Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Bebekler resmi olarak kasım ayının gelmesini mi bekliyormuş, doğum için sıraya girdi herkes
Başka hiçbir belirtim yok ama bir saattir aralıklarla karnım kasılıyor benim de, bebek bir yerde toplanıp sertleştiriyor orayı ilk defa oluyor böyle. Biraz daha devam ederse tedirgin olmaya başlayacağım

Kizlar sezaryan olanlar kanamaniz bitti mi? Bittiyse kaçinci gün bitti

Benimde bugün tekrar nst ye soktu doktorum dün kalp atışları çok yüksekti bugün normale dönmüş senin bebeğin çok hareketli o yüzden böyle çıkmış dedi sancım da çıkmadı çok şükür 35+4 üm Haftaya Salı tekrar kontrole gideceğim 37.haftaya da gün verecek sezeryan için inşallah zaman daraldı bende doğum korkuları başladı diğer iki doğumum normaldi bu sezeryan olacağı için bide süreçte sıkıntılı zaten eşi önde geldiği için inşallah sıkıntısız sağ salim doğar

Ben artık gitmiyorum doktoruma 1 buçuk saat yol zaten yıldım. acil bişey de hastaneye geçicem direkt. 2. Lerde öyle diyorlarda bizde niye öyle olmadı acaba

Doğum sonrası korse aldınız mı kızlar? Memnun olanınız varsa link paylaşabilir mi ?

38 gayet güzel bir hafta canım ne güzel açılman da varmış. Su gibi geçer inşallah doğumun da. Doktorun beklemek istememişse bebeğin daha fazla şekerden etkilenmesin diyedir.
Ayy inşallah canım
Sende yetiş bana haydi bekliyorum

Erken değil bence canım gelişimi tamamlanmış zaten. Doğum tarihimiz aynıydı fakat sen de adayı terk ediyorsun tek kalcam galiba
Evet canım durum onu gösteriyor ama sanada az kaldı hayırlısıyla

Canım benim tam bitti derken yeniden başlıyor. 5 gün bugün hala hasta beziyleyim. Kan sulandırıcı kullanıyormusunuz sizde?? Bana 15 gün daha kullan dedi
cumartesi doğum başlatılacagı için bugün bırakmam söylendi fakat doğumdan 6 saat sonra 4 hafta süreyle tekrar başlayacağım
Kanamanın devam etmesinde onunda etkisi vardır mutlaka

Kızlar 2 gündür ağrıdan duramıyorum. Kızımın hareketleri acayip canımı acıtıyor. Vajinada batma ve her an çıkacakmış gibi acı oluyor. Belimin sadece sol tarafına bıçak giriyor. Az önce artık dayanamadım ağlamaya başladım. Bu normal mi ya yarın 37+0ım bu kadar can acıtıcı hareket, ağrı normal mi? Doktor sadece hareket azalırsa, suyun gelirse yaz dedi o nedenle daha aramadım...

Kaç kilo dedi canım sağlıklıca gelsin inaşşlalh

Söylemedi, ben de sormadım açıkçası. Gelişiminin iyi olduğunu bilmek bana yetiyor. Ekstrem bir zayiflik veya kilo olsa o kendini belli eder, onun disinda ölçümler yanıltıcı. Aynı anda iki doktora görünüyorum. Farklı rakamlar söyledikleri oldu

Bir anda girip doğabilir ya da bizim gibi haftalarca girip doğmayabilir ben de kanala yerleşmiş diyince hemen doğurcam sandım kaç hafta oldu tık yok hahhaha

Yaa ben de kanala girince gelexek saniyordum

doktor sancılarını takip et, suyun gelirse hemen gel dedi.
Ben tabi 40+0 dan sonrasını görmek istemiyorum diyorum, ama sağlıkla gelsin de çektiğim acıya, ödeme, reflüye razıyım.

Reflü iki gündür yok gerçi biraz da olsa indi bence

Benim 7. Gün bugün bitti gibi ama doktor 40 gün devam eder ara ara dedi. Şuan pedim temiz kirlenmiyor hiç
Ay maşallah ne güzel hala devam ediyor benimki 17 gün oldu doğum olali. Bide psikolojikmen de etkiliyor. Sanki 17 gündür regli gibiyim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…