• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Öyle gelip giden bir ağrı değil yayiliyo sürekli hani regl olunca ağrın oluyor ya devamlı yani öyle bacaklarıma kadar yayılıyor regl olmuşum gibi gelip gidiyorsa da ben anlamıyorum nişan falan da gelmedi gitsem mi bilemiyorum ya ama daha önce hiç böyle olmamıştı
Regl ağrısı gibi geçen benim de oldu üç saat filan sürdü sonra geçti geri

Ben de 36+2 yim canım. Bana da 17 kasıma gün verdi doktorum. Doktorumu 14 kasım için ikna edemedim 😬😂 Aynı günlerimiz aynı gün doğum sağlıkla gelsinler 🙏🏻
Yaaa çok heyecanlı. Aynı gün kavuşacazz. Bakalım bizi neler bekliyor çok heyecanlıyım 🥹

Kızlar ben de 2 gündür plates topuyla kalça yuvarlama falan yapıyorum o kadar doluluk hissediyorum ki yaparken sanki biraz daha yapsam doğurcam🫠😆 tavsiye ederim son haftada olanlara bence açılmaya yardımcı olacak

Kızlar ben de 2 gündür plates topuyla kalça yuvarlama falan yapıyorum o kadar doluluk hissediyorum ki yaparken sanki biraz daha yapsam doğurcam🫠😆 tavsiye ederim son haftada olanlara bence açılmaya yardımcı olacak
Ya ben de fonksiyoneldoğum diye bi instagram sayfasından onlayn pilates dersi alıyorum, kanala yönlendirme falan da yapıyor çok memnunum bakabilirsiniz isterseniz

Kızlar benim kontrolüm güzel geçti. 36+2 yiz. Geçen hafta 2800dü bu hafta 2900 çıktı. Yanılma payı olabilirmiş tabi. 17 kasımda günümüzü aldık 38+5 olacağım. Doktor 14-15 kasımda yokmuş inşallah o gün gelmek istemez bunu duyunca çok gerildim😬😬😬
Hayirli olsun cok denkmisiz bana da 19 kasima gun verdi kg 2.700 sadece son iki gidisimce kafa olcumu 1 hafta geriden geliyor doktorum bu bi sorun degil dese de kafaya takiyorum insallah daha da kalsiyum protein agirlikli beslenip gidicem haftaya🫠🫠

Kızlar benim kontrolüm güzel geçti. 36+2 yiz. Geçen hafta 2800dü bu hafta 2900 çıktı. Yanılma payı olabilirmiş tabi. 17 kasımda günümüzü aldık 38+5 olacağım. Doktor 14-15 kasımda yokmuş inşallah o gün gelmek istemez bunu duyunca çok gerildim😬😬😬
Hayirli olsun cok denkmisiz bana da 19 kasima gun verdi kg 2.700 sadece son iki gidisimce kafa olcumu 1 hafta geriden geliyor doktorum bu bi sorun degil dese de kafaya takiyorum insallah daha da kalsiyum protein agirlikli beslenip gidicem haftaya🫠

Kızlar nasılsınız ben 37+1 deyim normal doğum bekliyorum,ama grip oldum ilaç ta kullanamadığım için çok zorlanıyorum,gebeliğimin başından beri kusuyorum sın 3 haftadır da hem kusma hem mide yanmasıyla mücadelem var 😂gavisconla yaşıyorum sürekli sizin nasıl mideler?

Ben de aynı şekilde hareket yaptığım gün boyunca doğuruyorum sanıyorum😂

kızlar bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür saglikli bi sekilde dogurdum ama halen hastanedeyim 🥲 bebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler 🫠 lütfen dua edebilir misiniz cocuklarimi sag salim kucagima alayim ❤️🥹
Hayırlı olsun bebeklerin kaç haftalıklar kiloları nasıl?tez zamanda kucağına da al inşallah.onlar biraz daha büyüyene kadar sen de dinlenmiş olursun

Kızlar nasılsınız ben 37+1 deyim normal doğum bekliyorum,ama grip oldum ilaç ta kullanamadığım için çok zorlanıyorum,gebeliğimin başından beri kusuyorum sın 3 haftadır da hem kusma hem mide yanmasıyla mücadelem var 😂gavisconla yaşıyorum sürekli sizin nasıl mideler?
Al bendende o kdar kafama dikicem artıkk 🤣🤣🤣
kızlar bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür saglikli bi sekilde dogurdum ama halen hastanedeyim 🥲 bebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler 🫠 lütfen dua edebilir misiniz cocuklarimi sag salim kucagima alayim ❤️🥹
Oyy maşallah canım Allahım sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallah dualarımız seninlee tez zamanda 🤲🏻

Hayirli olsun cok denkmisiz bana da 19 kasima gun verdi kg 2.700 sadece son iki gidisimce kafa olcumu 1 hafta geriden geliyor doktorum bu bi sorun degil dese de kafaya takiyorum insallah daha da kalsiyum protein agirlikli beslenip gidicem haftaya🫠
Benimde sizlerle aynı kilo canım haftalarımızda yakın ssğsalim kucağımıza alalım inşallah insan herşeyi kafaya takıyor gerçekten

Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün 🧿 En kısa zamanda bebeklerini kucağına alırsın inşallah 🤲🏻

Back
X