- 11 Nisan 2024
- 1.722
- 1.548
- 53
Ben artık başa sardım sanki sekiz aylık gibi hissediyorum acelem kalmadıAy aramız bir haftaa bu zaman nasıl geçicekkkk ya
Kizlar sezaryan olanlar kanamaniz bitti mi? Bittiyse kaçinci gün bitti
Bende var canım vajinal varis bayağı büyük yanikızlar herkese selamlar gebelıkte vajınal varıs olanlar oldumu aramızda ben dun muaynede servıks kenarında varıs oldugunu ogrendım
Canım ksımın kaçına kdar son dedii şimdi sanaBen artık başa sardım sanki sekiz aylık gibi hissediyorum acelem kalmadı
En son dediği tarihe göre 20 Kasım oluyor canımCanım ksımın kaçına kdar son dedii şimdi sana
Ben artık gitmiyorum doktoruma 1 buçuk saat yol zaten yıldım.Bulantı bende de var, aynı belirtiler. Gece yine sancım oldu doktora da gittim 40larda çıktı haftaya kontrole gelmek üzere gönderildimniyeyse 2. olduğu için az erken gelir diye düşünüyordum şimdi ablasını da geçecek doğası yok galiba
Son iki haftann ozaman hadi bakalımm ne zaman gelicekk minikkEn son dediği tarihe göre 20 Kasım oluyor canım
Ben aldımda bana agri yaptiDoğum sonrası korse aldınız mı kızlar? Memnun olanınız varsa link paylaşabilir mi ?
17. Gündeyim hala var yaCanım benim tam bitti derken yeniden başlıyor. 5 gün bugün hala hasta beziyleyim. Kan sulandırıcı kullanıyormusunuz sizde?? Bana 15 gün daha kullan dedi
Ayy inşallah canım38 gayet güzel bir hafta canım ne güzel açılman da varmış. Su gibi geçer inşallah doğumun da. Doktorun beklemek istememişse bebeğin daha fazla şekerden etkilenmesin diyedir.
Evet canım durum onu gösteriyor ama sanada az kaldı hayırlısıylaErken değil bence canım gelişimi tamamlanmış zaten. Doğum tarihimiz aynıydı fakat sen de adayı terk ediyorsun tek kalcam galiba
cumartesi doğum başlatılacagı için bugün bırakmam söylendi fakat doğumdan 6 saat sonra 4 hafta süreyle tekrar başlayacağımCanım benim tam bitti derken yeniden başlıyor. 5 gün bugün hala hasta beziyleyim. Kan sulandırıcı kullanıyormusunuz sizde?? Bana 15 gün daha kullan dedi
Benim 7. Gün bugün bitti gibi ama doktor 40 gün devam eder ara ara dedi. Şuan pedim temiz kirlenmiyor hiçKizlar sezaryan olanlar kanamaniz bitti mi? Bittiyse kaçinci gün bitti
Kaç kilo dedi canım sağlıklıca gelsin inaşşlalh
Bir anda girip doğabilir ya da bizim gibi haftalarca girip doğmayabilirben de kanala yerleşmiş diyince hemen doğurcam sandım kaç hafta oldu tık yok hahhaha
Ay maşallah ne güzel hala devam ediyor benimki 17 gün oldu doğum olali. Bide psikolojikmen de etkiliyor. Sanki 17 gündür regli gibiyim…Benim 7. Gün bugün bitti gibi ama doktor 40 gün devam eder ara ara dedi. Şuan pedim temiz kirlenmiyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?