• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Bi git hastanenin aciline istersen için rahatlar. Doğum başladıysa da zaten hemen yatırmıyorlar sancı düzenli olup sıklaşınca gel diyorlar bildiğim kadarıyla.
Aksama kadar bekliyim diyorum anlattıklarına göre daha yok gibi hastaneye gitmekten nefret ediyorum ya sanki gelen sancida orda gider gibi hissediyorum geriliyorum dk tutcam duş alcam bakalım siklasirsa gidicem 🥲

Kızlar hediyelik çikolata ve kolonya almak istiyorum sizin güvendiğiniz, yaptırdığınız bir yer var mı?

Evet bende hemen gitmek istemiyorum sonuçta nişan gelmedi su gelmedi öyle aşırı bişey de yok belkide açılma vardı o ilerliyodur doğum sancısı olsa bile hastanede olmak istemiyorum hemen oraya gidince olan sancım da gider gibi sevmiyorum hastaneleri hiç bekliycem biraz devam ederse giderim gece
Bilmemek çok kötü gerçekten ya Allah yardımcımız olsun
Cidden öyle ya ama sanırım çoğunlukla doğum sancısı kendini fark ettiriyormuş🫠 hissederiz ilerleyince diye düşünüyorum. İlk başta emin olamasak bile sonuçta illa kendini belli edecektir zamanla. Acele etmeye gerek yok eviniz daha konforludur. Rahatlayın sadece ve bebeğinizin hareketlerini takip edin🌸 inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız

Ya ben görmeyim bakmayım dedikçe karşıma spinal iğne yapım videosu çıktı ve yanlışlıkla baktım. Şimdi ben nasıl doğuracam diye ağlamak üzereyim
Canım o iğne hiç acıtmıyor ki. Hamileyken yaptığımız kan sulandırıcı iğneler daha çok acıtıyor valla

Benim geçen hafta 37+2 yken 3250 çıkmıştı, bu hafta 38+3 de 3129 çıktı kilosu. Ama bu ölçüm doğru değil dedi kafası kanala girdiği için doğru ölçemiyoruz bundan sonra kilosunu tam ölçemicez dedi. Seninde öyle olmuştur belki
Benmki ne kanalda ne aşşada canım yukarda duruyorr baş aşşa😀😀 gayet rahat ölçtü yanii 😀 muhtemel seninki ondan kaynaklı olabilir canm çnki düşmesi diye bi surum yokmuşş doğuma göre 300 aşşa yukarı oluyormuşş.. bn 38 2800 dedi yani 300 aşşa çıksa 2500 az geldi kilosu bana boyuna ne dedi canım ben bu sefer 3 kilo okmuştur gibi odaklamıştım kendimi bu kdar az söyleyince bian tedirgin oldum ama burdaki bazı arkadsşlarla aynı gibi kilomuz normal gelmeye başladı doktorda normal dedi ama

Kızlar benim kontrolüm güzel geçti. 36+2 yiz. Geçen hafta 2800dü bu hafta 2900 çıktı. Yanılma payı olabilirmiş tabi. 17 kasımda günümüzü aldık 38+5 olacağım. Doktor 14-15 kasımda yokmuş inşallah o gün gelmek istemez bunu duyunca çok gerildim😬😬😬
Ben de 36+2 yim canım. Bana da 17 kasıma gün verdi doktorum. Doktorumu 14 kasım için ikna edemedim 😬😂 Aynı günlerimiz aynı gün doğum sağlıkla gelsinler 🙏🏻

kızlar bu pusetler arabaya nasıl takılıp sabitleniyo yapan var mı olayı ne bunun😁

Benmki ne kanalda ne aşşada canım yukarda duruyorr baş aşşa😀😀 gayet rahat ölçtü yanii 😀 muhtemel seninki ondan kaynaklı olabilir canm çnki düşmesi diye bi surum yokmuşş doğuma göre 300 aşşa yukarı oluyormuşş.. bn 38 2800 dedi yani 300 aşşa çıksa 2500 az geldi kilosu bana boyuna ne dedi canım ben bu sefer 3 kilo okmuştur gibi odaklamıştım kendimi bu kdar az söyleyince bian tedirgin oldum ama burdaki bazı arkadsşlarla aynı gibi kilomuz normal gelmeye başladı doktorda normal dedi ama
Canım 38 de böyleymiş kilosu daha doğuma kadar alır en az 3000 doğar o sen merak etme. Benimkinin boyuna da bikaç hafta önce 47 demişti son haftalarda ölçmedi yada bana söylemedi o yüzden bilmiyorum.

Sen
Canım 38 de böyleymiş kilosu daha doğuma kadar alır en az 3000 doğar o sen merak etme. Benimkinin boyuna da bikaç hafta önce 47 demişti son haftalarda ölçmedi yada bana söylemedi o yüzden bilmiyorum.
inşallahh canım sağlıklı olsunda içimden geçen hep 3100 neden bilmiyorum 3 dese çok rahatlayacaktım gibi şimdi çok düşük gibi gelmeye başladıı haftayada sezeryan falan olursa çok mu zayıf doğacak diye düşünmeye başladım insan herşeye tedirgin oluyor gerçekten zaman hayırlısıyla çabucak geçsin istiyorum

Kızlar hediyelik çikolata ve kolonya almak istiyorum sizin güvendiğiniz, yaptırdığınız bir yer var mı?
Merhaba canım , instagramda kadantasarımm da yaptırdım ben , aşırı memnun kaldım, örnek olarak ekleyeyim benim kızın çikolatasını vs

Eklentiler

• 86513706-6769-434B-954F-BDBCF0AF6E06.webp
    86513706-6769-434B-954F-BDBCF0AF6E06.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 12
  • E926A435-A099-480E-9EC7-A2FD4709C039.webp
    E926A435-A099-480E-9EC7-A2FD4709C039.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 12
Back
X