Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Aynı şekilde benim de öyle bazen tedirgin oluyorum hatta kalkıp doktora mı gitsem diye. Benimkiler ikiz bir de. Sanki birinin hareketini hissediyorum diğerininkini hissedemiyorum gibi de oluyor bazen.
Canım ikiz gebelikse elbette içine sinmeyen durumda gitmelisin hemen doktora Allah kolaylık versin hepimize

Benim de kontrolüm yarın her doğumun kendine göre zorluğu var bence inşallah hepimiz en kolay şekilde doğururuz
Güzel haberler al inşallah bakalım kilosuna ne diyecek kontrolden sonra yazarsın
Tabii ki her doğum zor Allah zorumuzu kolay kılsın inşallah

Bu arada benim de kontrolüm yarın, umarım hepimiz güzel şeyler duyarız kontrollerde. Yarın aramıza katılacak bir sürü bebiş var çok heyecanlı. Biraz kendinizi toparlayınca bize haber vermeyi unutmayın kızlar. Ayrıntılı hikayenizi sonra anlatırsınız, iyi olduğunuzu görelim yeter hepinize Allah kolaylık versin, su gibi oldu bitti diye söyleyin inşallah

Duş iyi geliyor canım
Biz bu gidişle doğum sancısını ayırt edemeyeceğiz ya çünkü şu an baya ağrı hissediyorum ama kasılma yok hiç. Sadece büyük tuvalete çıkma hissi yaşıyorum kuyruk sokumunda olan ağrıdan kaynaklı sanırım. Ve tam olarak regl hissi yaşıyorum. Bu eğer doğumla alakalı değil de normalse ben anlayamam doğum sancısını şahsen

Uyumaya çalışıyorum uyuyamadım nasıl doğuracağım düşüncesi geldi gene kaç saattir daral geldi

Nstde sancım çıkmadı bende hiç hissetmiyorum zaten dinlen güzelce dediler ama uyuyamıyorum da sabahı bekliyoruz bakalım sancılarda artış ve açılma olur inşallah suni sancıya gerek kalmaz
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız, peki suyunuz nasıl geldi birden mi yoksa yavaş yavaş mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…