2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Maşallah sağlıklıca gelsin inşallah canım

Bu doğum kanalına girerken yaşanılan anı can yakıcı savcılardan olabilir.
Bende de oluyor. Düzenli olmaması, süresinin artmamasi lazım.

Bende özellikle oturunca giriyor o batmalar. Yani can yakiciligi daha fazla oluyor. Sola uzandığımda hafifliyor. Pozisyon değiştirmek, yürüyüş yapmak lazımmış.

Evet kesinlikle ayaktayken ve otururken batma hissi artıyor. Ben de yan yatıyorum ama bel ağrım hiçbir türlü geçmiyor. Doğumuma 12 gün kaldı inşallah sabreder kızım

İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Tokluk şekerleriniz nasıl genelde ?

Evet mide rahatladıysa inmiştir benimki inmişti kaç haftadır o arada büyüdü herhalde mide sorunlarım yeniden baş göstermeye başladı

Hepinize cok tesekkurler hanımlar su an kucagimda emzirme denemeleri Allah hepinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Suni sancımdoktor cogaltiltı, 5 birimken 18 birim oldu,ilerleme cok yavasti oglen 15 ten aonra aktiflesti acilmam 6cm oldu derken 16.45 gibi ikinmam basladı odada doguruyordum yine
Dogum odasinda doktor geldi 2 ıkınmadan sonra aldik kucagimiza saglicakla Rabbime sukurler olsun Allah tum isteyenlere hakkiyla ilgileneceklere nasip etsin, kimseyi mahrum etmesin cok guzel bir duygup
Uzun ve zahmetliydi dogumum su patlamalı epidurele yine gerek duymadık. Ama artmasaydı açılmam sezeryana donuyorduk, tansiyonum yukseldi, titreme terleme falan, sizde dogum anında benim kadar zorlamayın, doktorum epidurali 1 de onerdi, beklemek istedim ama vucdum yordum, doktorunuza guvenin uyun sezeryan dediyse ısrarcı olmayın simdi bildiginiz yorgun savasciyim eheereheee bebis 3290gr dogdu tam cikarken biraz yirtti dikis var, ama zaten ciktiktan sonra dikis mikis vızzz hissetmiyorsunuz bile
Her bebegin kardeslerin bile farklı dogum surecleri olabiliyormus, ilk dogumumda sanci falan cok guzel ilerlemisti,
Korkmayın sancım benim dostum dedim en son esim sayikliyor musun dedi
Doktoru dinleyin zorlamayin
Rabbim hepinizden razı olsun dualatinizla destegi hissettim

39+2 den selam Benimki kanalda 3.haftasında heralde şuan Karnım geçen hafta inmişti bu hafta iyice aşağı indi artık pelvik kemiğimin sızısına o kadar alıştım ki normalde nasıldı unuttum.

39+2 den selam Benimki kanalda 3.haftasında heralde şuan Karnım geçen hafta inmişti bu hafta iyice aşağı indi artık pelvik kemiğimin sızısına o kadar alıştım ki normalde nasıldı unuttum.

Hayır ya, Aralığa sarkarim ben o zaman

benim ebe 40+0 a kadar gelmezse haber ver, konuşalım dedi. Hurma falan ye diyecek sanirim ne bileyim. ne yapabiliriz ki ekstra?

Doğum yapacağım hastahaneye de tarihini geçmesini istemiyorum risklerden korkuyorum, dedim, 40+0 a randevu verdi onlar da. O zaman kadar gelmezse bir bakariz o gün dediler sadece. Öyle direkt tamam isterseniz sezaryen olur, demiyorlar yaşadığım ülkede

Önümüzdeki 2 hafta gebeliği takip eden doktorda randevularim olacak. Umarım gelir o sürede.

Canım tebrik ederim çok geçmiş olsun. O aşamaya gelmek o kadar uzak görünüyor ki şu an ama yine ne güzel anlattın Müsait bir vakitte ıkınmayı anlatır mısın nasıl yapıyoruz iki ıkınmada doğdu dedin ya nasıl yapıcaz o işi

Ben 38+0 da hurma yemeye başladım canım. Yürüyüş de yapıyordum ama düzenli değildi birkaç gündür hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Ahududu yaprağı çayı da etkiliymiş ama bulamadım onu o yüzden içmedim daha. Bana da 40+0 dan sonra olabilcek risklerden bahsetti kararı bize bıraktı bekleyip beklememek konusunda. Yurtdışında bu durumda hastaneye yatış yapılıp sık takiple beklenebiliyor ama Türkiyede yatış yapmıyoruz 2 günde bir takibe gelirsiniz en fazla dedi.Beklemezsek suniyle başlatacak.Yarın kontrolüm var biraz daha netleşecek muhtemelen ne yapacağımız.

Ben bugün benimkine bir şeyler öneriyor musunuz dedim yok öyle bi şey istiyorsan yürü falan ama vakti gelince olacak dedi alem adam ya

Ahududu yaprağı çayını hepsiburadada bulmuştum ben, ne kadar gerçek ve doğal bilmiyorum tabi ama içiyorum

Tabii ama ben yarından sonra yer silmeye falan başlayayım diyorum geçen gece de ananas yedim tık yok. Sana şimdi 40’tan sonraki riskleri sormaya da korkuyorum evham yaparım diye… en iyisi boşver Nurse9535

Ben bugün benimkine bir şeyler öneriyor musunuz dedim yok öyle bi şey istiyorsan yürü falan ama vakti gelince olacak dedi alem adam ya
Bende sordum ilk başta aynı seninki gibi dedi yapacak birşey yok canı ne zaman isterse o zaman gelecek dedi. Sonra odadan tam çıkarken çömelip kalkma hareketleri yap, sık cinsel ilişki olsun, göğüs uçlarını uyararak krem sür dedi o kadar. Hurmayı kendim yemeye başladım, magnezyumu kendim kestim burda okuduklarımla. Doktorlar doğum zamanı konusunda rahat oluyorlar galiba gerçekten ne yaparsan yap bebek kendi istediğinde geliyor onu bildikleri için böyleler.

Ayy çok tebrik ederim ne güzel anlattın inşallah bizimki de 2 ıkınma ile olur sağlıcakla büyüt inşallah bebeğini

Şifa olsun. Bende trendyolda buldum dün bi alsam mı diye düşündüm de kargoya verilip gelene kadar 40 olcam. Kalsın dedim artık.
Haklısınız, kargo süresi var.
Doktorum şekerden dolayı maksimum 39+1’i bekleriz dediği için, eğer vajinal doğum olursa destek alacağım ebenin dediklerini sorgulamadan yapıyorum son günlerimde.
Bugünkü tavsiyesini buraya yazayım belki siz ya da başkası aktarda bulup denemek ister. Yarın aktar aktar gezeceğim

‘Adaçayı uçucu yağıyla kantaronu karıştırıp karın üstüne saat yönünde 15dk kesintisiz masaj’ ve ‘bir memeye 5dk diğer memeye 5dk olmak üzere aralıksız masaj’

İnşallah güzel doğumlarımız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…