebim kızımda akrep olucak akrepler çok fena oluyor valla
Hayır canım sen bilmiyorsun, öyle değil

Günaydın the real kasım anneleri 37+5’im ve randevum var. Sancı mancı bir şey çıkmaz bence bugün, bu hafta artık tüm tuşlara basıyorum, ebenin, doktorun söylediği her şeyi yapacağım. Doğum başlatma çabalarımdan inşallah normal hayatıma vakit bulurum.
Ben hurma yemeye gidiyorum byee

Hayirlı sabahlar hanımlar maşallah hepiniz gececisiniz yine ben ilk dogumdan bildigim icin bebis hic uyutmuyordu bu yuzden dogumdan once kendimi uyku moduna aliyorum, sabaha kadar bin kere uyansamda yatiyorum yine, bence sizde zorlayin biraz dogum sonrasi uykusuzluk fena demedi demeyin
Zaten haftaici benim oglum 7de okula kalkiyor mecbur haftasonuda bu duzene aliskin diye kalkiyor, 2 cocukla ustesinden gelecegiz insallah esimle
Bu arada vajinal dogumdan cekinmeyin ben epiduralde almadim dayanabildim sanci geldikce bebegi itiyorsunuz,aciklik tamamlandiginda dogum odasina aliyorlar, 3 fırtta cikmisti bebisim stress yapmayin, belki sizlerdede epidurale ve suni gerek duyulmaz
Ve gercekten pat diye oluyor hersey

Canım benim o kadar sevindim ki senin için ne badirelerle geldin bugüne sonunda kavuştun oğluşuna. Doya doya kokla şimdi

Canım notmal doğum yapmak içinn yürüyüş spor falan herhangi bişey yapmışmıydıbb

Canım notmal doğum yapmak içinn yürüyüş spor falan herhangi bişey yapmışmıydıbb
Ben bol su içen bir insanım mesela evimiz 3 katlı yazlık yerdeyiz hiç üşenmem camaşır, ıvır zıvır için bile çıkar inerim, köpegimizi gezdiriyoruz ailecek, bahçe isleri falan, rutin hareketlerim benim hep, bunlar disinda ilk dogumdada extra birsey yapmamistim, bu hamilelikte extra olarak oglumun okula git gel eklendi, baskada birsey yapmiyorum, doktorum gecen gun kontrolde perine masaj ve yağını, plates topu onerdi ama yapmadim, ne bileyim daha oncede yazmistim dogum normal bir surec vakti zamaninda oluuor zaten bedenen, bazen cok ugrassakta olmuyor mecburi sezeryana alinabiliyoruz, bende akışındayım açıkçası hangisi nasipse onu olacağım artık zaten 40. Haftamda dolacak çarşamba bakalim, doktorum o gun kontrole cagirdi tekrar aciklik muayenesi yapip karar verelim falan dedi suni sanci vs olarak, rahmimi yumusatacak bazi yontemler varmis ilac mi nedir, bir arkadasim dogumu baslatmak icin doktoru vajinasina kapsul ilac mi ne vermis, net hatirlamiyorum yanlis birsey yazmak istemem, dogumu tetiklemisti, ben su an beklemek istiyorum acikcası ultrasondada hersey yolunda gozukuyor bu hamileligim gec dollenme, bildigim icin diyorum bebis henuz hazir degil yani

Bu arada bol su çatlaksız bir hamilelik ve sonrasi icin etkili, krem aklima geldikce kullaniyorum surekli degil, oylesine nivea,arko falan yani çatlak icin etkili diye sayilanlardanda degil, 2. Gebeligim nst takan ebeler ilk dogum mu karninizda catlak olusmamis diyorlar

Bol suyu ihmal etmeyin hanımlar simdiden hem süt için hem sonrasinda kilo verirken çatlak olusumlarini onlemek icin

Kızlar gözünüz aydın canıııım iyi olmanıza çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
eceeaap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…