Maşallah sağlıklıca gelsin inşallah canımSöylemedi, ben de sormadım açıkçası. Gelişiminin iyi olduğunu bilmek bana yetiyor. Ekstrem bir zayiflik veya kilo olsa o kendini belli eder, onun disinda ölçümler yanıltıcı. Aynı anda iki doktora görünüyorum. Farklı rakamlar söyledikleri oldu
Kızlar 2 gündür ağrıdan duramıyorum. Kızımın hareketleri acayip canımı acıtıyor. Vajinada batma ve her an çıkacakmış gibi acı oluyor. Belimin sadece sol tarafına bıçak giriyor. Az önce artık dayanamadım ağlamaya başladım. Bu normal mi ya yarın 37+0ım bu kadar can acıtıcı hareket, ağrı normal mi? Doktor sadece hareket azalırsa, suyun gelirse yaz dedi o nedenle daha aramadım...
Evet kesinlikle ayaktayken ve otururken batma hissi artıyor. Ben de yan yatıyorum ama bel ağrım hiçbir türlü geçmiyor. Doğumuma 12 gün kaldı inşallah sabreder kızımBu doğum kanalına girerken yaşanılan anı can yakıcı savcılardan olabilir.
Bende de oluyor. Düzenli olmaması, süresinin artmamasi lazım.
Bende özellikle oturunca giriyor o batmalar. Yani can yakiciligi daha fazla oluyor. Sola uzandığımda hafifliyor. Pozisyon değiştirmek, yürüyüş yapmak lazımmış.
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınızaİnşallah sağlıkla alırım kucağıma şimdiden stres başladı bende
Kızım3549 çıktı
Sabah şekerim sürekli 120 lerde insülin kullanmıyorum
Bebeğin daha da kilo almaması ve şekere maruz kalmaması için böyle bir karar verdi.
İnş uslu falan bir şeydir de ondan ağırdır diye kendimi teselli ediyorum ben hahahhaBen artık gitmiyorum doktoruma 1 buçuk saat yol zaten yıldım.acil bişey de hastaneye geçicem direkt. 2. Lerde öyle diyorlarda bizde niye öyle olmadı acaba
Evet mide rahatladıysa inmiştir benimki inmişti kaç haftadır o arada büyüdü herhalde mide sorunlarım yeniden baş göstermeye başladıYaa ben de kanala girince gelexek saniyordum
doktor sancılarını takip et, suyun gelirse hemen gel dedi.
Ben tabi 40+0 dan sonrasını görmek istemiyorum diyorum, ama sağlıkla gelsin de çektiğim acıya, ödeme, reflüye razıyım.
Reflü iki gündür yok gerçi biraz da olsa indi bence
39+2 den selamYaa ben de kanala girince gelexek saniyordum
doktor sancılarını takip et, suyun gelirse hemen gel dedi.
Ben tabi 40+0 dan sonrasını görmek istemiyorum diyorum, ama sağlıkla gelsin de çektiğim acıya, ödeme, reflüye razıyım.
Reflü iki gündür yok gerçi biraz da olsa indi bence
39+2 den selamBenimki kanalda 3.haftasında heralde şuan Karnım geçen hafta inmişti bu hafta iyice aşağı indi artık pelvik kemiğimin sızısına o kadar alıştım ki normalde nasıldı unuttum.
Canım tebrik ederim çok geçmiş olsun. O aşamaya gelmek o kadar uzak görünüyor ki şu anHepinize cok tesekkurler hanımlar su an kucagimda emzirme denemeleriAllah hepinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Suni sancımdoktor cogaltiltı, 5 birimken 18 birim oldu,ilerleme cok yavasti oglen 15 ten aonra aktiflesti acilmam 6cm oldu derken 16.45 gibi ikinmam basladı odada doguruyordum yine
Dogum odasinda doktor geldi 2 ıkınmadan sonra aldik kucagimizasaglicakla Rabbime sukurler olsun Allah tum isteyenlere hakkiyla ilgileneceklere nasip etsin, kimseyi mahrum etmesin cok guzel bir duygup
Uzun ve zahmetliydi dogumum su patlamalı epidurele yine gerek duymadık. Ama artmasaydı açılmam sezeryana donuyorduk, tansiyonum yukseldi, titreme terleme falan, sizde dogum anında benim kadar zorlamayın, doktorum epidurali 1 de onerdi, beklemek istedim ama vucdum yordum, doktorunuza guvenin uyun sezeryan dediyse ısrarcı olmayınsimdi bildiginiz yorgun savasciyim eheereheee bebis 3290gr dogdu tam cikarken biraz yirtti dikis var, ama zaten ciktiktan sonra dikis mikis vızzz hissetmiyorsunuz bile
Her bebegin kardeslerin bile farklı dogum surecleri olabiliyormus, ilk dogumumda sanci falan cok guzel ilerlemisti,
Korkmayın sancım benim dostum dedim en son esim sayikliyor musun dedi
Doktoru dinleyin zorlamayin
Rabbim hepinizden razı olsun dualatinizla destegi hissettim
Ben 38+0 da hurma yemeye başladım canım. Yürüyüş de yapıyordum ama düzenli değildi birkaç gündür hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Ahududu yaprağı çayı da etkiliymiş ama bulamadım onu o yüzden içmedim daha. Bana da 40+0 dan sonra olabilcek risklerden bahsetti kararı bize bıraktı bekleyip beklememek konusunda. Yurtdışında bu durumda hastaneye yatış yapılıp sık takiple beklenebiliyor ama Türkiyede yatış yapmıyoruz 2 günde bir takibe gelirsiniz en fazla dedi.Beklemezsek suniyle başlatacak.Yarın kontrolüm var biraz daha netleşecek muhtemelen ne yapacağımız.Hayır ya, Aralığa sarkarim ben o zaman
benim ebe 40+0 a kadar gelmezse haber ver, konuşalım dedi. Hurma falan ye diyecek sanirim ne bileyim.ne yapabiliriz ki ekstra?
Doğum yapacağım hastahaneye de tarihini geçmesini istemiyorum risklerden korkuyorum, dedim, 40+0 a randevu verdi onlar da. O zaman kadar gelmezse bir bakariz o gün dediler sadece. Öyle direkt tamam isterseniz sezaryen olur, demiyorlar yaşadığım ülkede
Önümüzdeki 2 hafta gebeliği takip eden doktorda randevularim olacak. Umarım gelir o sürede.
Ben bugün benimkine bir şeyler öneriyor musunuz dedim yok öyle bi şey istiyorsan yürü falan ama vakti gelince olacak dediBen 38+0 da hurma yemeye başladım canım. Yürüyüş de yapıyordum ama düzenli değildi birkaç gündür hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Ahududu yaprağı çayı da etkiliymiş ama bulamadım onu o yüzden içmedim daha. Bana da 40+0 dan sonra olabilcek risklerden bahsetti kararı bize bıraktı bekleyip beklememek konusunda. Yurtdışında bu durumda hastaneye yatış yapılıp sık takiple beklenebiliyor ama Türkiyede yatış yapmıyoruz 2 günde bir takibe gelirsiniz en fazla dedi.Beklemezsek suniyle başlatacak.Yarın kontrolüm var biraz daha netleşecek muhtemelen ne yapacağımız.
Ahududu yaprağı çayını hepsiburadada bulmuştum ben, ne kadar gerçek ve doğal bilmiyorum tabi ama içiyorumBen 38+0 da hurma yemeye başladım canım. Yürüyüş de yapıyordum ama düzenli değildi birkaç gündür hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Ahududu yaprağı çayı da etkiliymiş ama bulamadım onu o yüzden içmedim daha. Bana da 40+0 dan sonra olabilcek risklerden bahsetti kararı bize bıraktı bekleyip beklememek konusunda. Yurtdışında bu durumda hastaneye yatış yapılıp sık takiple beklenebiliyor ama Türkiyede yatış yapmıyoruz 2 günde bir takibe gelirsiniz en fazla dedi.Beklemezsek suniyle başlatacak.Yarın kontrolüm var biraz daha netleşecek muhtemelen ne yapacağımız.
Bende sordum ilk başta aynı seninki gibi dedi yapacak birşey yok canı ne zaman isterse o zaman gelecek dedi. Sonra odadan tam çıkarken çömelip kalkma hareketleri yap, sık cinsel ilişki olsun, göğüs uçlarını uyararak krem sür dedi o kadar. Hurmayı kendim yemeye başladım, magnezyumu kendim kestim burda okuduklarımla. Doktorlar doğum zamanı konusunda rahat oluyorlar galiba gerçekten ne yaparsan yap bebek kendi istediğinde geliyor onu bildikleri için böyleler.Ben bugün benimkine bir şeyler öneriyor musunuz dedim yok öyle bi şey istiyorsan yürü falan ama vakti gelince olacak dedialem adam ya
Şifa olsun. Bende trendyolda buldum dün bi alsam mı diye düşündüm de kargoya verilip gelene kadar 40 olcam. Kalsın dedim artık.Ahududu yaprağı çayını hepsiburadada bulmuştum ben, ne kadar gerçek ve doğal bilmiyorum tabi ama içiyorum
Ayy çok tebrik ederim ne güzel anlattın inşallah bizimki de 2 ıkınma ile olurHepinize cok tesekkurler hanımlar su an kucagimda emzirme denemeleriAllah hepinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Suni sancımdoktor cogaltiltı, 5 birimken 18 birim oldu,ilerleme cok yavasti oglen 15 ten aonra aktiflesti acilmam 6cm oldu derken 16.45 gibi ikinmam basladı odada doguruyordum yine
Dogum odasinda doktor geldi 2 ıkınmadan sonra aldik kucagimizasaglicakla Rabbime sukurler olsun Allah tum isteyenlere hakkiyla ilgileneceklere nasip etsin, kimseyi mahrum etmesin cok guzel bir duygup
Uzun ve zahmetliydi dogumum su patlamalı epidurele yine gerek duymadık. Ama artmasaydı açılmam sezeryana donuyorduk, tansiyonum yukseldi, titreme terleme falan, sizde dogum anında benim kadar zorlamayın, doktorum epidurali 1 de onerdi, beklemek istedim ama vucdum yordum, doktorunuza guvenin uyun sezeryan dediyse ısrarcı olmayınsimdi bildiginiz yorgun savasciyim eheereheee bebis 3290gr dogdu tam cikarken biraz yirtti dikis var, ama zaten ciktiktan sonra dikis mikis vızzz hissetmiyorsunuz bile
Her bebegin kardeslerin bile farklı dogum surecleri olabiliyormus, ilk dogumumda sanci falan cok guzel ilerlemisti,
Korkmayın sancım benim dostum dedim en son esim sayikliyor musun dedi
Doktoru dinleyin zorlamayin
Rabbim hepinizden razı olsun dualatinizla destegi hissettim
Haklısınız, kargo süresi var.Şifa olsun. Bende trendyolda buldum dün bi alsam mı diye düşündüm de kargoya verilip gelene kadar 40 olcam. Kalsın dedim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?